Şimdi Ara

Bir menajer hikayesi (Bölüm 3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir hikaye yazacağım eğer tutarsa tabi, Football Manager oynuyorum ve burayada ordaki hikayemi görkemli bir şekilde yazmayı düşünüyorum

B1: Tarih bizi yazacak:
    KuPS Kuopion'un başında bir Türk, adı duyulmamış bir Fin klubü ile mukavele imzalayan Üstündağ, hedefinin klübe basamak attırmak olduğunu ve bunu ciddiye aldığını söyledi.

B2: Başarı yada Başarısızlık
    Beraberimde eski Sivasspor'lu Mohamed Ali Kurtuluş'u da getirdim. 37 yaşında olmasına rağmen aradığım teknik özellikler onda vardı, ayrıca eski Denizlispor'lu Douglas Peruibe'de takıma gelen isim oldu, taktik olarak kafamda tek bir sistem vardı ya uyacaktı yada başarısız olacaktık, Finlandiyada sezon Ocak'ta başladığı içinde futbolcular uyum sorunu yaşayabilirlerdi. Sezon hazırlıklarımıza dEvam ederken kupa maçları yaklaşıyordu, takım taraftarları heyecanlıydı çünkü ilk kez bu kadar uzaktan bir menajer takımın başındaydı. Beklentilere karşılık vermek benim görevimdi.

B3: Ver elini ilk sezonum
    Ve ilk maç için stadımıza varmıştık, 2 haftadır burada olmama rağmen her yer bana yabancı geliyordu, oyuncularımın bazıları benden yaşça büyüktü henüz 32 yaşında bir menajerdim ben, tüm bunlar üzerimdeki yükü ağırlaştırıyordu fakat eğer başarmak istiyorsam hepsine katlanmak zorundaydım. Soyunma odasında oyuncularıma son konuşmaları yaparken bana yardımcı olmaları beni çok motive etmişti, yaklaşık 200 taraftarımızın desteğiyle maç başlamıştı. İlk yarı sonucu hüsrandı 0-2 yeniliyorduk, devre arası oyuncularıma yeteneklerini dışa vurmalarını ve bu sayede maçı çevirebileceğimizi söylemiştim fakat ben bile inanmıyordum bunları derken. İkinci yarının başlamasıyla beraber 0-3 olmuştu skor tam maç gitti derken 1-3, 2-3 oldu her gol olduğunda bana koşuyorlardı, dakika 78'i gösterdiğinde Mohamed Ali adeta onu neden beraberimde getirdiğimi gözler önüne seren güzel bir frikik golü attı ve maç öyle bitti. 0-3'den 3-3 yapmıştık, maç sonrası tebriklerimi sundum ve ben bu takımda iş yaparım dedim kendi kendime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 20 Ağustos 2012; 15:55:27 >

•  Bir menajer hikayesi (Bölüm 3)
  • okumadım takip

akşam bakarım okuyan varsa yorum yapsın okurum
  • B2: Başarı yada Başarısızlık
    Beraberimde eski Sivasspor'lu Mohamed Ali Kurtuluş'u da getirdim. 37 yaşında olmasına rağmen aradığım teknik özellikler onda vardı, ayrıca eski Denizlispor'lu Douglas Peruibe'de takıma gelen isim oldu, taktik olarak kafamda tek bir sistem vardı ya uyacaktı yada başarısız olacaktık, Finlandiyada sezon Ocak'ta başladığı içinde futbolcular uyum sorunu yaşayabilirlerdi. Sezon hazırlıklarımıza devam ederken kupa maçları yaklaşıyordu, takım taraftarları heyecanlıydı çünkü ilk kez bu kadar uzaktan bir menajer takımın başındaydı. Beklentilere karşılık vermek benim görevimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 20 Ağustos 2012; 15:27:47 >
  • reserved
  • Takip.Ayrıca yazdığın bölümleri ilk mesaja editlersen takibi daha kolay olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 yaşında birde Sivasspordan futbolcu mu alınır la.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B3: Ver elini ilk sezonum
    Ve ilk maç için stadımıza varmıştık, 2 haftadır burada olmama rağmen her yer bana yabancı geliyordu, oyuncularımın bazıları benden yaşça büyüktü henüz 32 yaşında bir menajerdim ben, tüm bunlar üzerimdeki yükü ağırlaştırıyordu fakat eğer başarmak istiyorsam hepsine katlanmak zorundaydım. Soyunma odasında oyuncularıma son konuşmaları yaparken bana yardımcı olmaları beni çok motive etmişti, yaklaşık 200 taraftarımızın desteğiyle maç başlamıştı. İlk yarı sonucu hüsrandı 0-2 yeniliyorduk, devre arası oyuncularıma yeteneklerini dışa vurmalarını ve bu sayede maçı çevirebileceğimizi söylemiştim fakat ben bile inanmıyordum bunları derken. İkinci yarının başlamasıyla beraber 0-3 olmuştu skor tam maç gitti derken 1-3, 2-3 oldu her gol olduğunda bana koşuyorlardı, dakika 78'i gösterdiğinde Mohamed Ali adeta onu neden beraberimde getirdiğimi gözler önüne seren güzel bir frikik golü attı ve maç öyle bitti. 0-3'den 3-3 yapmıştık, maç sonrası tebriklerimi sundum ve ben bu takımda iş yaparım dedim kendi kendime.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.