Şimdi Ara

#BİR ŞOK DAHA ! EN AZ 700 KİŞİ ÖLDÜ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sabah saatlerinde Libya açıklarında göçmen gemisi battı. Yaşanan facia sonrasında en az 700 kişinin öldüğünden şüphe ediliyor.

#BİR ŞOK DAHA ! EN AZ 700 KİŞİ ÖLDÜ !

Son zamanlarda iyiden iyiye artan göçmen facialarına bir yenisi daha eklendi. Bu sabah saatlerinde Libya açıklarında bir göçmen gemisinin battığı haberi geldi. İşin en korkunç yanı ise gemide bulunanlar arasında en az 700 kişinin hayatını kaybettiğinden şüphe ediliyor olması...
    Başlatılan arama çalışmalarında şimdiye kadar 28 kişinin kurtarıldığı belirtildi. Reuters'ın haberine göre teknede 700'den fazla kaçak göçmen olduğu kurtarılanlar tarafından ifade edildi.

İtalyan sahil güvenlik yetkilileri geniş çaplı arama kurtarma çalışması başlattı. Malta donanması da kurtarma çalışmasına destek verdiğini açıkladı. Kurtarma çalışmasına 20 gemi ve 3 helikopter katılıyor.

Teknenin Libya kıyılarından 96 kilometre, İtalya'nın Lempedusa adasının ise 193 kilometre açığında battığı belirtiliyor.

Kaynak isteyenlere :http://www.haber7.com/guncel/haber/1349247-libya-aciklarinda-gocmen-gemisi-batti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 19 Nisan 2015; 13:08:19 >

• Şimdi ben bu konuyu açsam hem kapanır hemde ceza puanı alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

Şimdi ben bu konuyu açsam hem kapanır hemde ceza puanı alırım

Açtığım konu için ilk mesajın böyle olmasını istemezdim. Boş yorumlar atma lütfen
  • Oha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.Ne diyelim.Ailelerine sabır diyorunm.Yıl olmuş 2015 hala aynı.Bomba falan suikast varsa diyebileceğin bir şey yok.Fakat gemi uçak araba tren vs. daha sağlan olmalı.Sonuçta yapan düşünmeli ben şimdi bunu sağlam yapnazsam ölenler olacak düşüncesi olmalı.Adamların belki der"Ben yorgunum salla gitsin" derse.O bile ölebilir.O nedenle taşıtlar düzgün olmalı.

• Akdenizde yüzerken kıyıya ceset vursa şaşırmayız artık.Her hafta 200-300 ölüm haberi geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.