Şimdi Ara

BİR KIZI KENDİNE AŞIK ETMEK İÇİN EN ÖNEMLİ UNSUR HANGİSİDİR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
41.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

caps lock'u kapatmak

• parayla aşık edemessin parayla yanında tutarsın, he etkilersin değerli hediyelerle ama basit geçici bişey olur

aşk istiyosan kıza, onun aradığı erkek modelinin sen olduğunu göstermelisin ama kesinlikle bunu bir kalıba girip ona göstermeye çalışma "ben şunu yaparm ben şöleyim ben böleyim" gibi bırak kız çözmeye çalışsın, sorularla konular açsın verdiğin cevaplar sadece içindeki cevap olursa özenti olmazsa eminim etkliyecektir

dişi, onu koruyup kollayabilcek bir erkek ister bunuda hissettirmelisin ama hissetrmeye çalışma yine onu çözsün

diceksin ki, kız beni doru düzgün tanımıyo etmiyo nası bu kadar benimle ilgilenicek beni çözmeye çalışıcak oda ilk baştaki konuşmana bağlı kız sneinle ilk konuştuğunda demeliki "bu farklı biri" oda senin düşüncelerini dile dökmene kalıyo

olan olayları çok kurcalama, kıskandığı belli et ama sadece bir kere kötü bişey yaparsa kız ona ve sakın geri planda kalma, bir isteğin olursa bir kere söyle lafın ikilenmesin erkeksin sen yapmassa cezasını çektir, rahat ol

bu olayda karakterinde etkisi var, karakterin iyi yada kötü açısından değil, etkileyip etkileyememesi açısından bahsediyorum

kendimi övmek için değil sadece bir örnek o kadar ahım şahım bi tipim yok fena sayılmam, ama sadece bir tane normal kız arkadaşım var samimi çünkü kızlarla fazla konuşunca bana karşı ilgi duyan çok oldu zamanında ben farkında olmadan bile etkiledğim oluyo yine sölüyorum övmek açısından değil sadece örnek

mesela benimde bi kötü yanım çok iyi aşık ederim her türlüsünü ama sevgili olduktan sora bende hemen bağlanıyorum çok zor durumlara düşüyorum o aşkı elimde tutamıyorum kız kaçıyo benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 14 Eylül 2010; 23:40:41 >

• Ayrıca;

Kızı etkilemek için şekilden şekile girmeyin.Bırakın kendisi etkileniyosa etkilensin.Ha olmuyosa da zaten uygun bi ilişki değildir sizinki.Yani siz ona çiçek böcek aldınız diye kendinden geçiyosa zaten aptaldır.
    Eğer içinizden ona bişey almak geçiyosa zaten çiçek almanın ne kadar mantıksız olduğunu da farkedeceksiniz.Hediye almak için jest yapmak için kasmayın.Bırakın içinizden gelsin.Eğer cidden seviyosanız içinizden gelir,kızda bunu hissederse kendini bırakır zaten size.

Bide onları anlamak gibi bi şeye kalkışmayın.Başaramazsınız.
    Olayları bırakın akışına gitsin.Her kızı da aynı sanmayın.Tek aynı tarafları anormal mahlukat olmaları.
    Gerçekten sevdiğiniz ve sizi sevdiğine inandığınız daha doğrusu bunu gördüğünüz bi kız bulursanızda onunla olun kaybetmeyin.Evlilik falan filan bunları da gündeme getirmeyin hiç herşeyin bi zamanı var.
    Bakın dalganıza

• Güldürürsen...
  • kuul olacan bilader. ama gereksiz kuul olma triplerine girme kuul olıyım derken mal olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Srt

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi
    Farklı olmak.
    Zengin olmak, farklı uğraşların olması, tipinin çok farklı olması, hatta apaçi olman
    Bunların dışında, kızın "sidik yarıştırdığı" arkadşalarından birisi seni beğeniyorsa o da işe yarar

Bunlardan birisi varsa, o kız sana daha farklı bakacaktır diğerlerine göre.

Tamamina katiliyorum arti olarak dunya ipine minare g.tune olarak yasayip kizin ilgisini cektikten sonra iplememek.

