Şimdi Ara

bir kac sorum var toplanin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konu icin saat suan yeterince uygun sanirim.

- turkiyedeki prof. takimlardaki oyuncular birbirlerini buluyorlar bu is icin bir platform vs varmi?

-hwa ya kingston para mi veriyor veriyo niye kazanci reklam disinda ne?

-unlu takimlar oyuncular nasil buluyor oyuncular mi basvuru mu yapiyor.

- sizce lolun kac yillik omru kaldi?

-irelia daha nerf yer mi?

-stream izlerken nelere dikkat edersiniz?

-Dunya capindaki takimlari ve turnuvalar nasil takip ediyorsunuz?

-Babam pasta yapmayi nerden ogrendi .ss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Irelia nerfi yer
  • irelia'nın kullandığı itemlerin çoğu nerflendi championun nerf yemesine gerek kalmadı zaten.

lol'ün 3 yıl ömrü kaldı.

stream izlerken oyuncunun oyun bilgisine ve rolüne dikkat ederim. mesela solo top oynayan adamı izlemek zaman kaybıdır bence.

etmiyorum
  • genelde solodaki iyi oyunculari alirlar.HWA nin sponsoru kingston ama kazanc ne bilmiyorum.Streamlerinide 100-200 view aliyor.Turnuvalardanda para goturuyor.

Genelde populer takimlarin bulundugu turnuvalara bakarim.Streamde sectigi champe gore,bilgisi,eglencesine gore bakarim.Irelia daha ne nerfu yer peh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 25 Aralık 2012; 0:59:00 >
  • birde burasi kadar aktif baska lol forumu var mi? dil farketmez

• -İyi oyuncuysan elon yüksekse onlar seni bulur zaten.

-Eu ların warda Tr nin ömrü sayılıdır.

-Irelianın nerf yemediği patche patch demem.

-Stream izlerken o anki keyfime göre bir oyuncunun streamini açarım,makara olsun istersem Oce , birşeyler öğrenmek istersem wingsofdeath.

-Turnuvaları DH den takip ederim.Takımlarıda forumdaki Phtx nicki böyle birşeydi sağolsun müge anlı gibi bilmediği şey yok.
  • devam beyler herkesin yorumlari cok onemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

birde burasi kadar aktif baska lol forumu var mi? dil farketmez

resmi forumlar var zaten biliyosundur ben her gün NA forumuna giriyorum ama açıkçası açılan konuların çoğu çöp
  • Lol'un ömrü max . 3-4 yıldır. Belki Lol 2 diye bir şey çıkarabilirler sonra yine oynanmaya devam edebilir.

Daha nerf yemez .

Takımlar oyuncuları tesadüfen buluyor da olabilir.Mesela senin bir takımın vardır 1900 eloda. Oynarken karşına gelen adamı çok beğenirsin eklersin falan filan.

Stream'ı zevkli adamları izliyorum sadece bkz. Ocelote ve Oddone . Sırf oyunda bir şeyler öğrenmek için sıkılmak istemiyorum .
  • Ben de sorayım bari. Neye göre "oyunun ömrü şu kadar" diyebiliyorsunuz? Bence oyun desteklendiği ve güncellendiği sürece devam edecek, belki oyuncusu artacak belki azalacak ama hali hazırda 70 - 80 milyon civarında oyuncusu olan bir oyun öyle kolay kolay ölmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Ben de sorayım bari. Neye göre "oyunun ömrü şu kadar" diyebiliyorsunuz? Bence oyun desteklendiği ve güncellendiği sürece devam edecek, belki oyuncusu artacak belki azalacak ama hali hazırda 70 - 80 milyon civarında oyuncusu olan bir oyun öyle kolay kolay ölmeyecektir.

desteklendiği ve güncellendiği sürece devam edebilir ama sorun şu ki güncellenmiyo. o kadar abartıp dominion diye map yaptılar oynayan bile yok. tribunal diye bi şey çıkardılar o çıktıktan sonra her şey daha da kötüleşti, oyun oynanmaz hale geldi. riot da yaptıkları şey marifetmiş gibi övüp duruyo bu sistemi. yeni champion çıkarıp duruyolar çıkardıkları championlar ya aşırı op ya da aşırı up. up olanı bufflayıp aşırı op yapıyolar op olanı nerfleyip aşırı up yapıyolar. riot hiçbi şeyi beceremeyen bi firma. na serverı kapanıyo onlara rp veriyolar west kapanıyo weste rp yok. na'ya her zaman ayrıcalık yapıyolar bazı konularda. yaptıkları oyun güzel olduğu için bu kadar fazla kişi oynuyo. riot mmorpg çıkarmış olsaydı kimse oynamazdı bile. yeni oyunlar çıktıkça lol popülerliğini kaybedicek. dota oynayan kaç kişi kaldı şimdi?

• Herkes değil herkez.
  • -irelia nerf yemez

-lolün ömrü yeni ve daha kolay arayüzlü bir moba çıkana kadar gidecek

kalan sorularını bilmiyorum. ve turnuvalarıda takip etmiyorum.

