Şimdi Ara

Bir Haber Nasıl Çarpıtılır? SOK OLACAKSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lütfen adam akıllı okuyun ve internette her gördüğünüzü inanmamayı öğrenin

Ben şimdi Ankara-Yenimahalle ye bağlı serhat mahallesinde oturuyorum.Bize en yakın metro 15 dk yürüme mesafesindeki Macunköy Metrosu.Hemen hemen 1995 den beri açık ve faaliyette.
    Geçenler metro yakınındaki köprünün ayağından geçen ana su boruları (çapı 3 metre) patladı ve her yeri su bastı.Köprünün ayağı yıkıldı (anadolu bulvarı üstünde) 1 haftada geri yapıldı ve bu sırada metronun otoparkını su basıtı!

şimdi olaylar burda başkıyor.Bu yazıyı kesinlikle siyasi amaçlar yazmıyorum sizde konuyu saptırmayın !

Bu olay face de orda burda akp nin dandik köprüsü kendiliğinden çöktü haberli izledi.Görsel olarak şili depremine ait resimler konuldu.Sesimi çıkarmadım ama son haberi görünce bildiğiniz şok oldum.Yalanın tarafı OL-MAZ

yalan haber özetle şu

11 yıldır devam eden metro inşatının açılışı sürekli ertelinyor(kesinlikle doğru)
    bu sırada macunköy metrosunu su basması nedeniyle açılış tekrar erteleniyor(ertelenmedi ve o durakla sincan metorosunun alakası yok biri 95 den beri faaliyette biri daha açıldı açılacak)
    vagonları su basmış (durak iki katlı metro 5-6 metre yukarıdan gidiyor
    Sincan Metrosu açılışına bu defa da ‘su baskını’ ertelemesi (bu nasıl bir cümle metro 20 yaşına geldi nerdeyse)
    o su baskını sırasında bende metrodaydım sadece paçalarım ıslandı içeri su bile girmedi otopark su altında kaldı
    sözde bu durum akıllara metro güvenlik önlemleri yeterlimi sorusunu getirmiş ?!

şimdi eğri oturalım doğru konuşalım bende melihi sevmem.Ama oturduğum yaşadığım şahit olduğum haberi bu kadar çarpıtıldığını görünce şaşırdım.Ankarayı bilmeyen adam vay be diyecek?!Blkide nice haber böyle saptırıyor.İŞİNİZE GELENE DEĞİL GERÇEĞE İNANALIM ARKADAŞLAR

ÖRNEKLER:
    gezi olayları inci sözlük: abi ntv adına sahte hesap açtım sıkıyorum bol keseden.100 Takipci onbinlerce rt var :D
    babmla arabada: vay efendim ankara hızlı tren neden haydarpaşaya gitmiyor diye radyoda adam zerzenişte bulunuyor.orasını otel yapacaklar ya filan diyor.gençken trende çalışan babam: Anadoludan gelen tren uçarakmı geççek karşıya
    sözde başörtülü bayan tartaklandı ve hakarette uğradı.görüntülerde öyle bişey yok?!

velhasıl halk olarak çabuk galayana geliyor sorgulamadan işimize gelene inanıyoruz.Böyle çabuk yönlendiriliyoruz

SİYASET YERİ DEĞİL SON UYARI

• eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gringo

eline sağlık

sağol hocam
  • yalan haber yayımlayan da, duyduğu her habere inanan da süzme aptaldır. ne yazık ki üşkemde çok var bu tarz insanlar.

güzel bir örnek vermişsin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimlerde gördük örneklerini bazıları yok oylar chp yerine hdp'ye yazılıyor diye saydırdı biri geldi gerçekleri yazıp hepsini rezil etti ama utanma yok tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur, o taraflarda oturmuyorum ben haberi de görmedim zaten. Çarpıtılmıştır inanırım, hükümete karşı çarpıtılan birçok haber var.

Ancak şunu kabul etmek lazım, bu şekilde 3 haber çarpıtılıyorsa hükümetin isteği ve çıkarları doğrultusunda en az 30 haber çarpıtılıyor. Bizzat şahit olduğum o kadar çok yalan, taraflı haber var ki artık alıştık, sizin gibi "nasıl çarpıttılar yaaa !!!!!" yapmıyoruz. Türk basınının en azından %90'ının yanlı olmasına alıştık.

Kalan %10 da yanlı, hükümet karşıtı olarak. Onları da onaylamıyorum.
  • Çoğu haber böyle ama biz bilmiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koyu koyun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.