Şimdi Ara

Bir Konu Hakkında Fikirleriniz Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim olayın kısaca şöyle şimdi ben bu sene allah kısmet ederse üniye gidecem ben oyun için pc toplamak istiyorum üniye gidersem pc evde kalacak yani sadece tatillerde falan oynayacam sizce pc topamalımıyım yoksa parayı üni içinmi ayırayım

• pc yi üni ye gideceğin şehre sakın götürme ve paranı üni ye ayır kimseye muhtaç olma bursla falan fazla uğraşmamış olursun belki
  • Kesinlikle uniye ayır ileride teşekkür edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bandroid B kullanıcısına yanıt
    hocam işte sorunda orda zaten pc yi falan üniye götürmem önümde bu olayla ilgili 2 tane örnek var(abim ve ablam) yani üni hayatını falan az çok biliyorum benim sorunum pc yi sadece tatillerde kullanmak için toplamak mantıklımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Kesinlikle uniye ayır ileride teşekkür edersin

hocam peki bana ne gibi yararları olur şöyle bi 4 bin tl den bahsediyorum
  • Bozzisha B kullanıcısına yanıt
    tatillerde kullanmak için topla da önceliğin üni olsun parayı daha çok üni ye ayır daha sonra elin iyice açılınca pc de toplarsın şimdilik acele etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozzisha

quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Kesinlikle uniye ayır ileride teşekkür edersin

hocam peki bana ne gibi yararları olur şöyle bi 4 bin tl den bahsediyorum

Ya mesela kalacak yer olur ailene yuk olmazsın ha diyorsanki zaten yuk olmam durumumuz iyi gez o parayla ileride hep şunu duyarsın
    "öğrenciyken vakit vardı para yoktu, şimdi işe başladık para vat vakit yok. Gezemiyoruz bir türlü"
    O sebeple ki Antalya ege Muğla ne biliyim avrupası olsun ucuz Avrupa ülkeleri olsun mutlaka gez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.