Şimdi Ara

BİR SORUNUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geceleri ders çalışmak için 2 saat kurup yastığımın hemen yanına koyuyorum ama yine de alarm sesini duymuyorum bu süreçte çooook çalışmam lazım ama bir türlü programıma uyamıyorum sizce ne yapmalıyım.(uyku saatim 24.00-03.00)

• Kardeş 3 saat uyursan uykunu alamazsın bu kadar hırpalama kendini bünyene aykırı 3 saat uyumak.17-18 yıllık uyku düzenini bozmakta çok zorlanırsın.24:00-5:00 iyidir.5 saatlik uykunu alırsın.
  • ya yok sorun olmaz mezunum lisedeyken de genelde uyku düzenim buydu sene başından beri hep kalkayım diyordum alarm sesini duymadığım için kalkamıyordum bir düzen oturtamadım iki gece kalksam üçüncü gün kalkmıyorum ygs sürecinde neyse dedim ama bu süreçte olmaz ciddi şekilde asılmam lazım bu durum moralimi bozuyor
  • çok çalışmak değil verimli çalışmaktır önemli olan geceleri uyu bence mezunsan gündüzleri çalış eğer 12ysen okuldan gelince uyu 1 saat sonra akşam 12 ye kadar çalış 12 den de 7 ye kdar uyursun bunu dene daha verimli olmazsan başka bir şey demiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.