Şimdi Ara

BİR KAŞIK SUDA BOĞMAK İSTEDİĞİNİZ ÜNLÜ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
4.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: winning11

quote:

Orjinalden alıntı: qalme_morwen

ayrıca ahmet kayayıda bir kaşık suda boğabilirdim ama öldü zaten :)

Ahmet kaya kadar basınıza tas düşsün!!!

• bu konu fazla uzun sürmez
  • ay ölmüş bi sanatçı günahtır ya.vur dedik öldürdün valla
    quote:

Orjinalden alıntı: qalme_morwen

ayrıca ahmet kayayıda bir kaşık suda boğabilirdim ama öldü zaten :)
  • amanını kelle kelle altını üstünü yelleyi söyleyen zeyna kılıklı bi kadın varya seside cırtlak çatallıyoldan çevirip giydirip sahneye çıkarmışlar sanki
  • Ankaralı Turgut
  • [Deleted by Admins]
  • Benimde çok var bende top10 yapayım
    1-Can kan
    2-İsmail YK
    3-Ahu Tuğba ve Meriç
    4-Aydın
    5-Demet Akalın
    6-Gülşen
    7-Arto
    8-Ebru Yaşar
    9-Gülben Ergen
    10-Büttün Manken Şarkıcılar

• quote:

Orjinalden alıntı: bir acı

amanını kelle kelle altını üstünü yelleyi söyleyen zeyna kılıklı bi kadın varya seside cırtlak çatallıyoldan çevirip giydirip sahneye çıkarmışlar sanki

o kim ya merak ettim

• PARİS HİLTON
  • öpüşürken yakalanıpta hala biz arkadaşız diyebilen pişkin ünlü mankenlerin hepsini bi kaşık suda deil tükürükle boğmak istiyoruım
  • valla yeni çıkmış bi kadın.yok buna dişi tarkan diyolarmış bidetutun aklımıı deliriyorum diye bi şarkısı var.cırtlak cırtlak söylüyoon dildemi ne şarkı sölüyomuşmuş isterse elli dilde söylesinsöyleyemiyo çünkü.amanını kelle kelle diye zıp zıp zıplıyo arkadada dansçılarını almış maddah bi şarkı gibigörsen sinirden gülersin
    quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

quote:

amanını kelle kelle altını üstünü yelleyi söyleyen zeyna kılıklı bi kadın varya seside cırtlak çatallıyoldan çevirip giydirip sahneye çıkarmışlar sanki

o kim ya merak ettim

• quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

öpüşürken yakalanıpta hala biz arkadaşız diyebilen pişkin ünlü mankenlerin hepsini bi kaşık suda deil tükürükle boğmak istiyoruım

öpüşürken objektiflere yakalanmak en büyük fantezim
  • gercek anlamda sanatcı olmayan,sanat alanına herhangi birsey katmamıs herkesi bogardım ben....aama ole abidik gubidik sarkılar,mankenlik sanattan sayılmaz..gercek anlamıyla olucak!!
  • quote:

valla yeni çıkmış bi kadın.yok buna dişi tarkan diyolarmış bidetutun aklımıı deliriyorum diye bi şarkısı var.cırtlak cırtlak söylüyoon dildemi ne şarkı sölüyomuşmuş isterse elli dilde söylesinsöyleyemiyo çünkü.amanını kelle kelle diye zıp zıp zıplıyo arkadada dansçılarını almış maddah bi şarkı gibigörsen sinirden gülersin

vaay dişi tarkan ha! dişi tarkanla öpüşürken objektiflere yakalanmak en büyük fantezim

• ay ben tv yi açar açmaz hemen hemen herkeze ıhh ıhh buda kimmiş ne diyo bunerden çıktı bu ıhh ıhh kim piyasaya sürdü bunu nasıl buralara taşıdılar bu delileri demekten bi hal oldum.topunu afganistana ya da afrikaya yollucan tatile mümkünse orda kalıp bidaha dönmesinler

• %90 nını boğmak isterim + o kaşığı da yuttururum
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

%90 nını boğmak isterim + o kaşığı da yuttururum

Öldüm ya Kaşığı yuttururum

• lerzan mutlu denen yaratık abi nasıl bir ülkede yaşıyoruz eline mikrofon alan kendini sanatçi ilan ediyor aslında tüm suç büyük kanallarda magazin programı adı altında önümüze sunuyolar bu garip insanları bizim sayemizdede ünlü oluyolar sanatçı kavramı benliğini yitirdi bu ülkede çok yazık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roxette

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

%90 nını boğmak isterim + o kaşığı da yuttururum

Öldüm ya Kaşığı yuttururum

• ahu tuba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.