Şimdi Ara

Bir Sorum Olucak Arkadaşlar : )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim internetim 4 gb kotalı bana yetmez oldu ben sınırısız yaptırmak istiyorum 35 ödüyecegıme 50 ödermi kafam rahat olur telefon ıle yapılabılıyo sanırsan eger yaparsalar telefonda ne kadar bi zaman sonra benım ınternetım sınırsız olur 1 gün beklememmı lazım yoksa telefonla yaptırdıktan sonra ındırmeye baslasam bışi olurmu olmuyacagını sanıyorum ama sizlerden tecrubelı olanlar vardır elbet yardımlarınızı beklıyorum şimdide saolun

• kımse bılmıyormu arkdaslar
  • Arkadaşlar yarım saat evel aradım 444 0 375'i sınırsıza geçmek ıstıyorum dedım tamam dediler 24 saat içinde gecılecek sınırsız tarifeye dedıler modemı kapatıp acın dedıler yaptım fakat sormayı unuttum bu ay gecerlı olcak sanırım 49 gelıcek değilmi birde şimdi 24 saat bekleme yapmadan indirme yapsam orun olurmu tşk ederım şimdiden...
  • 32 bakmıs kımse bısı yazmamıs yuh ya ıyıkı bı yardm ıstedık ilk defa yazık
  • TArife geçilmeden önceki kullandıkların bir şekilde eklencek bu ay 50 filan bekleme en az 63 civarı bekle bu aylık ama onun hesabını kimse yapamadığında ki nasıl bir uygulama yapılıyor böyle durumlarda telekomdan başka kimse bilmiyor herhalde onun için cevap yazmamışlar
  • Şuana kadar kotayı gecmedım zaten kotayı gecsem tarıfeyı degıstırdıkten sonra dedıgın dogru dıcem ama karısık biraz kota 2 gb felan bu olay basına gelen yokmu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

Arkadaşlar yarım saat evel aradım 444 0 375'i sınırsıza geçmek ıstıyorum dedım tamam dediler 24 saat içinde gecılecek sınırsız tarifeye dedıler modemı kapatıp acın dedıler yaptım fakat sormayı unuttum bu ay gecerlı olcak sanırım 49 gelıcek değilmi birde şimdi 24 saat bekleme yapmadan indirme yapsam orun olurmu tşk ederım şimdiden...

Dostum kesinlikle tavsiye ederim. Ben sınırsıza geçtim. Şimdi baktım 35 küsür gb indirmişim. Dediğin yöntemlerin aynısını bizede söylediler. Modeme reset attım. Onlar öyle diyorsa kafana takma. Ama bence bizden aldığın fikrede güvenme. Birkez daha arayıp sor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aksam gene arıyıcam zaten saol arkadasım daha bılgısı olan varsa paylasabılır arkadaslar
  • ay sonu geç ay ortasında geçersen kısıt ay ücreti alıyorlar faturan fazla gelebilir
  • geçtik birkere neyapak aksam arıyıcam durumu ne olmus gecmısmıyım dıe gerce basladım şimdiden dowload etmeye ama bakacaz sorum olurmu dıe tırsıyom bır yandan
  • Telefonla aradığınızda 24 saat içinde sınırsız tarifeniz onaylanıyor...
  • akşam arıcam bakalım ne olucak yapmıslarmı emin olalım şimdiden ındırsem sorun olurmu soru bu aslında
  • yarın saat evel aradım sordum sınırsız gözüküyorsunuz ayın 9'una kadar kullandıgınız süre hesaplanıp faturanıza ek gelıcek dedı sınırsız olmus hade gecmıs olsun cvp yazan arkadaslara tşk ederim hade baslayalım download yapmaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.