Şimdi Ara

Bir Knight Hikayesi ' Bölüm 2 ' ElderBronun ölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bölüm 2 : ElderBronun ölümü.
    Ve...ElderBro Ölür.
    ElderBro'nun ölümünden sonra halkı büyük bir üzüntü havası kaplamıştı.Emc'de herkes kötü düşünceler içindeydi.Yeni kralın kim olacağı konusunda bir karar birliği sağlanamıyordu , herkes kendi gördüğü birini aday olarak sunmuş kral olması için hilelere baş vuruyordu.Manesli krauslar ise ElderBro'nun ölümünden sonra manesli el moradların güçsüz durumda kalacağını biliyordu ve bunu fısat olarak değerlendirmek için
    assasianlar rangerları mageleri ve warriorları gittikçe güçlendirdi ve muazzam bir ordu topladı.Bu sırada human halkının sevilen ve devlet işlerindede sözü geçen ileri kişiler çocukların ve kadınların sığına bilmesi için asgada gizli bir sığınak yaptı bu sığınağın sonunda emc surlarının ardında güzel ve güvenli bi orman vardı.Savaş esnasında kadınlar ve çocuklar bu sığınakla darkwood a ulaşıp kurtulacaklardı.Devlet içinde karuslar için çalışan hain el moradlar olduğu düşünülüyordu.
    Çünkü el moradların planları bir şekilde karuslara bildiriliyor ve onlardan 1 adım önce olmalarını sağlıyordu.
    Bu durum devlet büyükleri arasında krize neden oldu herkesi bir korku hapsetmişti.Bu son savaşın Asla kazanılamayacağı konuşuluyordu.
    humanlar emc yi yavaş yavaş terk edip başka diyarlara göç ediyorlardı.Çoğu kişi tüm geçmişini ve aile yadigarı olan itemleri dropları burada bırakıp ardına bakmadan gittiler.
    emc de sadece humanların ordusu ve bir kaç ustayla beraber war komutanları vardı.
    Savaş alanına gidildiğinde human gözcüleri muazzam karus ordusunu görüncehızla karargaha yöneldiler
    içeri girip gördükleri herşeyi anlattılar.Stratejik planlar değiştirildi sayıca az olduklarında saldırmaktan başka bir seçenekleri yoktu.Korkak gibi kaçmaktansa masterlar gibi ölmeyi kabul ettiler içlerinde vatan aşkı alevlendi.
    Karuslar savaş için hazırlardı ilk olarak nowa mageleri ön plana çıkartıp düşmanın ön safhasını yerle bir etmeyi düşünüyorlardı.
    Savaş boruları çalındı.Ordular meydana indiler.İki ırkın war komutanlarının emirleri ile piyada assasian ve warriorlarla bp ler saldırıya geçtiler.Durum el moradlar için zordu fakat hiç biri gözünü kırpmadan kan dökülmeden cesetleri çiğnenmeden 1 karış toprağı düşmana vermeyeceklerdi.Savaşta çok şiddetli çatışmalar çarpışmalar oldu el moradlar büyük kayıplar vermişti.Savaşın 5. günü komutanlar yorgun düşen askerlerini morallerini yükseltmek için onları sürekli iyi düşünmelerini sağlamaya çalıştılar ama mağlup giden bir savaşta binlerce ceset gören bir askerin moralini düzeltmek hiç te kolay değildi.Yüzbaşı BestArcher ordudaki sağ kalan tüm okçuları yanında götürerek karusların etrafından dolandı binbaşı Bestmageician ise novacı mageleri alarak düşmanı soldan çevirdi karusları orta alanda kalan karusları 4 bir taraftan kıstırdılar.Savaş gittikçe koyu bir renk alıyordu yer kan kırmızısıydı gökte turuncu bir renk almıştı güneş.emc ise nerdeyse tamamen boşaltılmıştı.karuslarda ise halk kutlamalara başlamıştı çünkü karuslar savaşı kazanacaklarına adları gibi emindiler.Savaşın 8. günü karus komutanlarının 2 tane el morad karargahına geldiler ve el morad komutanlarıyla görüşmeler yaptı bu görüşmeler tüm ordudan saklandı ayrıca karuslarında haberi yoktu tamamen gizli görüşmelerdi.İki tarafta 2 gün sonra geri çekilme kararı aldı verilen büyük kayıplar iki taraf içinde kötü sonuçtu geri çekilmelerden kimse savaşı kazanamamıştı ama iki tarafta verdikleri kayıplardan dolayı mağluplardı...

    bu 2. bölüm artık öyküleri birbirleri ile bağlantılı yazacağım (start gelmedikçe hikayenin bölümleri gelcek)

    yorumlarınız için sağolun...







  • 1 bölüm ile 2. bölüm arasında son kısımda bi bağlantı bozukluğu var onun için özür dilerim fkaat son anda aklıma geldi ard arda bağlantlı yazmak akşama 3. bölümü yazıcam umarım ismi yüzbaşı best archer'ın rüyası olcak okuyanlar umarım beğenmişsinizdir.
    bi noktada ko culara okuma pratiği oluyor beğendiyseniz ne mutlu bana.
  • güsel olmusda su an start varmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KıngAssassin

    güsel olmusda su an start varmı?


    ne demek istediğini anlamadım start yoqta şu an varmı derken ne demek istedin ?
  • evt aynen öle iplerle oynarsak flnda kaçta girio biliomsn
  • eline sağlık
  • Saol dün 1. sini okumustum dvmını bekliyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KıngAssassin

    evt aynen öle iplerle oynarsak flnda kaçta girio biliomsn


    ha sen onu demek istemişsin valla ben öyle şeylerle uğraşmıyom eğlencesine takılıyom oyuna
    ip fln kurcala tüm gün alırstartın geleceği varsa gelir zaten yorumlar için sağolun kısmetse akşam 3. bölüm yayınlıcam...Saygılar
  • HOME PAGEDEDE VAR COPY- PAST YAPMIŞIN
  • İlki gibi güzel olmuş...

    Devam.
  • XhellboyX ne dediğini anlamadım bi yerden kopyala yapıştır yapmışsın demişsin sanırım alakası yok tamamen kendim yazıyorum bunları hatta 3. bölümü bile yazdım yorumun çok iğrenç böyle bir iftira attığın için yuh sana diyorum ve bir daha yazdıklarımı okuma.Çok çirkin birisin.Emek hırsızlığı yapmama ne gerek var içimden geleni yazıyorum sana yuh kıskanıyorsan sanada yazayım bir iki hikaye

    asıl sana
  • eline saglık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.