Bir Java Testi Çözdüm fakat doğru cevaplarını bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
-
-
Test nereden? Internette bir yerden mi, üniversitede bir bölümün sınavı mı? Bölüm ise hangi bölüm?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun. -
_____________________________ -
bu tür testler artık bir işe yaramıyor. tipik ezber ve tuzak soruları. modası geçmiş sistem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is about having fun. -
quote:
Orijinalden alıntı: controller_aynen öyle hocam. fakat sistemleri düzgün calısmıyor. 8 sorudan sonra takıldı sistemleri ve diğer soruları göremedim. sorualrın doğru cevaplarını merak ettiğim için öğrenmek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Test nereden? Internette bir yerden mi, üniversitede bir bölümün sınavı mı? Bölüm ise hangi bölüm?bir şirketin online deneme sınavından bu sorular. fakat 50 sorudan sadece 8 tanesını goruntuleyebıldım. sistemlerinde sorun var. soruların cevapları doğru mu onu merak ettim. yada yanlış ise hangi kısımları yanlış.
3. soru yanıtı yanlış cunku a="1" ile sadece 1 string instance'ı var. b = a ile de bir referans var. doğru yanıt d şıkkı olacak. diger sorulara bakmadım.
İlk soru yanlış, boolean false olur onu kesin biliyordum fakat diğerlerini tek tek yazmayayım direkt linkten bakabilirsiniz
Ama 2 saniyede internetten bakılabilecek bir şeyi soru olarak sormaları bana çok saçma geliyor, zaten ihtiyacın olursa anında öğreneceksin, garip. https://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/nutsandbolts/datatypes.html
_____________________________ Bogazici University Computer Engineering Department '18 -
Hayır. 2 referans ve 1 instance var.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt