Şimdi Ara

bir mezunun en zor anları.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lise mezunuyum mezundayım kafama takmıyorum bir işi yaparsan tam yapacaksın. Bu sene son bir kez deneyeceğim şansımı olmadı farklı alanlarda yetiştireceğim kendimi otomotiv sektörüne bir mühendis bir işletmeci olamadan gitmezsem iyi.

Üniversite basit olay çalış kazan gir çalışmadım kazanamadım giremedim çalışacağım kazanacağım gireceğim inş. seneye hepimiz ünideyiz.

Bozma moralini ablamda mezuna kaldı hazırladın şimdi öğretmenlik okuyor.

İşe gir çalış iyi bir tatil yap paranla ben 1 aydır çalışıyorum canım çıktı dershaneye son derse anca yetişen ben işe tam zamanında gitmek zorundayım okumak güzel okuyalım okutalım öğrenelim ERROR.
  • iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. aklıma takılan bir şey daha var.

bir dershaneyle konustum anlaştık gibi. 3 bin tl , 4 kişilik sınıflar, hocaların tamamı kitap yazarı ve çok ilgililer. istersen şimdi seni istanbula gönderelim , oradaki arkadaşlar sana İst. okulları gösterir moral bulursun, oradaki öğrencilerimizden kazananlarla konusursun dediler. ben inanmadım pek. Adam İst. ünv. hukuk kazanan öğrencilerinden birini aradı kızla konustum. benimle bu sohbeti yapan hocanın çook iyi olduğunu söyledi. netlerini söyledi. hoca da dedi ki şifreni tc ni ver baksın falan diye. ben de gerek yok dedim napayım kızın sonuç sayfasını :D

ailem ikna oldu gitmemi istiyorlar. ama ben dershaneye gitmek istemiyorum sonuçta tmyim. bu yıl ygs puanımdaki sorun 25 sosyal netiydi onu da 38 falan yaptım mı (sosyalim iyidir bu yıl bazı aksilikler oldu) yeter. lys adına da problem mat2. edebiyatı son hafta çalışarak 49 yaptım tabii bu yıl hedefim 55 civarı :) yani bunu söylememdeki amaç edb. hocasına da ihtiyaç yok sözel ders sonuçta.

sadece mat2 için 3 bin tl verip dershaneye gitmeye değer mi? mezun arkadaşlar gittiniz mi dershaneye ?

• dostum madem kaldın mezuna unut her şeyi.aileymiş akrabaymış pek sallama.bir mezun dönemini bitirmiş biri olarak söylüyorum.şimdi tatilin tadını çıkar.sonra yavaş yavaş dersaneyle birlikte ısın konulara.dersaneye gitmemeyi unut.ben de gitmem diyordum ama o iş öyle değil ve kendine 2.bir mezun senesi hakkı tanıma ve teker teker hallet konularını.yaşadığım için biliyorum kasımın sonları gibi çalışma isteğin azalır.buna dikkat et.net bir hedef koy kendine ki çalışmaya azmin olsun.emin ol süreçten çok kopmadan gidersen önceki sınavın üstüne katarsın.en sonunda bilmem kaç sıralamalı kötü bir bölümü profiline yazmaktansa,5k lık 10k lık bölümü profiline yazmanın gururunu taşırsın.
  • avukatolucamben kullanıcısına yanıt
    Hocam mezuna kalma gibi bir tecrübem yok ama , okulun yokluğunda öğrenciyi düzenli ve disiplinli tutacak bir şeye ihtiyaç olacağını düşünüyorum. O yüzden dersaneye gitmeni öneririm. Hem mat2 az buz değil 50 soru yani. Geometrin nasıl bilmiyorum ama o da önemli. Eğer dersaneye mat-geo hakkında güveniyorsan , sosyalde aksilik de yaşamazsan istanbul hukuk olur inşallah
  • Burak Hcvl kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar disiplin konusunda sıkıntım yok ama tabii mezunum 7-24 boşum insanın psikolojisi bozulabilir. bir de sorunum evde ciddiyetle deneme yapamıyorum uğraşı bulamıyorsam cevaba bakıyorum :'(

ama dershanede türkçe/edb. /tarih vs. sözel derslerde çok sıkılyorum bu derslerim iyidir. zaten tmyim sayısal ders az. :(
    ama ailem kesin git diyor .

bir de fen calısmaya gerek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.