Şimdi Ara

Bir depo ile en fazla kac km yaptiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracinizin; markasini, modelini, kac km de oldugunu, yakit ve sanziman cinsini belirterek yaptiginiz en fazla km yi yazin.
    Dikkat: fulledikten sonra yakit ikaz lambasi yanana kadar ne kadar yaptiginizi yazin. Sehir ici/disi seklinde ayrim yapabilirsiniz.
    Herkese simdiden tsk.

• Acilisida ben yapayim:)
    Aracim; 2011 model grand scenic, duz vites, dizel, suan 5000km de. Sehir ici en fazla 780km, sehir disi en fazla 1080km yol yaptim.
  • Toyota coralla 1.3 terra pörtlek göz benzinli manuel. Tatil yolunda ortalama 5.5 litre yakarak 40 litre depo ile 700 km civarında gidip depoyu tekrar fullemiştik.
  • Öncelikle şunu belirteyim, uzun yolda yakıt lambası yandıktan en fazla 10 km sonra depoyu doldururum. Üzerine 60 - 70 km daha eklenir yapabileceği yol.

Şehir içi yaptıklarımda 39 - 40 litre mazot ile yapılan km'ler.

Citroen C3 1,4 HDI 92 HP Düz vites 93 bin km'de satıldı ;

Şehir içi : 673 kilometre - Şehir dışı : 876 kilometre

Grande Punto 1,3 Multijet 75 ve 90 HP Düz vites ( 3 aracım vardı, 1) 61,000 km 2) 115,000 km 3) 145 bin km'de satıldı ;

Şehir içi : 654 kilometre - Şehir dışı 783 kilometre

Seat İbiza 1,4 TDI 80 HP Düz vites ;

Şehir içi : 714 kilometre - Şehir dışı deniyemedim henüz. Hız sabitleyicinin etkisi var..

Diğerleriyle sağlıklı ölçüm yapmadım.
  • Paylasimin icin tsk burak ozer. Hic de fena bir rakam degil...
    Haklisin trabzon61 ikaz lambasi yandiktan sonra rahat 60-80km yol yapar. Sanada detayli paylasimin icin tsk...
  • 2006 yılında 70 bin km civarlarında 2004 model Peugeot 206 1.4 HDİ aracımın deposunu Zonguldak Çaycuma Shell istasyonunda doldurdum.

Çaycuma - Devrek - Yeniçağa arasında 80-90 km hızla, Yeniçağa- Ankara arasını otobanda 140-150 km hızla,

Ankara - Afyon - Dinar arasında da sabit 95 km hızla geçtim.

Bir gün sonra Dinar - Denizli - Aydın - Kuşadası yolunda da 95 km hızla gittim.

Kuşadası - Davutlar - Güzelçamlı arasında da şehir içi olarak biraz yol yaptım.

Toplam yaptığım yol 1050 km. Depoyu tekrar doldurduğumda 49 litre mazot aldı.

Eurodizel o zamanlar 2.20 civarıydı. Bedavadan azıcık pahalıya geziyorduk.
  • 1.3 75 hp fiorino 102.000 de aldım

araç şuanda 105.000 de şehir içi ışık yanana kadar yani buda 37 litre felan yapıyor. tam olarak 855 km yol gitmişim .

şehir bursa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sehir ici icin cok basarili bir rakam mwam...bunda sanirim bursa da kopru trafiginin olmamasininda etkisi vardir:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sehir içi derken hangi şehirlerden bahsediyorsunuz onlarıda yazarsanız daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: quinthox

Sehir ici icin cok basarili bir rakam mwam...bunda sanirim bursa da kopru trafiginin olmamasininda etkisi vardir:)

aynen bursada trafiğin sadece mesai çıkışında olduğundan dolayı. bende o saaatlerde araç kullanmıyorum bu sayede istediğim mesafeyi yakalayabiliyorum.

zorda kalmadıkça 2250 2500 dd da vites atıyorum ve 1800 ile 2000 devirin altına düşmemeye gayret ediyorum. 1750 devirde turbo devreye giriyor çünkü.

turboyu kapanırsa düşük devirde daha çok yakmaya başlıyor.
  • Accord v6'yi yeni aldığımız zamanlardi. Henüz LPG takilmamisti.
    Depoyu doldurmuştum.
    Yağmurlu bir haftaydi, sehir icine çok girmiştim. Sert de kullanmıştım.
    400 km'de benzini bitirmiştim.

Zaten sonraki hafta da hemen lpg'yi taktirmistik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.