Arkadaşlar jitbit te ayrı ayrı 10-20 tane macro yapıp sıra sıra açtırabilirmiyim?
Mesela play diyince 1 numaralı makroyu çalıştırıcak o biticek 2 numaralı makroyu çalıştırıcak sonra böyle 20 yekadar yaptım diyelim bunlar bitince tekrar 1-2-3-4-5-6-7-8-9 ...... diye gider mi?
Arkadaşlar lütfen çok ihtiyacım var bunun cevabına
jitbit kullanmadım. Macro işinide pek bilmem ama aklımda kaldgı kadarı ile bazı programlarda zaman ayarı vardı. Yani bi macronun başlangıç zamanını öncekinin bitiş zamanından hemen sonraya ayarlarsan arka arkaya oynatmış olursun.
arkadaşım o program çeşitli komutlara göre çalışır.10 tane macro açsanda bi işe yaramaz ben kullanıyorum bazı oyunlarda falan ondan biliyorum çünkü böyle programlar ekran üstünden yönetiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: coldmen
arkadaşım o program çeşitli komutlara göre çalışır.10 tane macro açsanda bi işe yaramaz ben kullanıyorum bazı oyunlarda falan ondan biliyorum çünkü böyle programlar ekran üstünden yönetiliyor
biliyorum ekran üstünden yönetildiğini tam anlamadın sen benim ne demek istediğimi.
Ben diyorum ki farklı farklı 10 tane macro kayıt edicem.Sonra bunları jitbitde birleştiricem.Sırayla macroları oynatıcak.Kesin vardır da bi bulamadım ya.
hımm onu şey yapabilirsin
tüm macroyu kopyalayıp sonra diğer makroyla birleştir... sonra hepsini seç kopyalayıp diyeriyle birleştir... sürekli böyle yap işte
quote:
Orjinalden alıntı: coldmen
hımm onu şey yapabilirsin
tüm macroyu kopyalayıp sonra diğer makroyla birleştir... sonra hepsini seç kopyalayıp diyeriyle birleştir... sürekli böyle yap işte
Ya onu denedim de tam uyum sağlıyamadım.Bir tanesi bittikten sonra sanki hiç durmamış gibi devam etmesini istiyorum ama bir türlü yapamıyorum.