Bunlara ek olarak, çevremdeki kızlara sordum ve cevaplar genel olarak "ilk adımda farklı/karizmatik olması, tanıştıktan sonra da kişiliği" şeklindeydi.
    Bu da benim söylediklerimi-yaşadıklarımı kanıtlıyor

Bu arada, tabii ki kız gelecek, diyecek ki "araban yok beni evden alamıyorsun, çıkmıyorum dışarı"
    Benim de başıma geldi, prenses hazretleri illa araba istiyormuş

Ben de inatla neden ehliyet almadığımı, ihtiyaç duymadığımı anlattım. Bununla beraber de kızdan soğudum zaten, daha az mesaj, daha kısa cevaplar vs.
    Bir süre sonra aramız açıldı, baktım şimdi başkasıyla birlikteymiş.
    Kapısından jiple alınca sınıf atlıyor sanki haspam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 15 Eylül 2010; 2:03:05 >

• benim bildiğim ama yapamadığım birkaç şey var.

1. Dil. konuşma yeteneğinin süper olması lazım.
    2. para. paraya bağlı olarak araba ve şık giyinme
    3. artistlik hareketler. Bir yere gittinmi masaya telefonu, sigaranı falan atmak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

parayla aşık edemessin parayla yanında tutarsın, he etkilersin değerli hediyelerle ama basit geçici bişey olur

aşk istiyosan kıza, onun aradığı erkek modelinin sen olduğunu göstermelisin ama kesinlikle bunu bir kalıba girip ona göstermeye çalışma "ben şunu yaparm ben şöleyim ben böleyim" gibi bırak kız çözmeye çalışsın, sorularla konular açsın verdiğin cevaplar sadece içindeki cevap olursa özenti olmazsa eminim etkliyecektir

dişi, onu koruyup kollayabilcek bir erkek ister bunuda hissettirmelisin ama hissetrmeye çalışma yine onu çözsün

diceksin ki, kız beni doru düzgün tanımıyo etmiyo nası bu kadar benimle ilgilenicek beni çözmeye çalışıcak oda ilk baştaki konuşmana bağlı kız sneinle ilk konuştuğunda demeliki "bu farklı biri" oda senin düşüncelerini dile dökmene kalıyo

olan olayları çok kurcalama, kıskandığı belli et ama sadece bir kere kötü bişey yaparsa kız ona ve sakın geri planda kalma, bir isteğin olursa bir kere söyle lafın ikilenmesin erkeksin sen yapmassa cezasını çektir, rahat ol

bu olayda karakterinde etkisi var, karakterin iyi yada kötü açısından değil, etkileyip etkileyememesi açısından bahsediyorum

kendimi övmek için değil sadece bir örnek o kadar ahım şahım bi tipim yok fena sayılmam, ama sadece bir tane normal kız arkadaşım var samimi çünkü kızlarla fazla konuşunca bana karşı ilgi duyan çok oldu zamanında ben farkında olmadan bile etkiledğim oluyo yine sölüyorum övmek açısından değil sadece örnek

mesela benimde bi kötü yanım çok iyi aşık ederim her türlüsünü ama sevgili olduktan sora bende hemen bağlanıyorum çok zor durumlara düşüyorum o aşkı elimde tutamıyorum kız kaçıyo benden

Kardesimsin.

Sevgili olmadan önce sadece msj ile konusarak kendime baglayamayacagım kız sayısı çok azdır. (Yüz yüze fazla iyi konusamam) Çıktıklarımın çogu bana ''Seni Seviyorum'' diyodu arkadasken. Ben de hemen teklifi yapıstırıyodum ve cıkmaya baslıyoduk ondan sonra ne gurur kalıyo bende ne etkileme resmen kızın köpegi oluyorum.onu kaybetmekten korkuyorum,üstüe çok düsüp,sevgimi çok belli ediyorum. Ve kız da benden soguyup uzaklasıyo.

Bana çıkmadan önce ''seni seviyorum'' diyen bi kız için 3 aydır aşk acısı çekiyorum.

