Şimdi Ara

Bir karakter var aklımda. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pasif çok azda olsa bana popyninkini anımsattı
  • Bir Stunt Slow Skili Varmi ? ona göre alicam şampuani
  • Bir çizim ve skillerin özelliklerini ekledim.E,R değiştirdim şu an pasif düşünüyorum.
  • r daha mantıklı olmuş şu an sevdim , de çizimi çok lux olmuş yahu :D daha mistik bişeyler lazım :D pasifine teemonunkiyle aynı olmalı bence belirli süre hareketsiz kalınca görünmez olsun fena gank atar pasif ve ultiyle ne dersin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hankk

r daha mantıklı olmuş şu an sevdim , de çizimi çok lux olmuş yahu :D daha mistik bişeyler lazım :D pasifine teemonunkiyle aynı olmalı bence belirli süre hareketsiz kalınca görünmez olsun fena gank atar pasif ve ultiyle ne dersin :D

Ya zaten kendi çizimim değil :D Bir arkadaşıma çizdirdim aklımdakileri anlattım o da çizdi.Bir de arkadaşım kız olup da hiç oyun oynamamış olunca çizdirebileceğim en sade şeyi çizdirdim.
    Not:Evet Lux hayranı olduğum için biraz da olsa benzesin istedim.
  • Oyunda "karanlık" ve mage olan çok fazla karakter var şu an, o yüzden riot'ın sıcak bakıcağını zannetmiyorum ben. -Morgana, Swain, Annie, Karthus vs vs-

Edit: Yukardaki mesajım biraz hakaret gibi anlaşılabilir, o yüzden açıklıyayım dedim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 1 Ekim 2011; 23:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Oyunda "karanlık" ve mage olan çok fazla karakter var şu an, o yüzden riot'ın sıcak bakıcağını zannetmiyorum ben. -Morgana, Swain, Annie, Karthus vs vs-

Edit: Yukardaki mesajım biraz hakaret gibi anlaşılabilir, o yüzden açıklıyayım dedim. :)

O zaman su karakterine çevireyim sonuçta çok az ashe buz anivia buz, bir urf vardı garibimi de ww yedi.Slow'u da olafın ki gibi turkuaz slowdan olsun.Tek gereken hikaye ve resmi değiştirmek kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

quote:

Oyunda "karanlık" ve mage olan çok fazla karakter var şu an, o yüzden riot'ın sıcak bakıcağını zannetmiyorum ben. -Morgana, Swain, Annie, Karthus vs vs-

O zaman su karakterine çevireyim sonuçta çok az ashe buz anivia buz, bir urf vardı garibimi de ww yedi.Slow'u da olafın ki gibi turkuaz slowdan olsun.Tek gereken hikaye ve resmi değiştirmek kalıyor.

Su ile nasıl snare atmayı planlıyorsun? (Q)
    Ya da Caitlyn gibi uzun range spell "su" ya da "buz" ile olmaz pek.

-Hani skill set'i yargılamak bana düşmez zaten, o yüzden yorum yapmadım da bence skill'leri de çok güzel değil. Tabi theory crafting işinin iyi yanı o, güzel gerçekçi oyunda olması gereken falan bir şey olmasına gerek yok. Senin düşüncelerin olması yetiyor-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 2 Ekim 2011; 1:20:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lux

quote:

Bir paladin beklerim ben aslında.
  • hikaye güzel olmuş da jessica'yı nocturne'la bağlayabilmek için nocturne'un hikayesini bilmen lazım.ve en önemlisi nocturne bu kızın ailesini neden öldürdü bunu yazman lazım.bu arada karakter resmini beğendim ultisini de düzeltmişsin şimdi daha iyi olmuş

Edit:Bir şey sormak istiyorum hikayede televizyon falan demişsin.Orda televizyon ne gezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nereata -- 3 Ekim 2011; 14:42:23 >
  • Biraz hirsiz tipi bir hero hos olurdu bence. Misalen bir skill veya ulti rakibi kendine kopyalamasini saglar ve kisa bir sure oymus gibi hareket edilebilir yada rakibi Mind Control ile kisa bir sure yonlendirebilirsin. Alternatif olarak, bir buyu ile rakibin sana karsi kullandigi buyunun aynini sen ona kullanirsin. Boylelikle rakip carryleri bir nebze olsun durdurmus olursun ama malum caster olacagi icin daha az dayanikli olacagindan aradaki dengeyi saglamis olursun.
  • Maddi durumu yüksek, evi arabası da var mıymış kızımızın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nereata

hikaye güzel olmuş da jessica'yı nocturne'la bağlayabilmek için nocturne'un hikayesini bilmen lazım.ve en önemlisi nocturne bu kızın ailesini neden öldürdü bunu yazman lazım.bu arada karakter resmini beğendim ultisini de düzeltmişsin şimdi daha iyi olmuş

Edit:Bir şey sormak istiyorum hikayede televizyon falan demişsin.Orda televizyon ne gezer

Nocturne ailesini öldürdü çünkü kızın karanlık gücünün onunkini ezebileceğini biliyor.(Voldemort Harry Potter misali.)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.