Şimdi Ara

Bir dosyayı silemiyorum. Yardım? ( Çözüldü ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
126.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]

quote:

Orjinalden alıntı: honestboy

Hocam nero varsa onun dosya seçim menüsünden silmeyi dene.Task managerdan explorer falan kapatıp silmeyi dene.

Sildiiiiiiiiiiiiiiiim Baba eyvallah. Çok teşekkür ederim.

hocam nasıl yaptığını ayrıntısıyla bi anlat
    bizim de başımıza çok geliyor böyle şeyler
    güvenli kipte siliyoz ama, silemediklerimiz de olur

• Nero'yu açtım. Data Disk'i seçtim. Ekle butonuna bastım ve açılan pencerede silmek istediğim dosyayı seçtim ve "Delete" tuşuna basıp sildim. Bu kadar kolay oldu. Dört - beş defa kontrol ettim. Dosyayı sildiğime hala inanamıyorum.
  • Güvenli kipte sil işe yarar oda olmassa dos disketinden işini hallet
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: honestboy

Hocam nero varsa onun dosya seçim menüsünden silmeyi dene.Task managerdan explorer falan kapatıp silmeyi dene.

Sildiiiiiiiiiiiiiiiim Baba eyvallah. Çok teşekkür ederim.

Önemli değil hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• Hayret yaa bu nero bişey kopyalamaya çalışırsın problem çıkarırı(işi koyalamak olsa bile) ama dosya silmede bir numara hayret
  • inanılmaz birşey !

aylar sonra aynı sorun ile karşılaştım...

forumda arattım ve bu topic çıktı...

teşekkürler ilgili herkese

hayret yaa !
  • Bazı dosyalar deli ediyor ama çözümü öğrendik...
  • arkadaşlar inanamıyorum
    3 saat sonra nero
    del ve sildi
  • gipo@moveonboot programını bulun bu programla silemeyeceğiniz birşey yoktur dosyayı bilgisayar açılırken siler. MÜKEMMEL BİŞEY YANİ:.......
  • çok ilginç windowsun yapamadığını nero yaptı
  • yaa ben datadisk diye bişey bulamadım biri söyleyebilirmi yerini mümkünde resimlerle
  • nero kullanmayanlar ne yapabilir. benim başıma daha çok dosya değil de klasör bazında geliyor bu sorun. setup, mp3 avi dosyalarını arşivlerken klasör değişimi yapıyorum. içini taşıyor ve malum uyarıyı veriyor. dosyalar yeni klasrüne gidiyor ama eski klasörler silinmiiyor. oturum kapatmak, yeniden başlatmak, explorer.exe yi kapatıp yeniden açmak fayda etmiyor ve de nero kullanmıyorum. çözüm var mıdır? güvenli modda başlatmayı denemedim, sadece bir klasör silmek için de 2 3 dakika harcanmaz ki.

Eskiden bu hatayı vermiyordu windows.
  • ya benimde başıma gelmişti ve silemeyip (bilgisayar benim değil di) sinir olmuş ve format atmıştım. Vay be...
  • Sonuçta dosya silinmesine izin vermeyen sizin işletim sisteminiz ...

HDD yi söküp bir başka makineye takın ve silin. OK.
  • ya arkadaslar bu nero data nerde
    ben bıse anlamadım hasan_25_53@hotmail.com ekleyınde soleyın ya
    sınırden patlıyom
  • önce pc ye reset at sonra görev yöneticisinden multimedia olarak kullanılan ( media player , total video player..vs.) programlar ve sildeceğin dosyaının adı geçen her işlemi sonlandır ve sonra sil .
  • quote:

Geçtiğimiz günlerde Ares'ten "" constantine - (2005) - dvd screener (verified).avi"" (yaklaşık 715 MB) isimli dosyayı indirdim. Download işlemi bitti ve uzun çabalar sonucunda filmi açmayı başardım. Constantine isimli filmle alakası yoktu. Dosyayı silmek istedim ancak silemiyorum. Her defasında "" Silmeye çalışltığınız dosya şu an kullanımda. Dosyayı kullanabilecek programı kapatıp yeniden deneyin"" şeklinde bir ileti ile karşılaşıyorum. BIOS'u bile sıfırladım ancak dosyayı silemiyorum. Yardım bekliyorum.

kasayı yan yatır

• bu nero dan olmaz mı ya kafayı yıcem ben ole seylerden anlamıyom msn yı ekleyın abıler yavas yavas anlatın sınırden patlıyorum

• hortlatıyorum bu konuyu
    nero 7 var ve söylenen şekilde silmeyi denedim olmadı, güvenli kip olmadı, başka bilgisayar da olmadı...
    çözüm var mı ??
  • unlocker diye bir program buldum, güzel güzel siliyor :D
    google'dan bu sorunu arayıp da DH'ye ulaşanlara selam olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.