HATTA O KADAR ÇOK DUA EDİYORUM Kİ(ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZİNKİNİ) GEÇEN GECE OĞLUM AĞLADIĞINDA ONA KALKARKEN ALLAH'IM SEN KURTAR DİYE FIRLADIM YATAĞIMDAN ALLAH'IM SEN KURTAR
OFF ARKADAŞLAR DAYANAMIYORUM ARTIK YA BİTSİN BU İŞKENCE
OFFFFF AKŞAMLARDAN NEFRET EDİYORUM YİNE TAM OLARAK BİRŞEYLER ÖĞRENEMEDİK. BU İŞİ YAPANLAR YAKALANAN ADAMLAR MI YOKSA BUNLAR DAHA BÜYÜK BİR ŞEBEKENİN KÜÇÜK BİR AYAĞIMI GELİŞMELER NELERDİR NİYE BU KADAR GİZLİ TUTULUYOR BİR ANLASAYDIK NEYSE HAYIRLISI YARIN İNŞALLAH YA DA YARINA DA KALMASIN BEEEE
SONUNA KADAR ARKADAŞIM
TEŞEKKÜRLER DEMEK Kİ BU ÜLKEDE HALA ACI ÇEKEN İNSANLARIN YANINDA OLAN ONLARLA AĞLAYABİLEN (BAŞKALARI BİZE YETER ÜZÜLDÜĞÜN DİYE KIZSADA) İNSANLAR VARMIŞ ALLAH BU DUYGULARI BİZLERDEN ÇEKİP ALMASIN
BENDE ANNE KALBİ EVLAT SEVGİSİ TAŞIYAN Bİ CANIM. BENİM CANIMDAN BAŞKA ZARAR GELEBİLECEK CANLARA AĞLARIM.
ALLAHIM BÜTÜN İNSANLARIN KALBİNE ANNE MERHAMETİ VERSİN BU BAMBAŞKA TARİF EDİLEMEZ BİR DUYGU CANIM YANAR İÇİM ACIR.
ALLAHIM SEN SABIR VER
Benim anlayamadığım neden başka yerde bu haber çıkmadı,çok gizliyse hürriyette neden yayınlandı?başka gazetelerde çıkmadı sadece posta gazetesinde çıktı.Başka gazetelere siz bu haberi yayınlamayın sadece posta yayınlasın demiyeceklerine göre var bunda bir iş????????????
Dediklerinize katılıyorum arkadaşlar benim çevremdeki bazı insanlar bile niye kendini bunalıma itiyorsun diye kızıyorlar
BİZ KENDİMİZİ BUNALIMA İTMİYORUZKİ SADECE ACILARI PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ HERŞEYİN İYİ OLMASI İÇİN DUA EDİYORUZ. BEN SADECE KENDİ ÇOCUĞUM KENDİ MUTLULUĞUM İÇİN NASIL DUA EDEBİLİRKİ BÖYLE ACILAR ÇEKEN İNSANLAR VARKEN. BU KADAR BENCİL OLAMIYORUM NE YAPAYIM. GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SİZLERDE ÖYLESİNİZ. UMUDUMUZU KAYBETMEYECEĞİZ ACILAR BİTECEK BEN BUNA İNANIYORUM. GELECEĞE UMUTLA BAKABİLMEM İÇİN DE BU OLAYLARIN ÇÖZÜLMESİ VE ŞEREF CAN I ANNESİNİN KUCAĞINDA GÖRMEM GEREKİYOR.
ARKADAŞLAR HERPİNİZE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUM İNŞALLAH ŞEREFİMDEN MUTLU HABER ALIR P.TESİ GÜLE OYNAYA İŞE BAŞLARIZ.
DUA LARIM ONUNLA
İYİ AKŞAMLAR DUA LARINIZLA KALIN
AMİN İYİ AKŞAMLAR
UP UP UP
aminnnnnn...herkeze mutlu haberler alacağımız hafta sonu geçirmemiz dileğiyle.....
up up up
up up up up
az önce internethaberde okudum savcı ifadelerini alıp adamları serbest bırakmış inanamıyorum nasıl bir şey bu
up up up
up
Degerli arkadaşlarım ( gymim , kırmızı81 , mrgozen , serkanım ) gözterdiginiz hassasiyete saygı duymamak elde degil ..... Sabrınıza hayran oldum .... Olayla ilgili olarak ise malesef çok fazla birşey yok .... Benim en çok kızdıgım ise bu ülkenin sahisiz bir görüntü vermesi ... Nerede bu yöneticilerimiz ... seçim zamanı kapı kapı dolaşanlar ... hangisi ailenin yanında ... Bu olay sadece 3 ailenin sorunu degildir .. bu büyük bir toplumsal yaradır... Bu Çocugu kaçıranlar bulunsun ... Onları hiçbir hapishane , hiçbir güvenlik kuvveti hakettiklerini yaşamaktan (ölmekten) kurtaramayacak ... Aslında tek suçlu kaçıranlar degil. Bu çocukları satmış iseler alanlar , pazar oluşturanlar daha fazla suçlu , onlarda masumane duygularla bu işe girmiş olsalar bile hakettiklerini göreceklerdir ... Ben Şerefin mutlaka ama mutlaka bulunacagına inanıyorum ve bunu yapanlar , yaptıranlar , teşvik edenler , yardım edenler , mutlaka o ailenin çektigi acıdan daha fazlasını çekecekler .. Allahın adaletine inanıyorum... Bizler buradayız
arkadaşlar bu çocuk yani kardeşimiz bulunucak ben buna canı gönülden inannıyorum... ama benim kızdıgım konu farklı.... onca askerimiz o topraklarda şehit oldu.... ama şehitlerimizin yattıgı yerde bi tane güvenlik önlemi yok yani kamera vb. aygıtlar gibi....oranın güvenligi neden kurulmuyor ki...bugune baktıgımız zaman hemen hemen evler dahil her yerde güvenlik kamerası var buralara neden kurulmuyor... belkide olsa idi çocuk kaçırılsa bile 1 yada 2 saat içinde bulunucaktı çünkü şahıs ve arabanın plakası vs. anında tespit edilip türk polisi yada jandarma tarafından yakalancaktı.....