Şimdi Ara

Bir kıza aşırı yüz vermek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: notguest

Sıkıldım de ayrıl direk. Bence muazzam bi deneme olur

Ayrildim zaten bu lafların ustune onunla kalacak değilim, ona mı kaldım lan, bin kat iyisini köle yaparim kapıma. Yüz vermeye gelmiyor bunlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz benziyoruz ama ben çabuk heveslenip daha da hızlı bir şekilde soğuyorum. naifliğimizi atacağız ancak bu kadar çirkin bir şekilde olmamalıydı. hayatıma müdahale edilmesini pek sevmem de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak olayı yalnızca bir kız olarak algılamak zaten mantıklı olmaz.

Bir insana gönülden bağlanmak zaten başlı başına yanlıştır. Senin bir insan olarak yapman gereken evet erdemli bir insan olmaktır. Fakat bunun yanı sıra taviz vermemek gibi bir silahı köşede bulundurman gerekir. Benim hayatta bir çok alanda ilham almama vesile olan bir cümle vardır. Bu cümle "Yalnızca kurdu ve koyunu sağ salim bir arada tutabilen Tanrı'nın sevdiği bir kul olabilir" dir. İnsanların ve her şeyin farkında ol. En çok kendinin farkında ol.

• Genelleme yapmak doğru değil ama yaşadığım bir tecrübeden bahsedeyim.

Bir kız arkadaşla muhabbet ediyoruz. Yakınlaşmaya başlıyor. Başta mesafeyi korumakla birlikte sohbet ilerliyor. Bu kısım şifreli  

Sonrasında ben konuşma başlattım birkaç sefer salak gibi. Baktım ikinci, üçüncü konuşmada gönülsüzlük var. Ben dördüncü konuşmayı açmadım. Bir hafta tek mesaj atmadım. Sonra görüşmeyeli nasılsın falan mesajları gelmeye başladı. Aramızda hiçbir şey olmamış gibi cevaplar verdim. Konuşma sırasında evde işlerim var, ufak tadilatlar falan, dedim. Sonra yazdığı şu: Yardıma ihtiyacın var mı?

Peşinden koşunca seni tasmalı köpeği yapmaya çalışanlar var. İlk fırsatta da tasmanı eline verip gider.

Dikkat!

• Herkes yok kıza değer vermeyin yok haketmezler vs demiş. Saçma sapan insanlarla saçma sapan ilişkiler kurarsanız sonradan böyle ağlamaya mahkum kalırsınız.

Önce kendinizi tanıyın. Ne istediğinizi bilin. Kıza 4 5 bin lira harcadım diyorsun. 3 yıllık kız arkadaşıma özel günler harici hediye almamışımdır. Kafeye gitsek hesabı yarı yarıya öderiz, yemek yenilecekse yarı yarıya ödenir. Standart gerizekalı türk erkeği moduna girip, hesabı erkek öder moduna girmeyin. Kadının ev işi yaptığı zamanlar 1900 lerin sonunda kaldı. Bunu her kadın kabul eder mi? Elbette etmez." Erkeğim benim beee" modunda takılıp egonuzu okşayacak kızlar da var. Burda mesele sizin doğru seçimi yapabilmeniz.

İkinci olarak samimiyet düzeyini ayarlayamıyorsunuz bu bir gerçek. Karşınızdakinin güzelliğine, samimiyetine kanıp değerlerinize hakaret etmesine izin veriyorsanız bu da kızın değil, sizin yüzünüzden.

Aşkmış, güzellikmiş, mükemmellikmiş bunlar hikaye. İlişkide saygı yoksa sürekli böyle ezilip ağlarsınız bana hakaret etti diye. Kralı gelse ne bana ne aileme salak bile diyemez.

Kısacası böyle saçma sapan ilişkiler yaşayıp tüm kızlar şöyledir böyledir diye ağlamayın. Önce kendinize çeki düzen verin, ne istediğinizi bilin. Bunu bilip buna göre seçim yaptıktan sonra ağlamanız kesilir.

• Buluşup aldığın hediyeleri suratına fırlatsaymışsın keşke bir de üstüne sövüp orada bıraksaymışsın. Böyle kuru kuruya olmamış.

• Bana biri öyle bir şey yapıp hediyeleri geri isterse yakıp kullandığı görebildiği sosyal medya hesabıma atarım çok istiyorsa gelsin su tutsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birader içinde hiç bu duruma karşı bir gram kin oluşmadı mı

Okurken sinir krizi geçirdim. Üç tane aldığı hediyeyi geri istemiş senin aldıklarını görmezden gelmiş.

Ben olsam ana avrat söverim hediyeleri de vermezdim. Hatta dava açardım anasını satayım benden çaldı diye.

• Kızı sev ama asla belli etme.İşin noktası bu.Asla belli etme ve bağlandığını hissettirme.Zaman zaman laflarınlada ez ve onu umursamadığını hissettir.Mesela on gün sert davranıyorsan bir gün cana yakın ol ama cıvıklaşma.Böylece senden uzaklaşmasını engellersin.Yanında ne kadar ağlarsa ağlasın,seni çok sevdiğinden bahsetsin hatta senin tavırlarına incindiğini üzüldüğünü söylerse bile asla yumuşama ve umursamıyormuş gibi davranmaya devam et.Kısacası dengeyi tuttur.Kızlar medya tarafından erkeklere dayatıldığı gibi kibar,cana yakın,sevecen,romantik ve ilgili-kibar erkeklerden hoşlanan tipler değildir.On kadından dokuzu romantik ve ilgili erkeklerden hoşlandığını söyler ama alayı keko ve at hırsızı tiplerle çıkar.Çoğuda erkeklerden daha abaza ve sapıktır.Sen dürüst,kibar ve romantik olursan seni adam yerine koymaz.

• Bir defa ayrılırken bile hata yapmışsın.Ne demek sana hediye ettiklerini geri göndermek?O senin hediyelerini sana geri iade etti mi?Senin yapacağın iş kız böyle konuştuktan sonra okkalı bir ''...İktir ol git'' deyip onu terk ettiğini söyleyecektin.Ardından da bütün sosyal medyalardan onu engelleyip hediye aldığı her şeyi de çöpe atacaktın.

Neyse bu sana iyi tecrübe olmuş olsun...

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

Şöyle diyim sana. Başta iki tarafın da hoşuna gidiyor yoğun ilgi. Ama sonra bir taraf diğerini cepte görmeye başlıyor. Sonrası malum. Tartışmalar, kavgalar ve ayrılık. Çok üzücü bir durum tabi insanın değer verdiği kişinin ona özensizleşmesi, sıradanlaşması.

Kadınlar seven erkek bulamıyoruz deseler de kendilerinde problem var kabul etmiyorlar. Bu yüzden ilişkilerinizde kendinizi fazla kaptırmak gibi bir hata yapmayın kardeşlerim. Üzülürsünüz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.