Şimdi Ara

Bir kadın size bunu dese

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evlisiniz çocuğunuz var alışverişe gidiyorsunuz 1k lık bir ayakkabı alıyor kadın adam biraz mırın kırın ediyor kadın ya bu sevdadan vaz geçiceksin gibisinden bir şey diyor adamda vazgeçmem bu sevda benim sevdam diyor.
    Siz olsanız ne düşünürsünüz aklıma direk kadının şunu demeye getirdi ya böyle harcama yapıcaksın yada benden vazgeçiceksin adam kadına göre tipsiz sayılır.

• Anlamadım.
  • Anladığım kadarıyla kadın mantık evliliği yapmış. Çok fazla anlamadım sen en iyisi ayakkabıya sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce yama ne zaman gelir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Turkce yama ne zaman gelir?
    Yama geldi bişey anlaşılmiyo en iyisi dublajı beklemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamak isteyen anlar sanalda yazı dilinde kusursuz yazacak değilim anlamayanlar ıq kontrolü yaptırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Turkce yama ne zaman gelir?
    Evlisiniz çocuğunuz var ve alışverişe gidiyorsunuz . Eşiniz 1000tl'lik bir ayakkabı alıyor. adam biraz mırın kırın ediyor. kadın bu sevdadan vaz geçeceksin ya da parayı basacaksın gibisinden bir şey diyor. adam da vazgeçmem bu sevda benim sevdam diyor.

Siz olsanız ne düşünürsünüz? Kadın sanırım ya böyle harcama yapıcaksın ya da benden vazgeçeceksin demek istedi. adam kadına göre tipsiz sayılır.

v0.9 beta. Düzenlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 15 Şubat 2019; 18:54:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noktalama işaretleri editi ne zaman gelir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.