Şimdi Ara

£££>>>BİR KIZI ETKİLEYECEK GÜZEL SÖZLER [TANIŞMA SÖZLERİ]<<<£££ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
9
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

quote:

Orijinalden alıntı: Zero0o

Merhaba sizde X dersinin fotokopileri var mı acaba? O derse girmedim de. (Fotokopi bulunur verilir) Ah çok teşekkürler bu arada ben Xyz. (Ben de Zxy memnun oldum) Ben de memnun oldum. İstersen birlikte calisabiliriz? (Olabilir) Tamam ben kantinden iki kahve slip geliyorum o zaman..... Şahsen fotokopi bahaneydi ama kızla başka ortak yönümüz olmadığı için böyle tanışmıştım hâlâ birlikteyiz

fotokopi yoksa

Dediğim gibi ortak bir yön bulman lazim. Kızda o fotokopinin olmadığını bilsem gidip sormazdim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockTipsiz

Zorlama kardeş tutmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dudaklarım dudaklarına aşık olmuş de etkilenir.

Edit: Denendi
  • Harunk1994 kullanıcısına yanıt
    gerisi?
  • ''Traşlımısın?''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızlar Eklesin

gerisi?

Gerisi Aynı ilgili tavırla istediğiniz her hangi bir konuyu açıp sohbete dalmak... Hangi konu olduğu önemli değil. Kız başta sizden etkilendiği için zaten açtığınız konuyla ilgilenecektir. Yeter ki sapıtmayın

Tabii kıza göre konu açmalısınız bu her zaman gereken bir şart olduğu için onu cümleme eklemedim. Mesela bir kızla fatih terimin taktiklerini konuşmak yanlış olur değil mi ? O tip konular olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 18 Mart 2014; 18:28:16 >
  • 9.sinifta yazdigim yakin arkadasima bi yerin acidi mi demistim neden dedi cennetten dustugun icin demistim baya alay konusu olmustuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.