Şimdi Ara

Bir günde 500 soru mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneme sınavlarında süre sıkıntısı çeken bir insanım, soru sayısına bakıp çalıştım demek de benim için anlamsız geliyordu şu zamana dek. Yalnız haftaya cuma gününe kadar yapmam gereken bir ödev var:yaklaşık 1500 soru çözmek, yanlış anlamaların önüne geçmek için baştan söyleyeyim ödevi dün aldım bugün başlıyorum. Deneysel anlamda bugün 500 soru çözmek istiyorum. Benim için bu sayıya ulaşmak imkansız gibi. Ama etrafımdaki birçok insan bu sanki mümkünmüş gibi davranıyor. Galiba kafamda kendime koyduğum sınırları kaldırmam gerekiyor. Ama yine de bilemiyorum. 300 soru çözen, 500 soru çözen ve hatta 1000 soru çözdüm diyenlere şimdiye kadar bu forumda iyi gözle bakılmadı, aşağıya da şimdi o tarz cevaplar gelecektir de. Ben bugün yada yarın buraya kendi deneyimlerimi yazarak bu konuya biraz da olsa aydınlatmak istiyorum.

Neyse fazla uzatmadan ben masanın başına oturayım. Beklemede kalın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çözdüğün kaynağa bağlı birey a dan 500 soruyu 2-3 saatte çok rahat çözersin ama karekök lys de 500 soruyu 2 -3 günde anca çözersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbrrg -- 10 Mart 2018; 13:02:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene çözen bi çocuk vardı. Ygs de 54. Olmuştu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün mümkündür elbette ama her gün mümkün olduğundan emin değilim o yüzden birkaç gün 500 sorudansa her gün 300 soruyu yeğlerim🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekök gibi yayınlardan çözüyorsan 250 bile yeterli bence

• konu farkı da var geodan 500soru biraz zorlarken fenden rahat çözersin

• Lys sözelde 132 soruyu 34 dakikada gömdüm demin. Bilgin tamsa sorunun yarısını okuman yetiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben her gün evdeyim 200 300 çözüyorum anasını satayım ne ara cozuyorsunuz onları olm kalemle pusu mu kurdunuz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.