Şimdi Ara

Bir Güney Kore'li kızla evlenip oraya yerleşmek istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
4
Favori
18.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Gayette doyurucu bir cevap oldu. Korece öğreneceğim ancak o bölümü okumak için biraz daha genç olmam lazımdı. Keza yaşım 23

23 cok genc bir yas. 28-29 yasinda universiteye baslayanlar var gencler onlarda. Dert etme derim. Son senende seni koreye gonderiyorlar 1 yilda orada okuyorsun. O 1 yili bos gecirmezsin artik

aynen benim kız arkadaşım öyle yaptı 1 sene orada değiştim öğrencisi oldu sonra koreli birisiyle evlendi şuan orada çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Gayette doyurucu bir cevap oldu. Korece öğreneceğim ancak o bölümü okumak için biraz daha genç olmam lazımdı. Keza yaşım 23

23 cok genc bir yas. 28-29 yasinda universiteye baslayanlar var gencler onlarda. Dert etme derim. Son senende seni koreye gonderiyorlar 1 yilda orada okuyorsun. O 1 yili bos gecirmezsin artik

aynen benim kız arkadaşım öyle yaptı 1 sene orada değiştim öğrencisi oldu sonra koreli birisiyle evlendi şuan orada çalışıyor.

Pek ihtimal varmesemde araştıracağım teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Benim kafadansın anlaşılan.

ya ben

öhöhöhöhö

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

/>

• Hiç durma yaşamadan bilemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 2 Haziran 2014; 2:13:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulursan Bi,tane de ben alayım

• Git koreye 1 2 hafta tatile barda takıl düşer 1 2 tane kesin sonra anlaşırsın işte.
  • Kuzey kore bombalarsa görürsün kızı o zaman...

• Dünya da en çok estetik ameliyatı yapılan ülke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 2 Haziran 2014; 9:27:20 >
  • Siz ancak rüyanızda Koreli ve Japon kızları görürsünüz
  • Öncelikle Korece öğrenmedlisin.
    Gerçekten basit bir dil yani alfabeyi iyice öğrendikten sonra.
  • Hepsi ingilizce konusuyor hem o kadar çook kız varki koreli kız ayarlamak istiyorsan gidicen koreye herhangi bi iç hatlar havaalanına mcdonalt tarzı yere otur o kadar kız uçak kullanıyorki aklın durur hepsi de mini etekli filan geçen sene kore den katılmıstım gemiye ordan biliyorum tavık sürüsü gibiler valla akşam üstü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kore savaşında Güney Kore ile birlikte savaştık. Insanlar birbirine yardım edenleri özellikle yakın çağ da edenleri sever. Ben de şu Kore' lileri severim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazak hatunlarına da bir bak derim.
  • LG, Samsung, KIA ve Hyundai olmasa, sizi G.Kore aşığı yapacak ne var o ülkede, ileri teknolojilerinin etkisinde kalmışsınız, sanırım. Bence İskandinavya çok daha iyi, hiç değilse insan değerinin en yüksek olduğu coğrafya ama iş Türkler ile Türkiye dostluğa geldi mi, tabi ki de bir G.Kore, Azerbaycan, Japonya kadar olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 2 Haziran 2014; 13:36:32 >
  • quote:

Senelerdir aklımda ancak nasıl başarabilirim. Fikir verecek arkadaşlar var mı?

Bir şirket açacaksın. Sonra Koreliler'le görüşme ayarlıycaksın. Oraya gittiğinde altına limuzin verecekler cebine kredi kartı verecekler otel yeme-içme hep onlardan sonra orda kaçak olarak kalmaya başlarsın bi kız bulursun herhalde

Bu arada sana güney koreliler'le ilgili bir bilgi kore kızları 3 yaşına geldiklerinde estetik ameliyatı olurlar gözlerinden Ayrıca şirket konusunda ciddiyim mal almak için fabrikalarla görüşmeye gidersen kral gibi yaşatıyorlar. Her 2 ya da 3 ayda da İstanbul da Kore ve Türkiye arası ticareti artırmak için bir otel de Koreli temsilciler geliyor ona katılıp ordan iş maksatlı Koreye gidebilirsin

Bilgim bu kadar gerisini bilmem

• Eski kız arkadaşım koreliydi ;

- Koreye git veya başka yere git dil eğitimi veya tatil için ondan sonrası sana kalmış ciddi düşünen kız bulabilirsin
    ama bu bile kolay değil
    - Dünya'nın her yerine dağılmış vaziyetteler,ben yeni zellanda'da tanıştım sonra başkasıyla avustralya'da tanıştım
    oralarda epey fazla asyalılar ve özellikle koreliler.
    - Kızların genelde çoğunda para var ve estetik yaptırmayı çok seviyorlar
    - Kızlar bu yüzden kendi aralarında yarışıyor
    - Çok bakımlılar öyle kıllı kız göremessin
    - Nazikler-İnsanlarla iyi anlaşıyorlar
    - Türklere karşı sempatileri var renki gözlü sarışın falansan işin kolay
    - Etek traşı mevzusu biraz karışık ama öyle orman gibi bişey görmedim ben
    - Bazı inançları var herhalde bu yüzden kesmiyorlar azaltıyorlar ama

Ha son olarak arkadaşlık sitelerine falan bak belki TR'de bile bulabilirsin ama evlenip kore'de yaşama fikri

epey meşakkatli olabilir.

Hadi işin rastgele

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Benim kafadansın anlaşılan.

ya ben

Sen japoncusun Kore varken

/>

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.