Arkadasım özelliklerimiz aynı bizim yapmamız gereken BAGLANMAMAK. Kendimize kolayca baglayabiliyoruz ama çıktıktan sonra da bu huyumuzu sürdürmeliyiz. Eger kıza baglanmaya basladıgımızı anlarsak ayrılıp yeni birisinle çıkmaya baslamalıyız.

Unutma ayrıldıgın bi kız sana daha çok baglanır,pesinden kosar(aldatmadıgın sürece). Ama eger biz kıza çok baglanırsak bize acır,aciz birisi olarak görür.

Ben ki bu zamana kadar yeni birini bulmadan eskisinden ayrılmayan birisiydim. Karsıma öyle bi kız cıktı ki çok baglandım. Sonra kız bunaldı benden. Ayrıldık. Ve kız beni üzdügü için vicdan azabı cekiyomus,bana acıyo,aciz birisi olarak görüyo,ezik görüyo.

Ben bunu istemiyorum bi kız bana acırsa hayatta geri dönmez ve ask acısını ben çekerim ama aldatırsam, ya da ben bitirirsem ilişkiyi kız hem beni p.ç olarak görecek hem de ask acısını o çekecek. Bencil bir dünyada yasıyoruz ask acısı cektirmek varken neden cekeyim ki..!

Son 3 aydır cekiyorum bu acıyı ama artık yeter. Hayatımın en önemli tecrübesini yasadım.

• Sucking Power
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.u.i

Kızla bircok ortak noktan olması

+1

Kızdan kıza değişebilen bir durum.Birisi tipine olur,birisi parana,birisi karakterine,...
  • Adam yerine koyma iyi kötü bir kızla çıkarsın. Cidden iyi bir kızsa ve aşıksan ortak noktanız olması, kötü olmayan bir tipinin olması (yanyana durunca bu ne böyle biri 190 kilo 2 metre diğeri 45 kilo 1.50 boyunda falan da demesinler yani o anlamda diyorum) anlaşabilmeniz, birbirinizi tammalayabilmeniz gerekir.
  • hayati akişina birak hülen
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LeBron_

BİR KIZI KENDİNE AŞIK ETMEK İÇİN EN ÖNEMLİ  UNSUR HANGİSİDİR?

50 kuruşa kimse vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: metulen

quote:

Orijinalden alıntı: yanlışnumara

bi kız olarak şu kriterde birilerine aşık oldum geçen yıllarda.
    -eğer aşıksan bile belli etme gözüne kestirdiğin kızı.
    -umursamaz ol.
    -kendin hakkında fazla ayrıntı verme.
    -para hesabı yapma.
    - yağmur yağarken iki şemsiye alma gibi öküzlükler yapma.
    -ısrar etme.
    -sevgini çok fazla belli etme.
    -kendini iyi göstermeye çalışma gözden düşersin.
    -şapşal olma

her maddesiyle deneyimim oldu.

aşıktım belli ettim sktir etti
    umursadım bunaldı
    kendimden bahsettim heyecanı, merakı bitti.
    sadece bir kere, ay sonu bu gün çıkmayalım param yok dedim, bi daha görmedim
    yorgunsan boşver çıkmayalım dedim, bir daha hiç müsait olmadı
    görüşmek için ısrar ettikçe telefonlarına bakmaz oldu
    .

tüm bunlar gerçekten olan şeylerdir ve birden fazla kızla başımdan geçmiştir. (toyluğumdan bu güne sevgili yada sevgili adaylarımla)

Her ne kadar iki kız çok iyi geçinemese de birbirlerini gene en iyi iki kız anlar

kesinlikle taktikler doğrudur, uyunuz

katılıyorum %100 işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

parayla aşık edemessin parayla yanında tutarsın, he etkilersin değerli hediyelerle ama basit geçici bişey olur

Kardesimsin.

Sevgili olmadan önce sadece msj ile konusarak kendime baglayamayacagım kız sayısı çok azdır. (Yüz yüze fazla iyi konusamam) Çıktıklarımın çogu bana ''Seni Seviyorum'' diyodu arkadasken. Ben de hemen teklifi yapıstırıyodum ve cıkmaya baslıyoduk ondan sonra ne gurur kalıyo bende ne etkileme resmen kızın köpegi oluyorum.onu kaybetmekten korkuyorum,üstüe çok düsüp,sevgimi çok belli ediyorum. Ve kız da benden soguyup uzaklasıyo.

