< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir iki gün kafamı dinlemek istiyorum ne yapmalıyım

-
-
spora ver kendini müzik dinle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yola çık:) uzun yol sebepsizce
Hocam küçük şehirde yaşıyorum keşke çıkabilsem çıkıyorum max 2 saate yol bitiyor (:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam uzaklaşmak istiyorsan ben otel parasına Türkiye'nin diğer ucuna gidip gelmeyi seçerim 😅 yorulduğum yerde petrole çekip uyumuşluğum var :)
Ben dün hastaydım keyfim yoktu
Çıktım Tekirdağ'a kadar sürüp geldim
Hiç araçtan inmedim Tekirdağ'da :)) İstanbul'a döndüm geri :)
Hocam yaş 18 olup öğrenci olunca o işler biraz ütopik geliyor 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de geçtim o dönemden, hiç olmadığı kadar stres ve psikolojik baskı altındaydım. her şeyden uzaklaştım bir süre evden de çıkmayıp arkadaşlarımın tekliflerini geri çevirdim. kendimle yüzleştim, sıkıntıdan patlasam bile dayandım ve ister istemez özellikle yalnız kalınca o düşüncelerinle tek tek yüzleşiyorsun
düşündükçe düşündüm her şeyden, hayatımı negatife sürükleyen insanları tek tek çıkardım. günler sürdü bu yalnızlık, bana pozitif katkısı olacak bir arkadaşıma birkaç saat içimi döktüm özellikle darlayan şeyleri ve buda kendimi bir nebze iyi hissettirdi, anlatacak kişi seçimi de önemli, yoksa 1 saatlik terapiye, faydası olacaktır.
hayatımdaki olumlu olumsuzlukları düşünüp bazı şeylerinde farkına varmamı sağlayan bu yalnızlık kendimle yüzleşmeyi, nereye ve ne yönde, niçin hareket etmem gerektiğini sağladı. uyku düzenimi yaptım ve sağlıklı beslenmeye başladım, hem psikolojik hem de fiziksel olarak daha iyiydim, artık harekete geçmeye ve işleri yoluna koymaya hazırdım.
aklımda bu yalnızlık senfonisini orman kampında tripteyken gerçekleştirmek vardı ancak evde nasip oldu.
-
... çoğu zaman yalnız kaldığımda düşüncelerim beni öyle bir boğuyor ki iyice kilo verdim ne yemek yiyebiliyorum ne de herhangi Bir aktiviteyi severek yapabiliyorum (aktivite de yokta neyse... Valla bende şöyle bir doğada, kampta kafami dinlemek istiyorum ama imkân yok işte..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X