@stealthmass'ın solotop yorumuna da katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Ben de sorayım bari. Neye göre "oyunun ömrü şu kadar" diyebiliyorsunuz? Bence oyun desteklendiği ve güncellendiği sürece devam edecek, belki oyuncusu artacak belki azalacak ama hali hazırda 70 - 80 milyon civarında oyuncusu olan bir oyun öyle kolay kolay ölmeyecektir.

desteklendiği ve güncellendiği sürece devam edebilir ama sorun şu ki güncellenmiyo. o kadar abartıp dominion diye map yaptılar oynayan bile yok. tribunal diye bi şey çıkardılar o çıktıktan sonra her şey daha da kötüleşti, oyun oynanmaz hale geldi. riot da yaptıkları şey marifetmiş gibi övüp duruyo bu sistemi. yeni champion çıkarıp duruyolar çıkardıkları championlar ya aşırı op ya da aşırı up. up olanı bufflayıp aşırı op yapıyolar op olanı nerfleyip aşırı up yapıyolar. riot hiçbi şeyi beceremeyen bi firma. na serverı kapanıyo onlara rp veriyolar west kapanıyo weste rp yok. na'ya her zaman ayrıcalık yapıyolar bazı konularda. yaptıkları oyun güzel olduğu için bu kadar fazla kişi oynuyo. riot mmorpg çıkarmış olsaydı kimse oynamazdı bile. yeni oyunlar çıktıkça lol popülerliğini kaybedicek. dota oynayan kaç kişi kaldı şimdi?

Bir takım yanlışları var fakat LoL şuan alternatifsiz gibi. Hem profesyonellerin beklentilerini karşılayacak hem de casual'ların varlığını sürdürebileceği bir sistem yapılmadıkça ölmez. Dota'dan ve HoN'dan daha popüler olmasının tek sebebi de bu. Hala CS 1.6 oynanıyor manyak gibi, bu da oynanmaya devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Herkes değil herkez.

http://laurathomazineumann.tumblr.com/post/6423708745
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata341

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Herkes değil herkez.

http://laurathomazineumann.tumblr.com/post/6423708745

Gif koymasını öğrenmelisin;

/>

• -Forumlardan yada oyundalarda karşı karşıya geldikleri için birbirlerini buluyorlar mesela high eloda karşında bir türk görürsen arkadaşlık etmek istemezmisin?

-Bunu bende merak ediyorum sadece streamle yapılıcak iş değil turnuvalardan gelen para miktarıda belli sponsorlar neye göre para veriyor yoksa HWA bildiğin maaş mı ödüyor bu arkadaşlara onu bunu bıraktım sigortaları var mı? Mesela M5 sponsorları olduğu halde başka kıtalardaki turnuvalara gitmiyor ulaşım masrafı yüzünden son şampiyon TPA'da sponsor falan yoktu hatta adamlar yemek yemeğe para bulamıyorlardı son cümlemde ciddiyim hatta final olduğu sıra takım tanıtımlarında onları şehri dolaşırken gösteriyorlardı kendileri demişti paramız yetmiyor otele dönücez diye

-dignitas iwilldominate banlandıkdan sonra yaklaşık 2.000 başvuru aldı solomid.net turnuvasında her maçta farklı bir solo topları vardı tek tek deniyorlar.Bütün takımlar için bu aynı en son CLG NA oyuncu ihtiyacımız var dediğinde yaklaşık 5.000 başvuru almıştı.

- en fazla 5 yıl diyorum

-itemleri nerf yedi daha yemez zaten her babayiğit oynayamıyor.

-eğlenceli olmasına mesela wingsofdeathx ile theoddone yorumları ile eğlendirebiliyor bir yandanda bilgi veriyor

-her oyuna girdiğimde arka plana bir tıklarım dhde konusu açılmamış bir turnuva yayını var mı diye

-Veziroğlu pastanelerinden

• Aynen bugüne kadar takıldığım tek forum burasıdır ve bilmiyorum da nasıl konulur.Başına kod falan mı yazılıyormuş neymiş öle bir şeyler.
  • quote:

Aynen bugüne kadar takıldığım tek forum burasıdır ve bilmiyorum da nasıl konulur.Başına kod falan mı yazılıyormuş neymiş öle bir şeyler.

linki seçip image yazan yere tıklıyosun kodu kendi koyuyo. linki de açtığın sayfadan sağ tıklayıp resim url'sini kopyala diyip alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Aynen bugüne kadar takıldığım tek forum burasıdır ve bilmiyorum da nasıl konulur.Başına kod falan mı yazılıyormuş neymiş öle bir şeyler.

linki seçip image yazan yere tıklıyosun kodu kendi koyuyo. linki de açtığın sayfadan sağ tıklayıp resim url'sini kopyala diyip alabilirsin

tıklayınca 2 tane parantez içi image var iki parantezin arasına mı koyacağım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.