Şimdi Ara

Bir Nickname yazarken...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl şak diye karar veriyorsunuz ? Şu oyunda bakıyorum insanların 10 tane karakteri var. Ben bir karakter nick'i için iki saat karakter açma ekranına bakıyorum. Hatta bazen düşünmekle geçen süre yüzünden dc veriyor. Eski bir rogue vardı , dün baktım nick e "suffer'lı falan" dedim ne kadar klişe.

Keşke ilkokullu olsam hala , bakıyorum bazen int kafelerde metin 2 oynayan çocukar "XxX_Killer_XxX PuNiShEr OttomanPower o da olmadı MC Yaralı falan yardırıyorlar.
    Dün bir priest gördüm "Praystation" yazmış 2 saat güldüm.

• lore bağımlısı biriyim. wownamegenerator kullanıyorum genelde ırka göre nick için. Gidip bir undead'e Sen'Jin diye bir nick koymuyorum yani
  • Karaktere nick koyacağım zaman etrafıma bir göz atıp aklıma gelen ilk ismi yapıştırıyorum , bazen bir nesne oluyor bazende o an ortamın atmosferi :D Cugara , Tortu , Souk vs... Bir kaç tane de karaktere göre isim araştırıp isim bulmuşluğum var mitolojiden vs... Dediğin gibi bir kaç saat isim düşünen arkaşlarım da var tercih meselesi.

Son zamanlarda beni en çok güldüren isim savaşta karşı taraftaki bir death knightı " Ismaildk" tebrik etmek için battletag friende ekledim ama sanırım kabul etmedi
  • Tauren druidim var Doncowleone diye ve goblin rogue Lilbadgirl isimli. Aslında isimlere önem verirdim, yaklaşık 2,5 yıl Sepyna ismiyle oynadım goblin priest olarak. Hem goblin prieste uygundu hemde kulağa hoş geliyordu aslında ama realm change yaparken değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi isimlere pek önem vermiyorum, Dxp, Dxr, Dxm olarak ayarladım kısa ve kolay isimler olsun diye. Sonuçta adın Thrall kadar etkileyici olsada raiddeki kişilere göre paladinsin, shamansın, warlocksun veya taktıkları garip isimlerden birisin. Önceden Sepyna ya herkes Sep diyordu, şimdi Dxr a herkes Dex diyor, daha tam olarak ismimle hitap eden olmadı.

Hazır isimlerden bahsetmişken birkaç eğlenceli isimde ben sıralayım;
    Paladin - Angelinaholy
    Gnome - Selenagnomez
    Druid - Shifthapens
    Tauren druid - Bullshift

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi manada görüp en çok güldüğüm Nick Shocknorris'ti humman ları adama kopya benzetebiliyosun askılı donuyla fotokopi gibi olmuştu :)
  • Bir DK vardı bi aralar ismide IsmailDK
  • Frost Mage: Frostitute gördüğümde çok gülmüştüm

Resto healer: Treesome

Bi adam görmüştüm tam olarak title ile birlikte: Fappinwith Hand of A'dal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolnedra -- 4 Mart 2013; 21:29:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben warlock bagimlisi , hastasi ve manyagi birisiyim... her lock acisimda ilk once race daha sonra classa bakarim kendi kendime derimki ven undead im zombie gibi olumsuz sinci olumcul ve warlockum. Karanlik siyah shadow korku kara buyu vs bu taglara gore google da arastirma yapar orda hosuma giden kelimeler betimlemeler veya anlatimlar arasindan secerim gerekirse bir iki harfini degistirerek kulaga daha hos gelecek sekilde yaparim.

