Şimdi Ara

Bir önceki kasa 2008-2009 177 hp bmw 320 d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 320 ler 2012 içerisinde güncel kasaya geçti. 2010 ve 11 modellerde 177 hp olan motor 184 hp ye çıktı diye biliyorum. Kasayada makyaj yapıldımı bilmek istiyorum. Ciddi olarak almayı düşünüyorum eksileri ve artıları nelerdir? Kullanan arkadaslar yanıtlarsa sevinirim.. O paraya şunu bunu al demeyin lütfen başka bir araç düşünmüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 8 Ağustos 2012; 1:04:29 >

• 2009 sonunda makyaj yapıldı arka farlar ve ön kaputta farklılıklar var.
    Motor 184 bg oldu ve daha az yaktığı söyleniyor.
    Makyajlı e90 benim de alma isteğim var güzel araç.
  • Öncelikle kaporta makyajı şu şekilde;

Arkalar,

Önler;

Soldakiler makyajlı kasa, sağdakiler ise makyajsız kasa. Makyajı 2009 yılında gerçekleşti ve makyajla beraber 2.0D 177hp olan motor yerini güncel kasada da kullanılan 2.0D 184 hp motora bıraktı. 177hp'den daha performanslı ve daha az yakıt tüketimine sahip.

Kesinlikle ama kesinlikle alınacaksa eğer, imkan dahilinde makyajlı kasasını öneririm. Eğer makyajlı 320D'lere imkanınız el vermiyorsa, 318D öneririm. Bu da makyajlı kasada gelen bir motor, motor hacmi olarak yine 2.0 ve yakıt türü yine dizel ancak gücü biraz kırpılmış vaziyette yanlış hatırlamıyorsam 143hp olması lazım. Performans olarak tabii ki daha az tatmin edecektir ancak yakıt tüketimi olarak diğer motorlardan daha iyi. Eğer önceliğiniz buysa, gayet tercih edilebilir. Hem de ikinci elde 318D'lerin pek piyasası olmadığı için daha ucuza satılıyor.

Memnun kalmazsanız chip tuning ile birlikte -184lükle tamamen aynı motor olduğu için- beygir gücünü aynı şekilde 180küsürlere çok rahat çıkartabiliyorsunuz.

Ha madem aynı motor neden biri 143hp, biri 184 hp diyeceksiniz. Avrupa'da vergiler Co2 salınıma göre alındığı için, oralar düşünülerek üretilmiş bir motor. Co2 salınımı 184hp'likten çok daha az.

Temiz makyajlı 320D bulamazsanız, 318D'lere yönelebilirsiniz yani, uzun lafın kısası bu.

Hatta şöyle örnek ilan da koyayım;

2009 model 320D;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-makyajli-sunroflu-2009-model-3-20d-63060966/detay

2009 model 318D,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acun-dan-kusursuz-servis-bakimli-garantili-318-dizel-93933996/detay

10.000TL'ye yakın bir fark var arada, tabii sizin tercihinize kalmış.

Ayrıca bu kadar çıkarsanız yeni kasa 316i de alabilirsiniz. Şehir içi 7-7.5lt gibi bir yakıt tüketiminden bahsediliyor. Sıfır km fiyatı şu an 87.000TL, tabii opsiyonlarla daha fazla olabilir ancak yeni kasa BMW 3 serisi almış olacaksınız bu seçeneği de göz önünde bulundurun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 8 Ağustos 2012; 2:15:24 >

• 2011(184hp) modelini 1 sene kadar kullandım hatta 2 hafta önceye kadar diyeyim :) yeni araç aldığımdan dolayı kadeşime devrettim :) yakıt konusunda kesinlikle çok iyi 7.6lt/100 km idi şehir içi kardeşime vermeden önce o biraz daha arttırmış geçen bildiğimde gördüm 7.8lt/100km gösteriyordu lancerden sonra performans olarakta beğeniceğinizi düşünüyorum, fakat öyle performans olarak üretilmiş araçlar değil neticede , ama direksiyon sertliği olarak kendinizi bir an pistte zannedebilirsiniz :) , onun dışında xenon olmazsa olmaz olmalı eğer sert direksiyonla yok yapamam derseniz servotronic olması lazım opsiyonun adı kesinlikle olanlara bakın derim ne kadar arkadaşım bindiyse direksiyondan şikayetci olmuştu ama benim hoşuma bile gitti diyebilirim :) , yol tutuşu olarak çok iyi olduğunu düşünmüyorum söylenenlerin aksine ve runflat lastiklerden olabildiğince çabuk kurtulun beton mübarek beton ,özet geçicek olursam memnun kalıcağınızın garantisini verebilirim belki servis konusunda üzülebilirsiniz ne yazık ki bütün bmw servisleri sizi banknot olarak gördüğü için olacaktır buda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.