Şimdi Ara

bir sunucu yeterlimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir internet sitemiz var bunu kendi sunucumuzda barındırmak ve yayın yapmak istiyoruz.biraz inceledim sunucuları meselahttp://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=758&gclid=CM-emrmVo5kCFYQ-3godORs0qA&stockinfo=1 linkteki sunucularından birini onerseniz bana hersey için yeterli olurmu? yoksa datacenter barındırma hizmetleri içinde birseyler yapmakmı gerekiyor.biraz kafam karıştı bu konuda bilgi verirseniz cok sevineceğim veya bir link.şimdiden tesekkurler.
    sizlerinde sunucu önerilerinizi bekliyorum.

not: 1 web sitesi dedim fakat ileride değişik kurumlarında siteleri aynı yerde olacak.

• Merhabalar,

1 tane web sitesi için bir sunucu koymak hem çok maliyetli hemde gereksiz olacak gibi görünüyor. Tabi ki siteniz yeni ise. Öncelikle hosting yada vps alarak başayabilirsiniz. Maliyeti çok çok çok daha az olur sizin açınızdan. Ayrıca önemli olan site bilgisi alt yapısı ve kullanıcı online sayıları. Bu rakamları paylaşabilirseniz daha net bilgiler verebiliriz.
  • Sitenin özelliklerinede söylersen yardımcı olabiliriz. Sunucu gereklimi değil mi diye. Ama VPS yada dedicated alman daha karlı olacaktır.
  • Arkadaşlara katılıyorum.. 1 web sitesi için pek mantıklı görünmüyor.. Üstüne sadece sunucu almakla kalmayacaksın eğer siteye çok giren trafiği yüksek ise ve ya aksaklıklara tahammül edilemiyecek durumdaysa ya yüksek hızlı internet hattı çekeceksin (evine/işyerine vs.) ya da herhangi bir datacenterdan co-location hizmeti alacaksın.. Dedicated veya vps kiralaman daha mantıklı görünüyor. Tabiiki detayları açıklarsan daha net bilgi verebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.