Şimdi Ara

Bir gün evrende bir şey gerçekleşti... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentus

eminim her insanin bir zamanlar yasadigi dusundukleri bunlar 18 yasindasin sorumluluklarin artti yetiskin oldun cocuklugun getirdigi toz pembe hayat gitti yerine ciddi bir hayat kendi basina alacagin kararlarin oldugu hayat geldi bu da seni eskiye ozlem duymana neden oldu suan aslinda cok guzel filmler cekiliyo vs. ama dertlerinden dolayi bunlardan zevk alamiyosun

Hayir hocam hayir cidden durum basit bir buyume ya da olgunlasma meselesi degil.

Ben her zaman kendi basima kalmayi kendi kararlarimi almayi istiyordum zaten bu acidan cok iyiyim.

Ama cidden artik eskisi gibi yapimlar cikmiyor.Eskiden her sene bir film.ciktiginda efekt acisindan arada daglar kadar fark olurdu.Her sene bu gelisim devam ederdi ama artik goruntu anlaminda ozellikle hicbir gelisme yok.Ayni efektleri kullanip duruyorlar.Efekti birak senaryo anlaminda Hollywood kitlik yasiyor su an.Oyun sektorunde de boyle.Artik ozgun,daha onceden gormedigimiz bir yapim cikmiyor.Aksine konsollarda bile kasan kalitesiz oyunlar cikmaya basladi.Bana inanmiyorsaniz gidin oyun forumlarina sorun HERKES boyle dusunuyor.

İnsanlarin birbirine karsi davranislarinda da gereksiz bir acimasiz olma cabasi ortaya cikmaya basladi.Yani dedigim gibi genel olarak bir cokus var.

EDİT:ama birseyde haklisin sikintilar artti artik birseyden zorla zevk almaya calisiyorum.Buna sebep olan ne kadar insan,sistem vb. varsa hepsinin Allah belasini versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ULTRON_ -- 30 Ocak 2015; 14:04:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tm

Orijinalden alıntı: Bahallı_Şeker

tm

tsk

• dunya sinemasini takip edebimiyorum turk sinemasi acisindan demistim ben insan iliskilerinde fikrimi sonuna kadar savunurum hocam cevren degisti cunku cevrendeki insanlar yetiskin oldu bir seylerin farkinda olmaya basladilar diger gelismelerin takipcisi degilim malesef hatali uretim her donem bi yerlerde olmustur diyebilirim sadece

Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.