Şimdi Ara

Bir film vardı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle 5 arkadaştı galiba tatile gidiyorlar arkadaşları sahte vodka alıyor bayıltmasın diye göle girince II.Dünya savaşıydı galiba o zamanlara geliyorlar adı neydi o filmin bulana şimdiden teşekkürler...

• Hatırladm öle bisa zannedersem Daniel radcliffe oynuyordu
  • bu filmin bi kısmını bende incelemiştim bulan olursa bende faydalanırım
  • İzlemiştim bu film ya, gelmedi aklıma adı.
  • bu olabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

bu olabilir mi acaba ?

Yok hocam böyle bunlar bilmeden zamanda geri gidiyordu hatta bi kulübede saat falan buluyolar.

• bu mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir film izlemiştim.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde aklıma gelmıyor değil hatırlıyorum oyle bişiy konu takipdeyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Soap

Böyle 5 arkadaştı galiba tatile gidiyorlar arkadaşları sahte vodka alıyor bayıltmasın diye göle girince II.Dünya savaşıydı galiba o zamanlara geliyorlar adı neydi o filmin bulana şimdiden teşekkürler...

ismini hatırlayamadım aam atvde yayınlanan bi filmi aklıma getirdi rus yapımıydı bi sığınak benzeri yerde ölmüş bir askerin eşyalarını buluyorlardı sonra göle atlıyorlar ve yüzeye çıkınca 2. dünya savaşında buluyorlardı kendilerini. Ama hatırlayamadım adını :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

quote:

Böyle 5 arkadaştı galiba tatile gidiyorlar arkadaşları sahte vodka alıyor bayıltmasın diye göle girince II.Dünya savaşıydı galiba o zamanlara geliyorlar adı neydi o filmin bulana şimdiden teşekkürler...

ismini hatırlayamadım aam atvde yayınlanan bi filmi aklıma getirdi rus yapımıydı bi sığınak benzeri yerde ölmüş bir askerin eşyalarını buluyorlardı sonra göle atlıyorlar ve yüzeye çıkınca 2. dünya savaşında buluyorlardı kendilerini. Ama hatırlayamadım adını :D.

kendi bahsettiğim filmi buldum orjinal ismi my iz budushchego 2.side varmış. Belki 2.sinden bahsediyorsundur. İmdb linki:http://www.imdb.com/title/tt1192431/
    konu şöyle:
    Bir grup genç, II. Dünya Savaşı'nı araştırırken, kazı yaptıkları alanın yakınında bulunan gölde gizemli bir zaman boşluğuna denk gelirler. Bu göl onları 1942 yılına, savaşın şiddetli günlerine gönderir. Gençlerin amacı, kazı yaptıkları eski savaş alanında paha biçilemez tarihi eserler bulmaktır.
    Filmin türkçe adı savaşa dönüş.

• quote:

quote:

quote:

kendi bahsettiğim filmi buldum orjinal ismi my iz budushchego 2.side varmış. Belki 2.sinden bahsediyorsundur. İmdb linki:http://www.imdb.com/title/tt1192431/
    konu şöyle:
    Bir grup genç, II. Dünya Savaşı'nı araştırırken, kazı yaptıkları alanın yakınında bulunan gölde gizemli bir zaman boşluğuna denk gelirler. Bu göl onları 1942 yılına, savaşın şiddetli günlerine gönderir. Gençlerin amacı, kazı yaptıkları eski savaş alanında paha biçilemez tarihi eserler bulmaktır.
    Filmin türkçe adı savaşa dönüş.

Eyyyvallah hocam çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.