Şimdi Ara

Bir baltaya sap olamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Buz -- 22 Ekim 2017; 18:47:18 >

• Boşver bira ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerden başlamak lazım daha yaşın 22 çok geç değil

• Balta sana sap olsun

• "Tekrar sınava giriyim desem yine yapamam birşey bana çok zor geliyor konular vs" Baştan yenilgiyi kabul etmişsin,sadece sınava karşı degil hayata karşıda 1-0 yenik başlıyorsun.Bukadar umitsiz olma,her insanın vardır bir yerlerde nasibi..Bu arada hangi bolumde okuyorsun

• keremak35 K kullanıcısına yanıt
    Gencim ama hiç genç gibi değilim, omuzlarımdaki yük çok ağır bana göre artık çok geç çünkü babamı 2 yıl önce kaybettim bir an önce bir işe girip hayatımı düzene sokmam gerekiyordu ama yapamadım. Sıkıntı ve stresten saçım ve sakalımda beyazlar çıkmaya başladı, ben çok sosyal biri değilim derdimi öyle kimseye anlatmam hep içime atarım bu sinir stress sıkıntı geçen sene patlak verdi kalp spazmı geçirdim. Doktor bile anladı kendini çok sıkıyorsun, biraz rahat bırak kendini dedi.
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Öncelikle başin sağolsun zor şeyler yaşamıssın ama bu böyle olmaz hocam hayat kimseyi açımaz da beklemez de biran önce harekete geçmen lazim gir bir işe çalışmaya başla hayata bir yerden tutun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belki balta için uygun değilsindir ? Bende çok bunalımdayim ... sakin kal çağımızın virüsü bu ..güçlü ol

• 2 yıllık kötü bir bölümü okumak istemeyip ingilizceye tek başıma hazırlanıp girdim. Sınav kazık çıktı.
    Kötü geçti ve 18 inde açıklanıyor.
    Baya belirsizlikteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremak35 K kullanıcısına yanıt
    Onun farkındayım ama bu kaygı, endişe, sinir, stres benim harekete geçmemi engelliyor. Herşeye sinirlenen biri oldum çıktım. Kendimi o yüzden hala oyunlarla veya filmlerle falan meşgul ediyorum. Çıkmaz bir yola girdim yani hep bir kısır döngü var. Hayat > Kaygı > Meşguliyet > Hayat > Kaygı > Meşguliyet > ...
  • Boşver dostum herşey olucağına varır hayırlısı olsun, herkes hakim doktor öğretmen olsaydı yerleri kim temizlicekti

• Okumayı boşver, ticarete atıl. Git Tahtakalede, Mertere çalış, ticaret öğren. 5 sene sonra köşeyi dönmen garanti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Baba sen misin ?

• Dostum , internet ortamını samimi bulsam gel kaybedenler klubunu kuralim diyicem.
    Fakat samimi bulmuyorum.Inan tek sen degilsin.Sabaha kadar biz bize konusup masa dertten alev alirdi.

Ama lanet olasu bu internet ortaminda kimseye guvenmiyorum.

Inan yalniz degilsin.

Kaybedenler klubune hosgeldin.

• kardeş yaş 22 eğer bu düşünceyle gidersen 32 'si de 42'si de aynı devam eder.Kafaları değiştirin nasıl olcak deme herkes yolunu buluyor bir şekilde k.bakma yakınmakla geçmiyor dertler
  • Namaz kılmıyorsan (müslümansan) namaz kıl,Allah raet eylesin babanda vefaat etmis ,iste dunyanin ne kadar bos oldugu gercegi her daim aklındadir heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerbyk1 -- 14 Temmuz 2016; 15:59:05 >
  • omerbyk1 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, insanlar ne kadar boş şeylerle vakit geçiriyor demeye falan başladım hayatın bile anlamsız olduğunu düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Kesinlikle, insanlar ne kadar boş şeylerle vakit geçiriyor demeye falan başladım hayatın bile anlamsız olduğunu düşünmeye başladım.

Kardesim bak suan beni anlatmisin yani burdaki diger insanlar sabah isine gider okuluna gider seni anlamazlar.

Yas hayat hersey ayni...

Yakinda hayati insanlari sorgulayacaksin.Sonra evreni yaratilisi falan..

Sonradan insanlarin kole oldugunu zaten 70 yil yasayip oleceklerini...

Sonra biri cikar seni anliyorum der.Sen sabahlara kadar dusunup dururken , seni dusunen adam gece 10 da yataga gider sabah isine goder ve seni unutur.

Calismadigin icin seni ciddiye almaya lar olacak kuyrugu dik tut ve kimseye aldirma.

• quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

kardeş yaş 22 eğer bu düşünceyle gidersen 32 'si de 42'si de aynı devam eder.Kafaları değiştirin nasıl olcak deme herkes yolunu buluyor bir şekilde k.bakma yakınmakla geçmiyor dertler

+1

• Amma ağladın bee. Bizim hayatlar 4x4'lük o yüzden sesimiz çıkmıyor sanıyorsun galiba. Biladerim hayat herkese zor. Heleki bu ülkede daha zor. Şunu anlaman gerekiyor verdiğin emek kadar ilerliyorsun. Yakınmak yerine okuldan sonra bölümünle ilgili bir işe gir part time çalış ucunda ölüm yok. Çevre edin, ufakta olsa para kazan ve bu parayı katlamanın yöntemlerini araştır. Yapamam diyorsanda kpssye çalışmaya başla. Her türlü çıkış yolun var. Yakınmak yerine fırsatları görmeye çalış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.