Arkadaşlar bende Fujistsu Siemens AMILO P V2045 laptop var ve üzerinde Ati X300 ekran kartı var 128 MB ve ben buna alırken aynı zamanda 128 bit olduğu için aldım şimdi yaptığım araştırmaya göre 64 bit'de olabileceği söyleniyor sistemden donanımdan aradım 128 mb olarak gözüküyor ama kaç bit olduğu gözükmüyor bende 3D mark test programıda var onunlada test ettim fakat bit'i gene göstermedi şimdi bunu nerden öğrenebilirim yada bunu öğrenebileceğim bi test programı var mı? Varsa nerden indiririm? Bu gün yada yarın yani en kısa zamanda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim çünkü ona göre geri iade edicem ve iade süresinin dolmasına çok kısa bir zaman kaldı.Şimdiden çok teşekkürler.
Everest programını dene
Büyük ihtimalle 64 bit. Everest programı veya sisoft sandra proglarını dene.
everestte görüntü birimi-grafik işlemci(gpu) geldiğinde yan tarafta yazar yol genişliği bit olarak ama 64 dür o çok yüksek ihtimalle
ati tool trayden de görebilirsin. ben benimkini bu şekilde gördüm. umarım 128 rakamını görürsün
Selam ben bu dedıgın everest rogramına baktım ama tam anlıyamadım orada baya bır bıt yazıyor ama hangısı verıyolu genıslıgı 64 dıyor baska bır yerdede 128 bıt yazıyor bna acehaber verebılırmısın cunkı bırazdan gıdecegım