Şimdi Ara

Bir sonraki seri Cannonlake mi, Icelake mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar soru şu: Intel'in bir sonraki serisi 14 nm Cannonlake mi olacak yoksa 10 nm Icelake mi? Başka bir şekilde soracak olursak, Intel 14 nm Cannonlake'i atlayarak 2018 sonunda direkt 10 nm Icelake'leri çıkarabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 2 Şubat 2018; 19:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğu yerde Cannonlake beklemenin anlamsız olduğunu direk geçilcekse Icelake geçilmesi gerektiği vurgulanıyor.

Cannonlake önce gelir ama Icelake hemen ardından. Cannonlake bile 2018 sonlarına doğru çıkmama ihtimali var projeler biraz sıkıntı.

Ayrıca Cannonlake 14nm değil 10nm.
  • Evet 10 nm olacakmış Cannonlake'ler ama yine de iki serinin çıkış tarihleri arasında 1 seneden daha az bir zaman olacağını sanmıyorum, ne yapacak yani Intel Cannonlake'i çıkardıktan 6 ay sonra Icelake'i mi çıkaracak? Daha önce iki farklı serinin 1 seneden az bir zaman dilimi içinde çıktığının örneği var mı Intel'de?

• İsteklerinize ve beklentilerinize bağlı hocam. Şu an hala 4790k ile çatır çatır oyun oynayan insanlar var. Yani demem o ki; Şu an ki coffee lake de alsanız, cannon da alsanız ice lake de alsanız işinizi fazlasıyla görür. Oyun veya iş odaklı kullanmak size kalmış
  • CagriErcan kullanıcısına yanıt
    Yok ben bir sonraki seri hangisi olacak diye sordum hocam, hangisini seçmeliyim diye değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boşnak Ağa

İntel 10nm başka bahara kaldı. En erken 2019, oda olursa. Geçen ayki fuarda adını bile anmadılar. 2018 sonunda çıkacak olsaydı şimdiden bahsetmeleri gerekiyordu yazıyor yabancı teknoloji yazarları. Çok az üretebildikleri için pahallı laptoplara numunelik geliyor ilk olarak

O halde 14 nm'de de başka bir seri çıkmayacağına göre, 2019'dan önce yeni Intel işlemciler göremeyeceğimiz anlamına mı geliyor bu yoksa Cannonlake'i 14 nm'de üretebilirler mi?

• Icelake olmaz o, olsa olsa Firelake olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Icelake olmaz o, olsa olsa Firelake olur

Ben de öyle düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Icelake olmaz o, olsa olsa Firelake olur

intel de lake ler bitmez.

firelake

burnlake

meltdown_closing_lake

socket1969lake

8700k_some_more_oc_lake

8700 ü birazda oc yapıp bir işlemci daha sunar yeni bir lake daha olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.