Şimdi Ara

Bir Film Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Film, modern bir Amerikan yapımı ve dramatik bir konusu var. Ana karakter, evini terk edip karşıdaki bir tavan arasında yaşamaya başlıyor, ailesini uzaktan izliyor, evine gitmediğinden artık ailesi polise haber veriyor ve polis geliyor fakat o bunları izliyor sadece. Kışı zor geçiriyor ve sonunda kendi kapısını çalıyor. Kızları onun yokluğuna pek tepki vermiyor, eşi ise kapıyı açan kişi oluyor. Ayrıca, bir sahnede kızı tavan arasına geldiğinde ondan saklanıyor ve bir arkadaşı eşine yaklaşmaya çalışıyor. Bir sahnede de evsizin biriyle kavga ediyordu.

Kaç kişi aradık bulamadık filmi. Yapay zekayla da bayağı uğraştım üstten anladığınız kadarıyla bulamadım. Başrol Tom Hanks diye aklımda kalmış ama değil anladığım kadarıyla. Lütfen bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardJoker -- 3 Mart 2025; 14:6:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verdiğiniz detaylara dayanarak, aradığınız filmin "Time Out of Mind" (2014) olabileceğini düşünüyorum. Bu filmde Richard Gere, George Hammond adında evsiz bir adamı canlandırıyor. George, işini ve eşini kaybettikten sonra kızı Maggie'yi annesine bırakır ve sokaklarda yaşamaya başlar. Film, George'un New York sokaklarında hayatta kalma mücadelesini ve kızıyla yeniden bağlantı kurma çabasını anlatıyor. citeturn0search0

Film boyunca George, terkedilmiş binalarda kalır, evsizler barınaklarında uyur ve toplumdan izole bir yaşam sürer. Bu, sizin tarif ettiğiniz ana karakterin ailesini uzaktan izleyip onlardan uzak durmasıyla benzerlik gösteriyor. Ayrıca, filmde George'un bir evsizle yaşadığı kavga sahnesi de bulunuyor.

Eğer bu film aradığınız yapım değilse, verdiğiniz detaylara tam olarak uyan spesifik bir film bulmak zor olabilir. Belki de bu sahneler, farklı filmlerden hatırladığınız anıların birleşimi olabilir. Daha fazla bilgi veya ek detaylar sağlayabilirseniz, size daha spesifik bir şekilde yardımcı olmaya çalışabilirim.

yapay zekaya sor hocam gpt böyle cevap verdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir film var bulamadım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.