Şimdi Ara

Bir Kızı kEndimden Nasıl soğutabilirim??????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kardeş ne soğutması biz doğru düzgün kız bulamıyoz sen bulmuşunda soğutmak istiyorsun..................... git buzdolabına koy kızı belki işe yarar.......
  • YA ABI KIZ GERCEGI KABUL EDIP DE SENI KABUL EDIYOSA SEN DAHA NE ISTIYON SEN GERISINI DUSUNME HERSEYI DUSUNURSEN KAFAYI YERSIN

MUTLU OLAMAZSIN BIRAZ HAYATI AKISINA BIRAKCAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneDream -- 22 Mayıs 2005, 19:34:46 >
  • bi dalga geçmeseniz olmass rica ettik üstelik geçmeyin dalga diye

quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

ya kardeş ne soğutması biz doğru düzgün kız bulamıyoz sen bulmuşunda soğutmak istiyorsun..................... git buzdolabına koy kızı belki işe yarar.......

• ortak kız biraz ucuksa sakın yanlıs yapma bir arkadasın basına geldi kız ayrıldıkları gün kayboldu arkadass 35 gün hergün polis sorgusunda kız ise hala yok neyse kıza yavsadıkca yavsa ve ya yanında iğrenecegi seyleri yap üstüne kus en kolay yöntem bunu deneyen bir tanıdıgım olmustu ve basarılıda oldu.
  • aşığımmm napim ya kendimmden çok onu düşündüğüm için bölee zaten ofhh ofhhh üsülmesini istemiorum sadece :(( ya şöyle diyim şimdi bu şekilde kendimi soğutarak ayrılmassam ileride mecburr ayrılıcam ve daha çok üsülücek o zaman

quote:

Orjinalden alıntı: OneDream

YA ABI KIZ GERCEGI KABUL EDIP DE SENI KABUL EDIYOSA SEN DAHA NE ISTIYON SEN GERISINI DUSUNME HERSEYI DUSUNURSEN KAFAYI YERSIN

MUTLU OLAMAZSIN BIRAZ HAYATI AKISINA BIRAKCAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydanoz

ben aslında gayim de

• tüh allah kahretsin nobre attı
  • bu arkadsın gay olduğunu düşünmeye basladım
  • Ne alaka oğlum neyse bence erkek gibi söyle böylece en azından kuskun ayrılmazsınız sonra kendini suclarsın yalan söylersen....
  • Abi dorum ben kaç kere ayrılmak istiorum dedim ama beni bırakma falan dio kıyamıorumm yaaa :((((

quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

Ne alaka oğlum neyse bence erkek gibi söyle böylece en azından kuskun ayrılmazsınız sonra kendini suclarsın yalan söylersen....
  • Türk filmleri gibi anlatmışsın.
  • biras öle olmuşş

quote:

Orjinalden alıntı: mathmazel

Türk filmleri gibi anlatmışsın.
  • ben anlamıyorum ki abi
    bi üstteki topic te öss yüzünden kaybettiğim kızı bnasıl kazanırım diyor burda nasıl kurtulurum diyor bende okuyom hayret ilen
    Allah sizi davul etmeye emi
  • yaa öss yüzünden değil ya öss umrumda değil bile çalışmıorum ya bananee öss yüzünden değilll başka sebebler var.

quote:

Orjinalden alıntı: 41abyss35

ben anlamıyorum ki abi
    bi üstteki topic te öss yüzünden kaybettiğim kızı bnasıl kazanırım diyor burda nasıl kurtulurum diyor bende okuyom hayret ilen
    Allah sizi davul etmeye emi
  • arama, cikalim dediginde isim var de. uzaklas oldu bitti
  • quote:

ben aslında gayim de

• ne sogutucan vur kac ısın mı yok
  • sen hiç aşık olmadınmı ya

quote:

Orjinalden alıntı: daldandala

ne sogutucan vur kac ısın mı yok
  • naber lan maydonoz gay.sana gayan oldumu hiç ?????????
    quote:

tüh allah kahretsin nobre attı
  • dostum bak senin bu yapmayı düşündüğün şeyi ben iki sene önce yaptım. sen onun iyili için yaptığını düşünsende hiç te öyle olmuyo söyliyim sana. eğer seviyosan bırakma sonuna kadar git, herşeyden daha önemli bu. ben bıraktım, senin gibi düşünüyodum belki de nedeni aynıdır bilmiyorum ama çok pişmanım. aradan 2 sene geçti ama ben onu hala istiyorum o da gurur meselesi yaptı olayı ne bana dönüyo nede bi başkasını istiyo. boktan bi durum sakın yapma. Yaşa hayatını seviyosan kızı bi günde olsa mutlu ol onun için, eminim buna değer. problem her ne olursa olsun EVGİ hepsinin üstünde dir. unutma bunu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.