Şimdi Ara

Bir öneri de ben isteyeyim (6S, S6 E+, Z5Pre)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, hali hazırda 5s kullanan bir apple'cıyım, telefonu değiştirmem gerekiyor artık. öncelikle türkiyeden alınabilir yani faturalı alınabilir bir cihaz olması önemli çünkü şirkete fatura edilecek.

    Sony Z5 Premium daha önce bir kaç review videodan görüp beğenmiştim, gönlümde yatan 6S ancak S6 Edge Plus'ı da şık buldum. Ben bu droid olayına Note 1de son verdim, şimdiki cihaz stabil mi değli mi hiç bir fikrim yok..

    bana fikir vermek ister misiniz ?



  • Android eskisi gibi kıytırık bir işletim sistemi değil özellikle üst segment android telefonlarda donma kasma sorunu diye bir şey kalmadı ben size z5 premiumu tavsiye ederim ekran çözünürlüğü muhteşem bu konuda rakipsiz kamera konusunda s6 edgeyle aynı performansda gibi 4k video ve fotoğraf çekme özelliğine sahip ve sd kart takılabiliyor güncelleme konusunda ise en az 3 sene güncelleme alır arayüz zaten akışkan 3gb ram problem yapmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: castraelectro

    Android eskisi gibi kıytırık bir işletim sistemi değil özellikle üst segment android telefonlarda donma kasma sorunu diye bir şey kalmadı ben size z5 premiumu tavsiye ederim ekran çözünürlüğü muhteşem bu konuda rakipsiz kamera konusunda s6 edgeyle aynı performansda gibi 4k video ve fotoğraf çekme özelliğine sahip ve sd kart takılabiliyor güncelleme konusunda ise en az 3 sene güncelleme alır arayüz zaten akışkan 3gb ram problem yapmaz.

    +1

    eskı androıd teleonunuzdan bu yana kopruden cok cok sular aktı,hemde bahsettıgınız zaten ck ust segment bır cıhaz,butce var madem z5p guzel tercıh olacaktır.
  • Ekran ve yazılımsal olarak z5p.tasarım,performans,kamera olarak s6 edge+
  • bence abi şaşma 6s ile devam
  • Sony Xperia'lardaki alt kısma boşluk bırakıp onun üstüne de sanal tuş ekleme adetini bırakabilseydi z5; Ama maalesef o siyah boşluklara olan nefretimden dolayı s6 Edge plus diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowest F kullanıcısına yanıt
    note 5 alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.