Şimdi Ara

Bir kızdan nefret etmek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne yapmak lazım veya soğumak için vs her gün görüyorum mecbur 6-7 saat.

• Mictigini düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bişey yok, çıkar onu aklından.
  • one cup two girls aç izle, ordaki kızların suratında nefret etmek istediğin kızın suratını hayal et
  • onu mıçarken düşün

• Sulu mıçtığını düşün, vıcık vıcık.

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

İZMİRLİ OLMADIKLARINI DÜŞÜNDÜĞÜMDE HİMALAYALARDAKİ AZİZLER GİBİ CİNSEL İSTEĞİM KAÇIYOR.

o kdar seviyordum ki kızı cinsel olarak ile hayal etmezdim adam gibi sevmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

quote:

İZMİRLİ OLMADIKLARINI DÜŞÜNDÜĞÜMDE HİMALAYALARDAKİ AZİZLER GİBİ CİNSEL İSTEĞİM KAÇIYOR.

Aşkın nerdeyse tamamı cinsellik, seks ayıp diye düşünüp böyle şeyler uydurmayın. Sevdiğin kızdan cinsel olarak da hoşlanıyorsun, buna eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 14 Nisan 2015; 17:13:45 >
  • Kadınlardan nefret etmek gayet kolay ki. Düşük zekaları, bilgisizlikleri, hata yaptıklarında bile üste çıkma çabaları zaten belli bir zeka seviyesinin üstündeki herkesin kadınlardan nefret etmesi için yeterli sebepler. Kadınların neredeyse tamamı cinsel objeden başka bir şey değildir, farklı bir anlam yüklemeyin onlara.
  • tuvaleti inlete inlete sıctığını düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

quote:

avatar-mesaj uyumu, tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Kadınlardan nefret etmek gayet kolay ki. Düşük zekaları, bilgisizlikleri, hata yaptıklarında bile üste çıkma çabaları zaten belli bir zeka seviyesinin üstündeki herkesin kadınlardan nefret etmesi için yeterli sebepler. Kadınların neredeyse tamamı cinsel objeden başka bir şey değildir, farklı bir anlam yüklemeyin onlara.

hay yaşa ya. ben sürekli derim zaten zekalarının içler acısı halini ama pek diyene rastlamadım. tebrik

• up up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.