Şimdi Ara

BİR OĞLUNUZ OLSA İSMİ NE OLURDU? ANKET!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

BİR OĞLUNUZ OLSA İSMİ NE OLURDU? ANKET!!

(En Son Oy Tarihi: 20.12.2019)
Giriş
  • Bir ay sonra oğlum olacak.isim araştırıyoduk..YAĞIZ düşünüyorum..
  • Batu da iyi isim ama Batuhan bence daha şık olur.Hem kuzenimin adı,siz Batuhan koyun bence.Ayrıca anket dışından öneri istiyorsanız Kemal olabilir.(Kemal'in anlamı bilge,bilen tarzı)
  • Oğlum olsa bu iğrenç isimlerden hiç birini koymam
  • Kuzeybatu
  • O isimlere yakın olarak Doğu koyabilirdim. Ya da Alparslan, Ülkühan, Oğuz, Bulut, Umut'da olabilir. İlla üçünden biri olacaksa Kuzey güzel.
  • çınar güzel isim..ama ben oglum olursa adını boramir ıkıncısıde olursa adını faramir koyucam ve cok cıddıyım
  • anket yapmışsınız ama çok yetersiz bana göre. isim çeşitliliğini arttırırsanız ankete katılan kişi sayısı artacaktır. bencede isimler pek iyi değil şimdiyi değil sonrayı düşünün çocugunuz bu isimleri belkide hiç sevmeyecektir.
  • eğer gerçek bir ERKEK ismi istiyorsan ya BUĞRA yada TUĞBERK koy.bu isimler saf türk isimleridir.öyle yeni yetme enterasan isimler koyup çocoğu tüm hayatını etkılemeye gerek yok.biri bana çınar diye seslense ben kenımı odun gibi hissederim
  • Göktuğ koy havada sürüde uçan kuşların başında olan yol gösterici Lider kuşun adıdır
  • valla benim oglumun ismi belli
    kemal jake
    kızım olursa
    zeynep charlotte

yabancı isimler ne diye sormayın eşim yabancı olucak !
  • Batu ve Kuzey isimlerinden nefret ederim :) Çınar en iyisi içlerinde, güzel isim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaFleur.

deneme

deneme

deneme

deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 14:44:18 >

• tarkan koyun. ciddiyim.
  • seçim yapamadım.. Pek güzel isimler değil. Ateş ismi güzeldir .. sizin istediğinz tarzda hem.
  • Üçünden birini seçmek durumunda kalsam Batu olurdu herhalde. Ama oğlum olsa adını Boromir koyardım. Yüzüklerin Efendisi etkisi altında kalmak böyle bişey.
  • Ankete Göre Batu

Kendi Çocuğumun İsmini Emir Koymayı Düşünüyorum (İnşallah)
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

tarkan koyun. ciddiyim.

sonra sokak itleriyle büyüsün xD
  • Ben MUSTAFA KEMAL koyucam
  • Alternatif olarak kendi ismimi uygun görüyorum.

Şakası bir yana ilerde oğlum olsa adını ne koyardım diye hep düşünürdüm samimi arkadaşlarımın ismini falan ama adalet kavramına çok takıldım bu aralar Hz. Ömer'in adaleti ile ün salmasından dolayı kazandığı lakap olan Faruk ismi çok hoş gelmeye başladı bu sabah. Yukardaki isimlerden ise Kuzey güzel duruyor diğerlerine göre.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.