Şimdi Ara

Bir sürü konum kaldı ama yılmadım son güne kadar çalışacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ben not alıyorum ama güzel ve ayrıntılı bir not. konuyu iyice anlıyorum hocam ondan sonra 100 soru çözüyorum tamamdır. neredeyse bütün soru kalıplarına bakıyorum onuda o 100 soruyu 3-4 farklı kaynaktan harmanlıyorum. Yani 100 tane değişik soru çıkıyor ortaya bunların dışında günde 15 saat çalışmaya başlıyorum 20 gün kaldı vakit nakittir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationallove

hocam ben not alıyorum ama güzel ve ayrıntılı bir not. konuyu iyice anlıyorum hocam ondan sonra 100 soru çözüyorum tamamdır. neredeyse bütün soru kalıplarına bakıyorum onuda o 100 soruyu 3-4 farklı kaynaktan harmanlıyorum. Yani 100 tane değişik soru çıkıyor ortaya bunların dışında günde 15 saat çalışmaya başlıyorum 20 gün kaldı vakit nakittir..

anladım hocam saol matematiği (geo hariç ) 5 netten 23 nete çıkardım ancak fen kaldı fenide kasıcam son 20 gün bakalım inşallah olcak ama benim 15 saat vaktim yok hem iş hem dersane war aslında dersaneye gitmemeyi planlıorum ama bu sefer lys de geri kalcan sıkıntı sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAPVET -- 3 Mart 2014; 12:00:15 >

• Hocam önemli olan lys ygsnin %30 u etkili olacak o yüzden ygsde ne kdar iyi yapsanda lys önemli olan
  • quote:

Hocam önemli olan lys ygsnin %30 u etkili olacak o yüzden ygsde ne kdar iyi yapsanda lys önemli olan

aynen hocam ama ygs den kötü yapınca lys ye istek azalıyor moral bitiyor
  • bende 2 hafta öncesine kadar farklı değildim sayısalcıyım fenden 2-3 net anca yapabiliyordum matematikte 20-25 arasıydı ama geçen okuldan rapor alddım 5 günlüğüne etüt merkezine gidip saat 9 dan akşam 10 a kadar 2 saat arayla full abandım (eksiklerime çalıştım sadece) şimdi son denemede matematik 30 net fendende 16 net çıktı bütün hocalarım şaşırdı uzun lafın kısası ''Yürek ve akıl bir iş üstüne yoğunlaşırsa bu dünyada hiçbir şey imkansız değildir''
  • Reklam gibi olcak ama fil egitim diye bi kurum var 2 gune yga cografya 3 gune lys edb. Tarzi egitim veriyo hafiza teknikleriyle. Dene derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonofPoseidon kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam saolun başarılar dilerim sınavda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

Reklam gibi olcak ama fil egitim diye bi kurum var 2 gune yga cografya 3 gune lys edb. Tarzi egitim veriyo hafiza teknikleriyle. Dene derim

geçen sene buna benzer bir programa katıldım bi halta yaramıor tamammen para tuzağı matematik kısmına gittim orada konu anlatımından sonra kolay sorular çözüp anladığını sandırıyorlar

param gittiğine mi yanayım zaman kaybınamı bilemedim
  • sayısalcıyım hocam :) planı kurdum ben hocam inşallah iyi olacak ygsye az kala netlerimi yazacağım
  • İşte bunun olmaması lazım çünkü lysden yüksek aldığın zaman ygsden almak istediğin puandan 100 puan aşağı bile alsan zararı olmuyor. Bunu hocalarımız diyor sürekli moral bozmak yok..
  • Ben cografya dinledm biraz bayaa iyi kavradm. Kisiden kisiye farklilik gosterir.

• inş olur kardeşim benimde durum senden farksız zaten hayırlısıyla şu ygsden bir kurtulalım
  • quote:

İşte bunun olmaması lazım çünkü lysden yüksek aldığın zaman ygsden almak istediğin puandan 100 puan aşağı bile alsan zararı olmuyor. Bunu hocalarımız diyor sürekli moral bozmak yok..

aynen hocam ben çok takıldım buralarda biraz derse gidem
  • quote:

kaç deneme çözmem lazım günde ? 2 denemeden sonra konularıda çalışacağım hocam o yüzden 2 iyidir diye düşündüm

Ne kadar çok çözerseniz faydası da o kadar çok olur. Mesela ben bu hafta günde 4 deneme ve eksik sb dan çözme, ygs nin son haftası da 2 deneme ve biyo tekrarı yapcam. Son hafta pek yormam kendimi güzel güzel uyumak istiyorum

• zorakimüh kullanıcısına yanıt
    Amin kardeşim :)
  • darkorbitay D kullanıcısına yanıt
    benim çok çalışmam lazım uyuma yok malesef :) 2 deneme iyi benim için çünkü konu çalışmaları yapacağım eğer konulr biterse 3-4 e çıkarım hocam :)
  • başarılar hocam bende derse gidiyorum :)
  • quote:

başarılar hocam bende derse gidiyorum :)

Teşekkürler sanada başarılar

• Son ana kadar yılmadan çalışırsan olabilir.Ben mezunum.Dersaneye gitmiyorum ve bütün günüm boş.2012'de YGS'ye girdiğimde zaman problemi yaşadım.Normalde yaptığımdan 20 net civarı düşük yaptım.LYS ye hiç çalışmadım ondan sonra ama lise boyunca belli bir temelim vardı.Şu an bile matematikte integrale kadar olan konularda tekrar yaparsam zorlanmıyorum.LYS ye girdiğimde sorular kolay geldi ama çalışmadığım için pratik eksikliği vardı.LYS de zaman problemi çekmedim.Yani son ana kadar çalışmak lazım.Mezuna kalmayı düşünenler bence iyi düşünsünler.
  • aynen ole kardesım sınav anı farklı bı kulvar :) ya şansın yaver gıdıcek ya şans ters tepıcek :) olay bu kadar sen konuları bıtır bende oleyım bıldıgım konular ck az soru kacırıyorum eksıklerı kapatınca olucak bu :) devam...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.