Şimdi Ara

Bir kablolu modemi iki bilgisayara paylaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dostlar, elimde 2005 model airties modem var. kablolu. tek ethernet çıkışı var. everest marka bir hub mu switch mi neyse... ondan aldım. 5 tane çıkışı var. talimatlardaki gibi switchi iki bilgisayara da bağladım. amacım iki bilgisayarda da interneti kullanabilmek.

pc lerden biri win 7, biri xp.

win 7 de interneti kullanabiliyorum. şu anda switch takılı ve oradan yazıyorum. xp olan bilgisayar eski. kullanmayalı yıllar oldu. xp olan eski bilgisayarı bu switch i bağladığımda onboard olan ethernet kartının sarı ışığı yanıyor. ama internete girmiyor.

forumlarda bir sürü şey okudum. yok ip verme, yok ev ağı kurma. hiçbir şey anlamadım. benim xp li eski bilgisayarım internete neden bağlanmıyor? ne yapmam lazım? babaanneye anlatır gibi anlatır msıınız? ğ mı kurayım ip mi vereyim? vereceksem nereden vericem_ ya da başka bir şey mi yapmam lazım?

sağolunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz4545 -- 27 Temmuz 2013; 19:34:15 >

• sorunu yine forumda başka bir konuda yazılanlara bakarak çözdüm dostlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_71522976/tm.htm

burada hellyzone adlı arkadaş ethernet sürücüsünü kontrol et demiş. ettim, internete giren pc den driver i indirip diğer pc ye kurdum. halbuki ben hala ağ ile v.s uğraşıyorum.

sağ ol dostum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.