Şimdi Ara

Bir Roman yazmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konusu şu olacak dünyadaki ekolojik dengenin düzelmesi için insanların Marsa göçü. Ortaya güzel şeyler çıkar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayal gücüne bağlı
  • Bence büyük cesaret. Okuyarak yeterli donanıma ulaştığını düşünüyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Bence büyük cesaret. Okuyarak yeterli donanıma ulaştığını düşünüyor musun?

Düşünüyorum çünkü lisede falan yazdığım kompozisyonlar falan çok beğenilirdi

• Wall-e ye benzemis konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Bence büyük cesaret. Okuyarak yeterli donanıma ulaştığını düşünüyor musun?

Düşünüyorum çünkü lisede falan yazdığım kompozisyonlar falan çok beğenilirdi

Kompozisyon dediğin 1-2 sayfa bir şeydir sen roman yazacağım diyorsun.Kaldı ki fantastik edebiyat her babayiğidin harcı değildir zira bir çok şey yazıldı çizildi özgün olacaksın ki okuyacağız.Kompozsyonda verdiğin 2 sosyal mesajla gaza gelme derim.Kısa hikayelerle başla.

• Yeterli bilimsel bilgiye sahip olduğunu düşünüyor musun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Yeterli bilimsel bilgiye sahip olduğunu düşünüyor musun

O konu en rahat olduğum konu ama roman yazmak zorlayacak
    Roman için bir yapı bile tasarladım (mühendislik) 5 sayfalık bir çalışma oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Hayal gücüne bağlı

Ayrıca kalem gücü lazım. Yani ben roman yazarım demekle olmuyor. Çok okumak lazım çok
  • Büyük cesaret ve hayalgücü ister. Yazmaya başlayıp bir yerde tıkanırsan bütün emeğin boşa gider. Önceden bir kaç denemem olmuştu. Ancak sonlara doğru hayalgücüm bittiği için kısa kısa oluyordu. Çok güzel yazarsan, bir yerden yazarevi desteği alabilirsin. Öyle olursa seve seve alıp okurum, ilgiliyim böyle olaylara. Çok tıkanırsan buralardan fikir alabilirsin.

Düzeltme için XpressMusic34'e teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 12 Şubat 2013; 15:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Büyük cesaret ve hayalgücü ister. Yazmaya başlayıp bir yerde tıkanırsan bütün emeğin boşa gider. Önceden bir kaç denemem olmuştu. Ancak sonlara doğru hayalgücüm bittiği için kısa kısa oluyordu. Çok güzel yazarsan, bir yerden matbaa desteği alabilirsin. Öyle olursa seve seve alıp okurum, ilgiliyim böyle olaylara. Çok tıkanırsan buralardan fikir alabilirsin.

Hocam bir yayınevi ile anlaşması lazım doğru bilgilendirme yapalım. Kitabı kendisi matbaada bastırırsa dağıtım için uğraşması gerekir ama yayınevleri basıp dağıtımını yapıyor.
    He ilk kitaplarda yazar para ödemiyormuş galiba ama alırlar yinede az da olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Büyük cesaret ve hayalgücü ister. Yazmaya başlayıp bir yerde tıkanırsan bütün emeğin boşa gider. Önceden bir kaç denemem olmuştu. Ancak sonlara doğru hayalgücüm bittiği için kısa kısa oluyordu. Çok güzel yazarsan, bir yerden matbaa desteği alabilirsin. Öyle olursa seve seve alıp okurum, ilgiliyim böyle olaylara. Çok tıkanırsan buralardan fikir alabilirsin.

Hocam bir yayınevi ile anlaşması lazım doğru bilgilendirme yapalım. Kitabı kendisi matbaada bastırırsa dağıtım için uğraşması gerekir ama yayınevleri basıp dağıtımını yapıyor.
    He ilk kitaplarda yazar para ödemiyormuş galiba ama alırlar yinede az da olsa.

Düzelttim, teşekkürler

• Başlamalısın.

Bu yönde ilgin ve alakan var ise başlamalısın. Kimse senden ilk romanında yüzbinler satmanı beklemez. Bence böyle bir işe girişirsen senin için büyük tecrübe olacaktır. Ve ileride atacağın adımların temelini atmak adına büyük bir iş. Bence denemelisin...

Kimseye bakma, yüreği küçük ve dar olan insanlar hep olumsuz yanıt verirler. İçinden gelerek yazarsan eğer emin ol başarırsın...
  • Uzaya iki meyhane koymadan olmaz. Yaz'da baskısını nereye yaptıracaksın?
  • olaya bağlı kalma. önemli olan üslup. betimlemeleri benzetmeleri, söz sanatlarını olabildiğince ilgi çekici hale getir. konu zaten gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.