Şimdi Ara

bir markete başka bir marketin poşeti ile girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • riskli bir hareket. bundan üç sene önce bir olaya tanık olmuştum. büyük bir süper marketin kasa kısmında bir tartışma vardı. güvenlik görevlileri 50'li yaşlarda bir kadının başına üşüşmüşlerdi. bir şey çaldığını iddia ediyorlardı. o da o malı başka bir marketten aldığını iddia ediyordu. onlarda fişini göster o zaman deyip üstüne gidiyorlardı. neyse ister istemez 6. hissim kadının masum olduğu yönünde olduğu için müdahale ettim. kadına saygısızlık yapmalarını önlemeye çalıştım. sonra kameralardan bakıldığında kadının masum olduğu anlaşıldı.

kısaca bir markette satılan bir ürün varsa, o ürünü bir başka yerden alıp markete girmeyin. üşenmeden arabanıza kadar yürüyün ve bırakıp öyle girin. yada üşenmeden onu girişte teslim edip çıkışta alın. bazen masum insanların başı işgüzar biri tarafından derde sokulabiliyor. iş çıkar yani. ispatlarsınız masum olduğunuzu ve bir şekilde gerçek ortaya çıkar. her yer kamera ama uğraşırsınız. bu yüzden genelde marketlere elim boş girmişimdir. bir mağazaya da başka mağazanın poşetleri ile girmem. çünkü bir başkasının paranoyasının kurbanı siz olabilirsiniz. bunu da herkese tavsiye ederim.

• Marketlerdeki guvenlikler kendilerini FBİ ajanı falan zannediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben başka market poşetinin için doldurup kapıdan atıp kaçıyom market boşalıyor sonra herşeyi alıp kaçıyom
  • Eskiden marketlerde küçük dolaplar vardı.Elinizdeki şeyleri dolaba kilitleyebiliyordunuz.
  • İyice sözlüğe döndü forum

• At fisi torbaya keyfine bak. Laf eden olursa da pisman edersin.
  • Sözlük ağzından dolayı ilk mesajı eksilemek isteyenler varsa buradan eksileyebilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.