Şimdi Ara

Bir Çöküş ve Diriliş hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olaylara bire bir şahit oldum.Yeni nesile örnek olsun diye aktarıyorum.

Orta okul da sınıf arkadaşı olduğum iki kuzen vardı.Aynı mahallenin çocuklarıydık.Onların hikayelerini anlatayım.

Çöküş Hikayesi
    *Bursluluk sınavını 5.sınıfta,ilk girdiği zaman.(500 tam puan alarak) kazanan çocuk.Liseyi de İzmir'in en iyi Anadolu lisesi (İAL) de okumaya hak kazandı.Sevilen,örnek gösterilen bi' çocuktu.

Diriliş Hikayesi
    *Aynı Zaman'larda,bu arkadaş ise;fırlama,top peşinde koşan,internet kafelerden toplanan bi' çocuktu.Sınıfta hocalar,sürekli azarlar.Kuzenini överlerdi.Sonunda bu arkadaş 280 puanlık bi' Anadolu lisesine kapağı attı.

-Evet İAL de okuyan esas oğlanımız sigara,alkol kullanmaya,lisede karı kız peşinde koşmaya başladı.Alsancak da ortamlardayım,derken aradan dört sene geçti.Ve bu tıpçı gözüyle bakılan arkadaş,kendi sonunu hazırladı.Şu an Erzurum'da işletme okusam mı? Diye kara kara düşünüyormuş.

-Gelelim bizim fırlamaya.Hep küçük görülen,azar yiyen çocuk ise 12k yapmış mf3 te.Bornava'da ev tutmuş.Babası altına Seat Leon çekmiş.Hikayenin sonu Ege/Diş olmuş.

Nargile içmeye gittik dün konu açıldı,kuzenin dedim yazık etti kendine,bana dediği "Her insan kendi yolunu,kendi seçer.Vaz geçmek çok kolay,önemli olan inanmaktır."

Edit;Ege Diş kazanan arkadaş,sosyal çevresi pek yoktu.Batak filan oynardık.Bizimde cebimizde paramız vardı.Bi' kere eve alkollü gitmedik.Bi' kere evde sigara içmedik.

Tavsiye olarak,Behzat hocayı önerdi.Kendinizi verin ve sadece inanın.Bütün iş kendinizi mental olarak vermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406DA2804 -- 24 Temmuz 2017; 15:41:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Barcelona bile 4-0 dan böyle geri dönmedi.Ders kitapları açsın da bu geri dönüşü yazsın.

• Çok doğru. İyi bir okula gitsen de sonunda çalışmadıktan sonra hiçbir şeysin.

• İzmir'in en iyi anadolu lisesi Bal'dır

• İAL>60>BAL diyorum

• 60 mi

• Biri ial'li digeri bilinmeyen liseli iki arkadasim vardi. Birinde sigara alkol kari kiz vardi digerinde sadece sigara yoktu. Su an ikisi de tip okuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devrem Türkiye 33.sü nerden çıkmış bak.Güzelbahçe'ye gel çayımızı iç.

Bal vs 60 versusu yaptırma bize

• Sizinde dediğiniz gibi okulla üniversite başarısını kıyaslamak doğru değil ama geçen sene 55 ondan önceki senelerde 58. çıkardık yani bunların lafını yapmak doğru değil bence.

• Csb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.