Şimdi Ara

bir şey sorcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bir grup arkadaşımla amatör kameramla birlikte film çekmek istiyorum senaryo yazan arkadaşlara duyurulur çektikten sonra paylaşabilirim motorrrrilgililere teşekkürler

• ne tür film senaryosu istiyorsun yazsana;dram,komedi,korku,bilimkurgu hangi tür
    ayrıca tek bir amatör kamerayla kitleleri etkin altına alacağın bir filmde çekemessin hani
  • evet doru sölüyo
  • senaryo yazsam bulurum bir kamera kendim çekerim
    iş iyi bir senaryo yazmakta
  • yahu adam ciddi bişey sormuş yapmadığınız makara kalmamış hani
  • Kardeşş bu ilk değil gezersen bütün forumda bölee

Biri bişi sorduğunda hemen başlıyor gırgır şamata herkes geyiğe alıyor aslında herkes istediği cvbı alabiliyor ama yinede baya bi makara konusu oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu resimdeki şey ne..
    19 yıl önce açıldı
    Kafama takılan bir şey var
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: chinablue

ne tür film senaryosu istiyorsun yazsana;dram,komedi,korku,bilimkurgu hangi tür
    ayrıca tek bir amatör kamerayla kitleleri etkin altına alacağın bir filmde çekemessin hani

Heves kırıcı olmayalım

:p

• yanı hepınıze katılıyorum...canım sende ınsallah en kısa zamanda gercek bı senaryoyla
    ve tabı profesyonel kameralarla fılm cekersın.. bende ınsallah ogretmen olurum..su basvuru sonucları bı gelse...ahhhhh ahh
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Kardeşş bu ilk değil gezersen bütün forumda bölee

Biri bişi sorduğunda hemen başlıyor gırgır şamata herkes geyiğe alıyor aslında herkes istediği cvbı alabiliyor ama yinede baya bi makara konusu oluyor

arkadş haklı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.