Şimdi Ara

bir guardın maç istatistiği nasıl olmalı??yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guard oynuyordum fazla süre alıyorum istatistigim nasıl olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uoupup

• Oyun tarzın nasıl, defansif ofansif? 1-2 mi oynuyorsun? Yaş kaç nerede oynuyorsun?
  • Hem asist yaparım hem sayı atarım ofansif ağır ama savunmak da iyi yaş 15 kayseri de oynuyorum 1 oynuyorum

• Mesela maç başına, 12-13 sayı 5 asist 5 rebo tutturabilersen tabi bencil olmadan takım oyununa yatkın bir şekilde iyidir. Tabi takım içi bireysel istatistikler diğer oyunculara da bağlıdır, takımda iyi rebo çeken bir kaç 4-5 numara varsa rebo ortalaman düşer...
  • Bugün 14 sayı attım hazırlık maçinda da bunu nasıl 20 kere çekerim süre olarak fazla süre alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Oyun tarzın nasıl, defansif ofansif? 1-2 mi oynuyorsun? Yaş kaç nerede oynuyorsun?

Bir de hocam yeşil mi beyaz mı??
     bir guardın maç istatistiği nasıl olmalı??yardım lutfen bir guardın maç istatistiği nasıl olmalı??yardım lutfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu pozisyon offside mı değil mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • White.
  • Simdi. Hem penetreci(deli atlet) hem sutor hemde assistci olmak cok zor.bu 3 ozellikten 2 sine mutlaka sahip olman lazim. Mesala atlet postu olan zeki bi uzununuz varsa pik veya 2 li oyunu bilirsen surelerin cok artar. Veya ustun bir sutun varsa takim sana sut hazirlamaya uygun bi sistem belirleyebilir.veya cesitli idmanlarla ayaklarini cabuklastirilip penetreye dayali bi oyunda benimseyebilirsin. Sanki tutku papalukaslarin devribitti .artik pas ve asistci gartan cok . Sonuca giden atlet delici patlayici gartlari ornek alman lazim.gunumuz onlarin devri.ama bunun icin bireysel idman sart

• Ayak hızlandırıcı driller nedir peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTeriminDili -- 15 Eylül 2014; 7:09:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.