Şimdi Ara

Bir Kızın Hoşlanma Belirtileri Nelerdir? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
19
Favori
8.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlışlıkla göz göze geldiysen senden hoşlanıyor :Dddd kayseride böyle
  • oha hiç bi kız iyi akşamlar dememişti. kesin verecek. dizginler elinde

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

bunları iyi oku. bi kızın hoşlanma belirtileri 6 ana maddeden oluşur. bunlar tabiatın kanunudur. yıkılmaz, değişmez.

- seni gördüğünde gözlerini yukarı kaldırıp tavana ya da gökyüzüne bakıyorsa
    - ayakkabısının bağı çözüldüğünde sana bakıyorsa
    - yürürken ilk önce sol adımını atıp ardından sağ adımla devam ediyorsa
    - çok sevindiği zaman iki elini birbirine hızlıca vurup hahahahiyt diye kikirdeme ve kahkahayla karışık gülüyorsa
    - elinde bi şey tuttuğu zaman diğer elinin işaret parmağı yere bakarken, serçe parmağı da aynı zamanda göğe doğru bakıyorsa
    - kafası kaşındığı zaman çömelip ayağıla kafasını kaşıyorsa...

senden hoşlanıyor, seni seviyor ve sana aşık.

konu kapanabilir, üye banlanıp 5 gün sonra geri dönebilir, admin uyuyabilir, forum citizen tarafından silinip özür dilenebilir.

İlk 4ü anladım Hadi sonuncuyuda hayal edebiliyorum her ne kadar bir köpek olarak hayal etsemde şu nasıl oluyor biri izah edebilir mi? elinde bi şey tuttuğu zaman diğer elinin işaret parmağı yere bakarken, serçe parmağı da aynı zamanda göğe doğru bakıyorsa

5 i nasıl anlamadın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

La ozaman bendemi senden hoşlanıyorum
  • efsane konu

Orijinalden alıntı: DreamingLight

konu için değil genel olarak yazıyorum.
    bazı kızlar vardır hoşlandığıyla sürekli konuşmak ister. saçma sapan sorular sorar, göz teması kurar, göz temaslarında manalı gülümser, sürekli yanına gelmeye çalışır.
    bazı kızlar vardır hoşlandığını belli etmez. uzaktan izler sadece. onu gördüğünde gözünü kaçırır.
    bazı kızlar vardır hoşlandığını kendi bile kabul etmez. kabul etmediği gibi onu sevmiyormuş gibi davranmaya çalışır. anlamsızca triplere girer, onu eleştirir, ezer laflarıyla vb.
    örnekler çoğaltılabilir. tüm kızlar için genel bir hoşlanma belirtisi var mı diye sorarsanız, beden dili. onuda insanların çoğu anlayamaz. 100lerce çeşit kızların davranış tarzı vardır. en kolayı 1. anlattığımdır. öyle birisiyle sevgili olmak kolaydır sevgisini belli eder. ancak uzaktan triplere giren bir kızla karşı karşıyaysanız geçmiş olsun. muhtemelen hoşlandığının farkında bile olmayabilirsiniz. ortalama bir tipteki erkeğe hayatı boyunca 10larca kız hoşlanmış ancak bırak söylemeyi ima bile etmediği için erkeğin haberi bile olmamıştır. hayata böyle bakın etrafta sizden hoşlanan kızlar var, bakıyorsunuz ama görmüyorsunuz.
    bu yüzden çok düşünme hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diye. sen yakınlığını kur hoşlandığını söyle, olursa olur olmazsa life goes on.

Hayata böyle bakmak lazım...
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

zaman içinde yapa yapa ,en iyisini öğrendim...

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

bunları iyi oku. bi kızın hoşlanma belirtileri 6 ana maddeden oluşur. bunlar tabiatın kanunudur. yıkılmaz, değişmez.

- seni gördüğünde gözlerini yukarı kaldırıp tavana ya da gökyüzüne bakıyorsa
    - ayakkabısının bağı çözüldüğünde sana bakıyorsa
    - yürürken ilk önce sol adımını atıp ardından sağ adımla devam ediyorsa
    - çok sevindiği zaman iki elini birbirine hızlıca vurup hahahahiyt diye kikirdeme ve kahkahayla karışık gülüyorsa
    - elinde bi şey tuttuğu zaman diğer elinin işaret parmağı yere bakarken, serçe parmağı da aynı zamanda göğe doğru bakıyorsa
    - kafası kaşındığı zaman çömelip ayağıla kafasını kaşıyorsa...

senden hoşlanıyor, seni seviyor ve sana aşık.

konu kapanabilir, üye banlanıp 5 gün sonra geri dönebilir, admin uyuyabilir, forum citizen tarafından silinip özür dilenebilir.

İlk 4ü anladım Hadi sonuncuyuda hayal edebiliyorum her ne kadar bir köpek olarak hayal etsemde şu nasıl oluyor biri izah edebilir mi? elinde bi şey tuttuğu zaman diğer elinin işaret parmağı yere bakarken, serçe parmağı da aynı zamanda göğe doğru bakıyorsa

5 i nasıl anlamadın

Şekille falan anlatabilirse birisi çok makbule geçer.Rahatımı kaybettim şu pozisyonu düşünmekten

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Bir Kızın Hoşlanma Belirtileri:

• Kuru öksürük
    • Deride kızarıklık ve kaşınma
    • Halsizlik

Edit:O neymiş la öyle iyi akşamlar dedi hoşlanıyo mu, gülmekten yerlere yattım.

Buna daha çok güldüm

Orijinalden alıntı: aydin177

yanlışlıkla göz göze geldiysen senden hoşlanıyor :Dddd kayseride böyle

Kayseri'nin neresindensin dostum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.