Bana çıkmadan önce ''seni seviyorum'' diyen bi kız için 3 aydır aşk acısı çekiyorum.

Arkadasım özelliklerimiz aynı bizim yapmamız gereken BAGLANMAMAK. Kendimize kolayca baglayabiliyoruz ama çıktıktan sonra da bu huyumuzu sürdürmeliyiz. Eger kıza baglanmaya basladıgımızı anlarsak ayrılıp yeni birisinle çıkmaya baslamalıyız.

Unutma ayrıldıgın bi kız sana daha çok baglanır,pesinden kosar(aldatmadıgın sürece). Ama eger biz kıza çok baglanırsak bize acır,aciz birisi olarak görür.

Ben ki bu zamana kadar yeni birini bulmadan eskisinden ayrılmayan birisiydim. Karsıma öyle bi kız cıktı ki çok baglandım. Sonra kız bunaldı benden. Ayrıldık. Ve kız beni üzdügü için vicdan azabı cekiyomus,bana acıyo,aciz birisi olarak görüyo,ezik görüyo.

Ben bunu istemiyorum bi kız bana acırsa hayatta geri dönmez ve ask acısını ben çekerim ama aldatırsam, ya da ben bitirirsem ilişkiyi kız hem beni p.ç olarak görecek hem de ask acısını o çekecek. Bencil bir dünyada yasıyoruz ask acısı cektirmek varken neden cekeyim ki..!

Son 3 aydır cekiyorum bu acıyı ama artık yeter. Hayatımın en önemli tecrübesini yasadım.

aynen benmde durumum böyle oluyo

yaşın kaç bilmiyorumda ben 21 e geldim, 18 li yaşlarda daha da çok vardı bende bu huy bu son ilişkime kadar hep böyledim, yaşı söyledim şu yüzden büyüdükçe sanırım biraz daha dirayetli olabiliyo insan

şimdiki son ilişkimde çok şükür daha iyim, yeri gelince kızabiliyorum, o kaybetme duygusunu üzerimden attım sayılır, güzel sözler söyleyip daha çok bağlayabiliyorum kendime hem şımartmadan onu hemde hoşuna gidecek şekilde

püf noktası o kaybetme duygusunu içinden atmaya bak, ver yeri geldikçe kızmaya çalış, şöyle sorulardan kızlar çabuk bunalıyo;

şunu niye yaptın, bunu niye yaptın, nerdesin çabuk söyle bunları sorabilirsin ama bi konuyu tekrarlatma kız sözünü tek seferde dinlesin eğer yapmıyorsa tavrını koy acı çektir biraz tavsiyelerim bunlar tabi kendimede

biliyorum ne yapmam gerektiğini burda yazabiliyorum ama uygulamaya gelince biraz zor oluyo

• biraz cebine paran olsun yani onu eğlendirebilecek şekilde tipinde az çok olsun yanında güvendiğini hissetsin sana birazda umursamaz ol yani onu asla kendinden üstün görme kendini üstün gör gerektiğinde ilgini göster tamam kız senindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

dalga

cm?

fm?

yarıçap ?
  • Dağılın. Yok öyle bi dünya.
  • yardim simdi nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevginiz, güveniniz, şefkatiniz, ilginizdir. Zor zamanlarında açtığınız kollarınızdır, bakışlarınızdır, sadakatinizdir. İstediğiniz kadar yakışıklı veya havalı olun o kıza onun gerçekten değerli olduğunu hissettiremiyorsanız, o kız size aşık olmaz. İlgilenir, hoşlanır belki evet ama aşk farklı bir olaydır. Çok havalı, yakışıklı ve çekici bir erkek birçok kızı peşinden koşturuyor olabilir. Ama o kızların hiçbiri o erkeğe aşık değildir, sadece beğeniyordur. Bir kızın size aşık olması için illa çok yakışıklı veya zengin olmanız gerekmez, eğer amacınız kızları kendinize hayran bırakmak değilse tabii ki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.