Bildirim
bir program ariyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
programı bilmiyorum ama öyle bi programın oldugunu biliyom _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Donanımdan Bir Haber
programı bilmiyorum ama öyle bi programın oldugunu biliyom
bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ÖZGÜRLÜĞÜN EN BÜYÜK DÜŞMANI, HALİNDEN MEMNUN KÖLELERDİR... -
Samsung galaxy kullanıyorum kendisinde var o özellik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tonight's the night. -
quote:
Orijinalden alıntı: Accio
tamam da pc icin olani lazim bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ÖZGÜRLÜĞÜN EN BÜYÜK DÜŞMANI, HALİNDEN MEMNUN KÖLELERDİR... -
cobra takibindeyim bulursam editlerim mesajımı _____________________________ eski nick:Ranc :) -
quote:
Orijinalden alıntı: piri reis
quote:
Bana lazım değil
o değil de bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum ya bu mesajın tamamını tek seferde sesli mesaj ile yazdım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tonight's the night.
-
quote:
quote:
quote:
Bana lazım değil
o değil de bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum ya bu mesajın tamamını tek seferde sesli mesaj ile yazdım
iyi de tablet surum kullaniyorsun o nasil oluyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ÖZGÜRLÜĞÜN EN BÜYÜK DÜŞMANI, HALİNDEN MEMNUN KÖLELERDİR...
-
türkçe olarak gvz freetalk gibi bişeydi sanırım _____________________________ 
-
evet gvz li biseydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
neydi o neydi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ÖZGÜRLÜĞÜN EN BÜYÜK DÜŞMANI, HALİNDEN MEMNUN KÖLELERDİR... -
up
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ÖZGÜRLÜĞÜN EN BÜYÜK DÜŞMANI, HALİNDEN MEMNUN KÖLELERDİR... -
quote:
konusmami algılayip word yada benzer bir programa yazi olarak aktaracak bir program ariyorum var mi bilen ?
onu bırak da sen o haritayı nasıl çizdin mübarek ?_____________________________ Hayatı yakalamak için bugün ne yaptın? -
quote:
Orijinalden alıntı: Weightless
quote:
konusmami algılayip word yada benzer bir programa yazi olarak aktaracak bir program ariyorum var mi bilen ?
onu bırak da sen o haritayı nasıl çizdin mübarek ?
kalemle
quote:
quote:
quote:
quote:
Bana lazım değil
iyi de tablet surum kullaniyorsun o nasil oluyor
Tablet değil ki s1 ı9000
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tonight's the night.
-
up
Mesaj dursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Eğer bunu okuyorsanız, bu uyarı sizi ilgilendiriyor. Bu karınca duası gibi yazıyı okuduğunuz her saniye, hayatınız biraz daha kısalıyor. Yapacak başka işiniz yok mu? Hayatınız bu kadar boş mu, şu dakikaları harcayacak başka bir şey düşünemiyor musunuz? Otoriteye, otorite olduğunu iddia eden herkese saygı duyacak kadar hayran mısınız? Size okumanızı söyledikleri her şeyi okur musunuz? Size düşünmenizi söyledikleri her şeyi düşünür müsünüz? Size istemeniz gerektiğini söyledikleri her şeyi satın alır mısınız? Evinizden çıkın. Hoşlanacağınız birisiyle buluşun. Aşırı alışverişi ve mastürbasyonu bırakın. İşinizden ayrılın. Bir kavga çıkarın. Canlı olduğunuzu kendinize ispat edin. Eğer insanlığınızı talep etmezseniz bir istatistik olarak yaşayacaksınız. Sizi uyarıyoruz. Dikkate alın.
-
up
http://www.gvz.com.tr belki işine yarar _____________________________ -
Banada lazım
_____________________________ Her defasında olduğu gibi yine gördüm ki, lâmba söndüğü vakit bütün kadınlar birbirinin aynıdır..
Benzer içerikler
- vazektomi devlet hastanesinde yapılıyor mu
- türk saat markaları
- bi profenid kullananlar yorumları
- bilardoda siyah toptan sonra beyaz top girerse ne olur
- 0.25 gözlük gözü bozar mı
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- guinness rekorlar kitabı
- discord açılacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler