Şimdi Ara

Bir Bilgisayarın Güvenli Olması İçin Ne Gibi Yazılımların Yüklü olması Lazım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Bilgisayarın Güvenli Olması İçin Ne Gibi Yazılımların Yüklü olması Lazım?? ewet her türlü hacklerden yasadışı sitelerden vs gerekleriyle beraber program önerebilirmisiniz lütfen

• anti virüs anti spyware ve firewall yazılımları yüklemelisin fakat sadece yazılımla asla güvenli olmaz bilgisayarın her yazılımın bir açığı vardır kendinde tehditlere karşı dikkatli olmalısın
  • Sağlam bi antivirüs, bide firewall...
    Yeterli...
    Bide fakelere düşüp heryere şifreni yazmican onu hiçbi program engelleyemez...
  • Virüs Programı Ben Kullanmıyorum.
    Önemli Olan Nereye Girilip Nereye Girmeyeceğini Bilmeniz ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

Virüs Programı Ben Kullanmıyorum.
    Önemli Olan Nereye Girilip Nereye Girmeyeceğini Bilmeniz ;)

Çok Haklısın hiç bir Antivürüs programı Malum sitelerdeki virüsleri durduramıyor...

Girdikten sonra sadece haber veriyor...
  • Geçenlerde kaspersky da bilgisayarı taratana kadar bende kullanmıyordum. Şimdi kaspersky yüklü çok memnunum tavsiye ederim. Bu zamana kadar virüs programını kullanmadığıma pismanım.
  • sadece NOD32 yeterli sisteminide kasmaz sürekli kontrol eder ayrıca siteden giren virüsleride temizler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaspersky internet security.
  • kaspersky veya nod32 antivirüs programını öneriyorum bunlardan biri mutlaka olsun
  • ben nod32 kullaniyorum (pc yi diger antiv.lere gore cok daha az kasiyor) kendimde biraz dikkatli oluyorum..
  • kullanıcıların uzaktan erişim özelliklerini kapatmayı unutmayın
  • Bu konudaki ürün yelpazesinin devasa genişliğinden dolayı, "şudur" şeklinde fikir beyan etmeyi doğru bulmadığımdan, ancak şahsen kullandığım programları ve araştırabilmen için linklerini aktarabilirim.

Biraz daha açacak olur isem; çoğunluğun konsensüsü ile başarılı bulunmuş bir program (örn: virüs temizleme programı), sizin vazgeçilemezleriniz arasında olan ve yine güvenlik için farklı bir amaca hizmet eden bir program (örn: Firewall (Yangın Duvarı)) ile birlikte çalışma sorunları yaşayabilir. Bunun nedeni; bu türden programlar gerçek-zamanlı (RealTime) işlem yaptıklarından dolayı, sistemdeki aktif dosyalara ve/veya bellekteki kopyalarına birden fazla programın aynı anda kanca (hook) atmasıdır... v.s.-v.s.

Buradan çıkarılacak anafikir ile doğru seçim, herkes için farklı olabilmektedir ve görecelidir.

Benim tercihimde olan ve şu an için kullandığım (her an değişebilir) programlar:Not:
    @dejaay arkadaşımızdan edindiğim izlenimler ışığında, anti-spyware yazılımı olarak, "Windows Defender"in yerine "SUPERAntiSpyware" 3.7.1018 (İngilizce, Ücretsiz) sürümünü test etmekteyim.
    http://www.superantispyware.com
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2DF -- 1 Temmuz 2007; 1:01:24 >

• Mcafee
  • antivirus yazılımlarının dısında son zamanlarda kullanılması kanımca şart olan bir program. Advanced WindowsCare V2 Pro
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

antivirus yazılımlarının dısında son zamanlarda kullanılması kanımca şart olan bir program. Advanced WindowsCare V2 Pro

programın amacı nedir biraz açarsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae_

quote:

antivirus yazılımlarının dısında son zamanlarda kullanılması kanımca şart olan bir program. Advanced WindowsCare V2 Pro

tabiki, bu program belli başlı butun zararlı cookies (çerez), adware, spyware, malware bulaşabilecek butun sitelerin güncel listesini veri tabanında bulundurmakta. bu sayede bu zararlı yazılımlardan pc yi koruyor. ayrıca registry hataları ve registry'e kayıt olan virus, spy değerlerini tespit eder. bunun yanında sistem performansını artırır. yapılan testlerde, system mechanic ve bunun gibi programlardan çok daha başarıı oldugu kanıtlanmıştır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ae_

quote:

tabiki, bu program belli başlı butun zararlı cookies (çerez), adware, spyware, malware bulaşabilecek butun sitelerin güncel listesini veri tabanında bulundurmakta. bu sayede bu zararlı yazılımlardan pc yi koruyor. ayrıca registry hataları ve registry'e kayıt olan virus, spy değerlerini tespit eder. bunun yanında sistem performansını artırır. yapılan testlerde, system mechanic ve bunun gibi programlardan çok daha başarıı oldugu kanıtlanmıştır.

tşk ederim emeğine sağlık

• rica ederim.
  • user pr0 ise herhangi bir güvenlik yazılımı yüklü olmasa da olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.