Şimdi Ara

Bir kişiyi akıl hastası yapma planım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum olarak bir araya gelmemiz lazım ama tabii ki kurban hariç.

Forumdan x kişisini ve onun yakın arkadaşı olan y kişini ele alalım. y kişisi ile anlaşıp x kişisinin yıllar önce yaşadığı ama unutmadığı bir olayı bize anlatmasını isteyelim ve bize anlatsın.

Sonra x kişisine bu konu hakkında bahsedelim. x ''kişisi ben size bundan ne zaman bahsettim?'' diye soracaktır bizde ''2 gün önce bahsettin ya'' diye cevap verelim.

Sonra ''hani, yazdığım mesajları göremiyorum?'' desin bizde ''konu silindi ondandır diyip'' geçelim.

Sonra y kişisi bununla ilgili bir başka konuyu anlatsın biz aynı adımları gene tekrarlayıp x kişisine aynı şeyleri söyliyelim.

Son olarak y kişisi x kişisinin güç içinde yaşadığı bir olayı bize anlatsın. Bizde x kişisine bu olay hakkında görüşlerimizi söyleyelim zaten x kişisi yine ''ben bunu size ne zaman anlattım?'' diyecek, bizde; ''bugün anlattınya hatta konu silindi'' diye cevap vericez. Sonrasında ise x kişisi acaba? sorularıyla yüz yüze kalacak ve aklından şüphe duymaya başlayacak. O anda son hamleyi yaptık mı tamamdır, artık x kişisi her yaptığından şüphe duymaya başlayacak. bir şeyi yaptıktan sonra acaba? diyecek. Artık x kişisi akıl hastası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 22 Nisan 2013; 14:30:25 >

• Güncel
  • X ben isem Y yoktur. O yüzden bu denkleme uymuyorum. I Rock
  • Aynı konuyu 2 gün önce açtın ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

X ben isem Y yoktur. O yüzden bu denkleme uymuyorum. I Rock

Sülalem rahat diyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P4Z

Aynı konuyu 2 gün önce açtın ya ?

İşte bunu forumca yaptık mı tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Sülalem rahat diyosun?

Dostum fazla düşünmek iyi değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Sülalem rahat diyosun?

Y'nin sülalesi bile rahat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: P4P4Z

Aynı konuyu 2 gün önce açtın ya ?

İşte bunu forumca yaptık mı tamamdır.

Her iki günde bir aynı konuyu açıp duruyorsun. Yeter artık yöneticiler silmekten bıktılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Her iki günde bir aynı konuyu açıp duruyorsun. Yeter artık yöneticiler silmekten bıktılar.

Konu sahibi x değil, x bu tür bir konuya yazmış olacak. ama konu sahibi de olabilir yöneticileri de ayarladık mı tamamdır.
  • Birşeyi de x y ile anlatmayın anlamıyom.
  • Peki neden Y kişisinden şüphelenmek varken aklından şüphe etsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsin lan sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Peki neden Y kişisinden şüphelenmek varken aklından şüphe etsin?

Y kişisi olayları bize anlatacak. bizde forumca olay hakkında görüşlerimizi x kişisine bildircez o da nerden biliyorsunuz? diyecek, bizde 2 gün önce yazdın konu silindi ya hatırlamıyor musun? diyecez. sonra diğer 2 aşamayı uygulayıp x kişisini akıl hastası yapıcaz.
  • Ya olayı sadece Y kişisi biliyorsa?Bu sefer şüphe eder?

• quote:

Ya olayı sadece Y kişisi biliyorsa?Bu sefer şüphe eder?

Sadece y kişisinin bilmediği bir olay seçeriz olur biter.
  • quote:

Forum olarak bir araya gelmemiz lazım ama tabii ki kurban hariç.

Forumdan x kişisini ve onun yakın arkadaşı olan y kişini ele alalım. y kişisi ile anlaşıp x kişisinin yıllar önce yaşadığı ama unutmadığı bir olayı bize anlatmasını isteyelim ve bize anlatsın.

Sonra x kişisine bu konu hakkında bahsedelim. x ''kişisi ben size bundan ne zaman bahsettim?'' diye soracaktır bizde ''2 gün önce bahsettin ya'' diye cevap verelim.

Sonra ''hani, yazdığım mesajları göremiyorum?'' desin bizde ''konu silindi ondandır diyip'' geçelim.

Sonra y kişisi bununla ilgili bir başka konuyu anlatsın biz aynı adımları gene tekrarlayıp x kişisine aynı şeyleri söyliyelim.

Son olarak y kişisi x kişisinin güç içinde yaşadığı bir olayı bize anlatsın. Bizde x kişisine bu olay hakkında görüşlerimizi söyleyelim zaten x kişisi yine ''ben bunu size ne zaman anlattım?'' diyecek, bizde; ''bugün anlattınya hatta konu silindi'' diye cevap vericez. Sonrasında ise x kişisi acaba? sorularıyla yüz yüze kalacak ve aklından şüphe duymaya başlayacak. O anda son hamleyi yaptık mı tamamdır, artık x kişisi her yaptığından şüphe duymaya başlayacak. bir şeyi yaptıktan sonra acaba? diyecek. Artık x kişisi akıl hastası

Bunlara hic gerek yok eve gidince bir video paylasicam onu kulaklikla tamamina kadar seyret akil hastasi olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: YB)

quote:

Forum olarak bir araya gelmemiz lazım ama tabii ki kurban hariç.

Bunlara hic gerek yok eve gidince bir video paylasicam onu kulaklikla tamamina kadar seyret akil hastasi olursun

Yok ben almayayım.

• quote:

quote:

Ya olayı sadece Y kişisi biliyorsa?Bu sefer şüphe eder?

Sadece y kişisinin bilmediği bir olay seçeriz olur biter.

O zaman yöneticileri ikna etmek zor olur bitek

• Aslına bakarsan buna hiç gerek yok. yöneticiler cevap verene kadar x kişisi delirir gider.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.