Ha su anki ismin tamamen rocku cok sevdigimden ve warlockla birlestirmek istedigimden olustu :)) Locknroll

• Gecen alt warlock actim sansa ilk donemki derslerde tarih felsefesi vardi ve john locke'dan bahsetmistik yapistirdim hemen Locké nickini

• Bende Paladinimi kasarken bir mage geldi 236k attı gitti bende ona hitaben " Ohannes " nickli mage açtım restedleri yaka yaka 90 oldu :)
  • Tn'de bir "Shamanyolu" nickli bir arkadaş var. Bir de "Panpadin" vardı sanırım

Ben de nick konusunda takıntılıyım biraz. Ama ciddi olarak oynadığım 1-2 char olunca diğerlerinde pek problem olmuyor. Saçma olmadığı müddetçe kendi türettiğim nickleri koyarım. Yalnız bir ara her zaman yaptığım gibi kafamdan sallayıp bir karakter oluşturdum. Sonradan armorye bakınca neredeyse her realmde olduğunu gördüm demek ki bir yerlerden etkileniyorum true story.

Açıkçası şunu da söyleyeyim çok çok önemli bir oyuncu olmadıkça, kimsenin nickine bakınca böyle nick mi olur demem. Tabi "asdaf" "gawıdhaugb" gibi nickler olmadığı müddetçe

• Nick koyma karakter yaratirken en sevdigim istir. Transmog konusundada sacma sapan bir takimtim var suana kadar 25k ya yakin para harcadim transmog icin

Karakterleimin nicklerini az dusunerek koyuyorum, En cok dusundugum ise Kizilmaske idi heralde. Worgen Druid Kizilmaske

• ben o konuda biraz sıkıntılıyım.karakteri açıp 20-30 level olduktan sonra aklıma daha iyi bir nick gelir kalırım öyle ortada.şu ana kadar en az düşünüp açtığım ama en beğendiğim karakterim panda hunter cumalee.adanalı olduğumdan ince cumaliden kaynaklı çok fazla cumali adlı insanlarla karşılaşıyorum, dedim madem panda olacak çinli olsun
  • Anime karakteri Asakura Yoh ve ikizi Hao yu cok sevdigimden ötürü 3-4 yıldır tüm nicklerimi Asakura koyarım(genelde u ya a ya falan şapka koyarım kullanılıyor diye) ondna pek sıkıntı olmuyor.Slyvanastaki sade "Asakura" hariç tüm nickler bende şu anda Asakura ile açılabilecek
  • bende bitane söyliyim;
    kendi paladinim Holyann tahmin edebileceğiniz gibi holy paladin:D
  • Talnivarda behzatÇ vardı ne gülmüştüm gördüğüm zaman. Bir de arkadaşın wotlk zamanında gördüğü bi nick "geltuzat"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Tn'de bir "Shamanyolu" nickli bir arkadaş var. Bir de "Panpadin" vardı sanırım

Ben de nick konusunda takıntılıyım biraz. Ama ciddi olarak oynadığım 1-2 char olunca diğerlerinde pek problem olmuyor. Saçma olmadığı müddetçe kendi türettiğim nickleri koyarım. Yalnız bir ara her zaman yaptığım gibi kafamdan sallayıp bir karakter oluşturdum. Sonradan armorye bakınca neredeyse her realmde olduğunu gördüm demek ki bir yerlerden etkileniyorum true story.

Açıkçası şunu da söyleyeyim çok çok önemli bir oyuncu olmadıkça, kimsenin nickine bakınca böyle nick mi olur demem. Tabi "asdaf" "gawıdhaugb" gibi nickler olmadığı müddetçe

• İsmailDK
    ÜfürükcuHoca affli warlock
    Alinazik Blood elf male
    Shamanyolu
    CinciHoca Demo warlock

Efsaneler bunlardir beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

Talnivarda behzatÇ vardı ne gülmüştüm gördüğüm zaman. Bir de arkadaşın wotlk zamanında gördüğü bi nick "geltuzat"

ahah gel tuzat ha
  • Harrydoter, klasik warlock isimlerinden :)
    Cevdeath, undead warrior
    Beberuhi, her türlü gnome
    Souljin, troll priestim az PvP de kafa yarmadım vanillada :)
    Birde Sahinka diye tauren warrior görmüştüm, gayet uyumlu :)

Hiç uzun düşünmem isim konusunda hemen gelir ama genelde alınmış olur.

Eklenti:

Cendere, undead priest
    Turkgucu, tauren shaman
    Ezergecerus, tauren druid
    Furdumoni, troll hunter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Mart 2013; 14:34:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.