Şimdi Ara

bir derdim var artık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim bir hp2210 var ve bazen ekranın kalibrasyonu değişiyor. yani mesela ekranın tam ortasına dokunduğumda yakalşık 1-1.5 cm soluna dokunmuşum gibi algılıyor.ama pda yı tutup biraz esnettiğimde(çaprazlamasına çok hafif) kendine geliyor.yani yazılımsal bir durum yok tamamen donanımla ilgili.sebebi nedir acaba?yada normalmidir?anormal ise napmalıyım?
    teşekkürler...



  • Kardes PDA anda iceride Ayarlar var orada Kalem ayarlarini dogru yapmassan bazen böyle sorunlar oluyor onun icin Kalem ayrini yapmak lazim, oda olmassa bir Kople sil yani Hardware Reset Fabrika cikis ayarlarina geliyor ondan sonra Kalem ayarlarini yap olmasi lazim.

    Kolay gelsin...
  • senin demek istediğin settings deki align screen.yani yazılım olarak evet hallediyosunda benim dediğim donanımsal bir durum.yani dediğim gibi pda yı biraz esnettiğm zaman sorun ortadan kalkıyor.aynı şekilde eğer normalse yine biraz esnettiğimde pda yı bozulabiliyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Emir Kaya

    Kardes PDA anda iceride Ayarlar var orada Kalem ayarlarini dogru yapmassan bazen böyle sorunlar oluyor onun icin Kalem ayrini yapmak lazim, oda olmassa bir Kople sil yani Hardware Reset Fabrika cikis ayarlarina geliyor ondan sonra Kalem ayarlarini yap olmasi lazim.

    Kolay gelsin...
  • istersen pda yı oyle fazla esnetme şimdilik temas ediyor ama ilerde o temas eden kısım da koparsa veya arasına toz dolarsa ekranı kompile kaybedebilirsin tavsiyem bi teknik servise gotur sor ama salam biryer olsun hp ye telefon acabilirsinwww.hp.com.tr
  • aslında tam olarak esnetmek değil yani herhangibir yerine hafifçe sanki kalemle dokunurgibi dahi dokunsam düzelebiliyor. yani bunun asıl sebebini tam olarak anlayamadım. sorun sadece tozmu acaba temassızlık , kopma falanmı var ki annetmiyorum kopma gibi bir durum.

    birde esk. de bu aletlerden anlayan kimse yok ne teknik servis nede başka biryer. onun için sadece uzaktan yardım alabiliyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: KOND

    istersen pda yı oyle fazla esnetme şimdilik temas ediyor ama ilerde o temas eden kısım da koparsa veya arasına toz dolarsa ekranı kompile kaybedebilirsin tavsiyem bi teknik servise gotur sor ama salam biryer olsun hp ye telefon acabilirsinwww.hp.com.tr




  • muhtemelen pda i bir yere düşürdün değilmi
    öyle esneterek kasma garantisi varsa servise havale et yoksa bir yolla :D ekanda kenar teması var
  • hoca sen bu işi biliyon ya... evet aslında sana bi yollasam iyi olur. zaten daha öncede bi başlık açmıştım sd slotu arızalı diye ikisini birden hallederiz inşallah.

    quote:

    Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

    muhtemelen pda i bir yere düşürdün değilmi
    öyle esneterek kasma garantisi varsa servise havale et yoksa bir yolla :D ekanda kenar teması var
  • pm i yanıtladım
  • @thedevilslieutenant arkadaşım ya ben bugün pda nın içini bir güzel açtım temizledim falan taktım sonra. oldu gibi.ya diyorum açmışken başka bir önerin varsa onuda yapsam ayrıca sd sltuyla ilgilide bir sorunum vardı hatırlarsın belki(sd kartı görmüyordu) onada belki çare bulabilirm.önerin varsa bizahmet yazıver birkaç bişey.

    teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzbek -- 10 Ağustos 2005, 17:16:43 >
  • cok iyi :)
  • eyvallah... :)
  • sd yuvanın anakarta bağlantılarını yokla birde asetonlu bir kulak pamuğu ile yuva iç pinlerini ve kart bağlantısını sil güselce
    asetonu fazla kaçırma pamuk lif kalmasın iyice kurut birleştir
    sıvı temas varsa kurtarır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.