Şimdi Ara

Bir Internet Cafe nasıl olmalıdır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: johnalvarez

ARkadaşlar gittiğiniz internet kafalerden beklenitleriniz neler ?? Gerek bilgisyar gerekse kafe sahibi açısından ??

kesinlikle nezih bir ortam olmalı, milletin anuna koyam diye bağırdığı biryer olmasın, fareler ve klavyeler temiz ve yağlanmamış olsun. Çalışanlar gün yüzü görmüş, müşteriye nasıl hitap etmesi gerektiğini bilmeli
  • bence internet kafeler olmamalıdır artık herkesin bilgisayarı da var, telefonlarından da internete giriyorlar. counter falan atmak içinse bilemem tabe
  • kapısı olmalı. kapısız olmaz yaw. kapı şart mutlaka...
  •  Bir Internet Cafe nasıl olmalıdır

Böyle olmalıdır.
  • her evde bilgisayar ve ınternet var , internet cafelerın ayakta kalabilmesi için turnuvalar düzenlemesi lazım en azından gerçekten iyi oyuncuların takıldığı bir mekan olmalı
  • Tasarım ve bilgisayar işi itina ile yapılır

Renk uyumu ve temizlik önemli. Bunu es geçmeyin, boğucu bir renk olursa insanlar çabuk kaçar enerji veren renkler kullanın, içeçek aparatif yiyecek vb. olmalı.
    Sistemelr abartıya kaçmadan görseli güzel olan bir monitör olmalı. Vs. vs. En önemli yer ise mekan tabiki. Nerede daha iyi iş yapılır, müşteri kitlesi nasıldır araştırılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnalvarez

ARkadaşlar gittiğiniz internet kafalerden beklenitleriniz neler ?? Gerek bilgisyar gerekse kafe sahibi açısından ??

cis kokmamali cis. oyun cafe degil internet cafe olmali. cocuklari resmen mahkum ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamond4000 -- 30 Eylül 2012; 19:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet cafe = kırk yılın başı çok zorda kaldığımda uğradığım ve ergen çocukların kağntır oynarken birbirlerine bağırışları arasında işimi daha da hızlı halledip arkama bakmadan kaçtığım pis ortam dı benim için 3G çıkana kadar. şimdi ise pek bi mana ifade etmiyo.

ekleme: beşiktaş da portakal internet cafe vardı, çalışanları tam ayı diye tabir edilebilecek insanlardı. adam yarım saatte bir gelip sırtından ayı gibi dürtüyo, ne oluyo yahu modunda kulaklığı çıkarıyorum, bişey yermisin bişey içermisin diye soruyo. bikaç kez geldi sonunda dayanmadım ya ramazan ayında olduğumuzun farkında değilmisin dedim. cevap: oruç tutan var tutmayan var zaten oruç tutmayan adamın beyni sakat kendi aklına gelmiyo acıkmış olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Eylül 2012; 20:32:28 >
  • Mudanya'daki Oztaş kadar nezih ortam görmedim. 21 masa mı ne var yan yana U şeklinde duvara dayalı saatlik ücreti 1 lira 13 yaşından küçükler alınmıyor vs. içecekler bakkal fiyatında ister şişe ister bardak şeklinde satılıyor. Işıklandırma çok güzel gece 12de kapanıyordu sanırım. Genelde gece gideriz arkadaşlarla her gittiğimizde 3-4 kişi olur. Giden olursa Berker abiye selam söylesin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.