Şimdi Ara

Bir Lol E-Sporcunun Günlük Yaşamı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte beklediğim cümlelerden biri. İnsanlar neden çok para kazanıcam derdinde. Ben sadece hayatımı sürdürecek düzeyde para kazanıp sevdiğim işi yapmak istiyorum.
  • 15-16 yaşındaki bir çocuğun hayali bu galiba
  • 07:00 Uyanma, kahvaltı, okul hazırlıkları
    08:30 Okul
    12:00 Öğlen arası, yemek yeme.
    12:30 Bir fincan sek kahve* iç ve uyu
    12:45 uyan kendine gel
    13:30 ders.
    16:00 okul bitişi çıkışta yine bir fincan sek kahve* iç ve uyu
    16:15 Kurs
    17:30 kurs çıkış.Çıktıktan sonra
    19:00'a kadar yemek aileyle vakit geçirme tv izleme tuvalet vb kişisel ihtiyaçlarını bitirmiş olman lazım
    19:00'da başlayıp
    21:00'a kadar ara vermeden derslerini bitir. Derslerin uzun sürecekse 19:00'dan önce başla.
    21:00 Bir fincan sek kahve* iç ve uyu
    21:15 Kalk ve oyuna giriş yap
    01:00 Bir fincan sek kahve* iç ve uyu
    01:15 Kalk ve antreman yapmaya devam et.
    04:00'da uyu.

Fiziksel olarak daha sağlıklı kalabilmek için oyuna girişlerinde bekleme ekranında masabaşı spor şeklinde antremanlar var onları uygula.
    *Kahve çarpıntı yapar.

• sanalpence1 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dediğim gibi ben E-Spor'dan milyarder olacağım diye bişi demedim. Düşünür müsün?
    Sen oyun oynamayı seviyorsun. Bu işte başarılısın. Lol ü iş olarak görüyor ve sürekli ciddiye alıyorsun ama yayın açtığın zaman başka oyunları da oynuyorsun. Bu dünyadan dünyaya geçiş yapmak gibi. Ardından sana hiç kimse "Ulan aptal yicek yemeğin yok oyun oynuyosn." diyemez çünkü e spor 13 TL bile kazandırsa 3 gün boyunca simit ayran yapabilirsin.
  • şöyle söyleyeyim bu oyunda iyi oynamanın temeli çok oynamak.ne kadar çok tecrübe kazanırsan,şampiyonlarda ne kadar çok mekaniksel olarak iyiysen o kadar iyi oyuncu oluyorsun.bir de soloqda iyi bir seviyedeysen takımlar zaten seni kapıyorlar.yani şuanki hedefin eğer gerçekten istiyorsan soloqda yükselmeye çalışmak olmalı.soloq ile team ranked çok farklı şeyler.ama takıma giden yol soloqda kendini kanıtlayıp insanların seni farketmesini sağlamak.bunu günde 12 saat oynayarak 1 senede de başarabilirsin.günde 2 saat oynayarak 2 senede de.veya hiç yükselemezsin.önemli olan ders çıkararak oynamak ve yenilsen dahi neyi hatalı yaptığını görmeye çalışmak.çok oynadıkça artık bu tarz şeyler reflekse dönüşüyor.ward kontrolü, jungle gank zamanlaması falan filan.işin özü çok oynayıp ders çıkarmakta.tabii ki oyun notlarını ve pro oyuncuları,metayı da takip etmek önemli.ama asıl hedefin okulu bitirmeye çalışmak olsun.çünkü bir oyun gider diğeri gelir.ve her yeni oyunda süper başarılıi,yetenekli olamayabilirsin.ama öğreneceğin,okuyacağın meslek bölümü hayatın boyunca senin olacak.

• Nyogati kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok güzel bi program ellerine sağlık ama bi sıkıntı var kardeşim akşama doğru oyun oynayamıyorum. Oyun da tam potansiyel için uyku sıkıntısı açlık gibi temel ihtiyaçların giderilmesi gerekiyo. Yani Dersleri diğer işleri akşama atıp da oyunu biraz daha öne koysak nasıl olur?
  • jokerxxx123 J kullanıcısına yanıt
    Zihnini bir bütün olarak okul/kurs sonrası yine aynı konuya verirsen bütünlük oluşur. Öncelikle derslerini hallet. Sonrasında oyunculuk işleri. Gece 1'de uykusu gelen adam oyuncu olamaz. Buraya konu açtığına göre tarih yazmak istiyorsun demek ki. Yazdığım programın şartları dışında da başarılı olma ihtimalin bence yok. Birşeylerden illa ki fedakarlık etmen gerekecek.
  • jokerxxx123 J kullanıcısına yanıt
    Bu iş uzun vadeli iş değildir. Futbolda basketbolda olduğu gibi yaşın 30'a geldiğinde emekli olursun. Ailenin durumu iyi değilse sap gibi ortada kalırsın.
  • Şimdi anlıyorum ki, notlarım şöyle:

-Okulunu şuanlık önde olsun.
    -2 saat bile çalışma zamanım oluyorsa, doğru çalışmalı , yanlışlarımı anlamalı onları çözmeliyim.
    -Solo Q de yükselmeliyim.
    -Hero mekanikleri üzerinde kalmalı, oyunun değişimine göre ayak uydurmalıyım.
    - Metaları kontrol etmeli oyun biçimlerimi ona göre bulmalıyım.

Fazla varsa ekleyin lütfen şuanlık sizden aldıklarım bu kadar.

Sağolun.
  • İlk önce lolkingi at görelim 3 senedir oynayıp gold falansan hiç uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Bu iş uzun vadeli iş değildir. Futbolda basketbolda olduğu gibi yaşın 30'a geldiğinde emekli olursun. Ailenin durumu iyi değilse sap gibi ortada kalırsın.

Adam salk degilse zaten e-spor yetenegini biraz kullanir para kazanir yani.Yayin acar en basitinden reklam alir parasini kazanmaya da devam eder.

Bugun Oxi gibi yetenegi olmayan birisi turkiyenin en cok izlenen yayincilarindan biriyse profesyonel oyuncunun havada karada yapacagi Bir is.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başla kanka ama tamamen eminsen ölene kadar hayalini devam ettir yoksa devam ettirmediğine uzulursun.
  • Şuanki kümen ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlatma e sportundan asıl para boostta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-12 lol
    12-12.30 göz dinlendirme
    12.30-11.30 lol
    11.30-00.00 göz dinlendirme yeme içme tuvalet
    00-12 lol böyle
    Uyku yok. Günde 1 ogun. Arada goz dinlendirme. Bu kadar. 1 aya e sporcu olmazsan senin sorunun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NotimeTodie

Benim bir programim yok boş zamanimda oynuyorum senden fazla oynuyorum.

Programa gerek yok.Boş her zamanini degerlendireceksin yoksa zor.Gunluk 1 2 saat ile olmaz.Eve gelip yemek yiyip oyun oynayacaksin hatta yemegi de PC basinda yiyeceksin.

Oncelikle tum sampiyonlari ogrenmen lazim.Tum sampiyonlarin skillerini bilmen lazim trmel seyler totemvs roller onlari zaten biliyor olman lazim yoksa hic baslama.

Dsha sonra kendine main sececeksin onda kendini gelistireceksin nerdeyse oradaki tum herolar ilr karsindaki o herolara karsi oynamayi ogreneceksin,

Mesela Top main ise 124*124 eslesmede hangi levelda ne yapacagini hangi skillerine karsi ne yapman gerektigini.bilmen lazim.

Neden 124 dersen topda her hero oynanabilir tam meydan muhaberebesi gibi gecer top lane

Bir bronzdan öneriler dinlediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerxxx123

Kardeşim dediğim gibi ben E-Spor'dan milyarder olacağım diye bişi demedim. Düşünür müsün?
    Sen oyun oynamayı seviyorsun. Bu işte başarılısın. Lol ü iş olarak görüyor ve sürekli ciddiye alıyorsun ama yayın açtığın zaman başka oyunları da oynuyorsun. Bu dünyadan dünyaya geçiş yapmak gibi. Ardından sana hiç kimse "Ulan aptal yicek yemeğin yok oyun oynuyosn." diyemez çünkü e spor 13 TL bile kazandırsa 3 gün boyunca simit ayran yapabilirsin.

Şimdi okulun var ailenin yanındasın diyelim ki bu işe zaman ayırdın 13 tl kazanıyorsun 3 gün simit ayran yerim diyorsun 25 yaşına geldiğinde ne yapacaksın elinden bir tek lol oynamak geliyor oyun için bütün hayatını sildin ama para kazanamıyorsun annenin babanın yüzüne nasıl bakacaksın?

• Bak oynama demiyorum, oyna ama hobi olarak oyna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailen zenginse böyle planlar yapabilirsin aksi halde geleceğin tam bir hüsran olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.